Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    EllaMS
    25. Travanj 2025. 12:46

Ja s pregleda, sve je uredno 🥰

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Blondy
    25. Travanj 2025. 13:22

Cestitke na dobrim prrgledima. Nek se nastavi niz takav 🙂 jeste odmah dobila hrpu pretraga za napraviti?

• Tinchy300
    25. Travanj 2025. 13:23

Blondy

Cestitke na dobrim prrgledima. Nek se nastavi niz takav 🙂 jeste odmah dobila hrpu pretraga za napraviti?

Ja uopće nisam gledala dal kaj trebam napraviti, već sam za ovaj pregled napravila urin, kks, glukozu i tsh

Blondy
    25. Travanj 2025. 13:28

Tinchy300

Blondy

Ja uopće nisam gledala dal kaj trebam napraviti, već sam za ovaj pregled napravila urin, kks, glukozu i tsh

Kako? Bez uputnice?  kod nas daje na prvom pregledu kad se potvrdi trudnoca bas hrpu toga za napraviti uz ovo standardno sto si nabrojala. Vec vidim hodocascenje po labu. Ali nema veze, samo neka bude sve ok

• dea3
    25. Travanj 2025. 13:29

Vidim da se prvi pregledi lijepo odrađuju.  ❤️🌺
    Ja definitivno mogu prijaviti gotovo svakodnevne mučnine..nisu sad one jake, ali podmuklo je cijeli dan prisutan taj osjećaj. Kava mi baš neide...i ono najgore, stalno žedna , a ne znam šta bi pila jer mi od svega samo na pomisao muka.
    Ja u utorak idem u bolnicu na obradu (glukoza, urin, kks, ths) i onda sa svim tim u srijedu isto u bolnicu kod doktora na pregled i uzv....

EllaMS
    25. Travanj 2025. 13:51

Ja sam sad dobila hrpu pretraga. Trudnocu vodim privatno. Ali samo pošaljem taj nalaz soc ginekologu da mi da uputnice. 

Ajme da, meni se voda gadi. Ima u harissi neki caj što si radim pa pijem, đumbir bosiljak kombinacija. To mi pase

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

mokiica
    25. Travanj 2025. 14:53

Pozdrav svima, i ja bih se pridružila zimskim mamama i bebama. Ovo mi je druga trudnoća, prošla je bila prije skoro 8 godina, tako da sam odavno sve pozaboravljala. 🙈 uživajmo u trudnoćama i veselimo se bebicamaa 🤗🤗

• Tinchy300
    25. Travanj 2025. 14:58

Blondy

Tinchy300

Blondy

Kako? Bez uputnice? kod nas daje na prvom pregledu kad se potvrdi trudnoca bas hrpu toga za napraviti uz ovo standardno sto si nabrojala. Vec vidim hodocascenje po labu. Ali nema veze, samo neka bude sve ok

Prva 2 pregleda su mi bila na IVF odjelu na Sv. Duhu. Odnosno došla sam sa nalazima dog se za postupak i već sam znala da sam trudna tj dobila sam pozitivan test. Onda sam imala neko smeđarenje pa mi je ginična na Sv. Duhu rekla da dođem za 2 dana na pregled. Tada je bilo sve ok i odmah mi je dala popis pretraga koje da odradim kao zbog prijašnjih spontanih. To sam išla preko Allianz dodatnog osiguranja. Ja sve radim privatno jer ne volim čekati državno a imam to dodatno osiguranja koje mi pokriva sve te pretrage. Jučer na nalazu koji mi je dao moj privatni ginekolog gdje vodim trudnoću nisam pogledala da li što moram napraviti jer sam donijela te nalaze kaj mi je ginička sa Sv. Duha napisala. 
    U prvoj trudnoći se sjećam da sam hrpu pretraga radila nakon prvog pregleda.

• Tinchy300
    25. Travanj 2025. 14:59

mokiica

Pozdrav svima, i ja bih se pridružila zimskim mamama i bebama. Ovo mi je druga trudnoća, prošla je bila prije skoro 8 godina, tako da sam odavno sve pozaboravljala. 🙈 uživajmo u trudnoćama i veselimo se bebicamaa 🤗🤗

dobrodošla :)

sretno dalje i želim ti školsku trudnoću :)

• Tamara30
    25. Travanj 2025. 15:34

Moj prvi termin je 17.06  Pa ondak odmah frigo mi je 19.06 umbre cu do tada

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.