Cure jel neka od vas imala probadanja u jajniku? Do sad mi se to nije javljalo, evo danas od jutra svako malo me kao steže. Inače kasnije idem vaditi krv za prenatalni pa se nadam da će mi i uzv usput napraviti kako ste mi rekle da vama jesu jer meni nije to bilo napomenuto i da je sve ok, ali svejedno brinem pa ako je netko to imao i prošlo je, da me malo utješite. 😔
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀
Ista stvar i meni, prije bih se uredno namazala faktorom 30 i ne bih pocrvenila, a sad podjem na plazu u 17 h i jako se kratko suncam, ali vratim se doma cijela crvena. Mislim da cu prijeci na faktor 50 i za tijelo. Njega odavno redovno stavljam na lice u kombinaciji s vitaminom C. Pocela sam davno prije trudnoce pa imam razvijenu naviku. Mislim da je jako bitno koristiti ga za lice, jer je melazma jako cesta pojava u trudnoci…
Ja inače cijelu godinu za lice ujutro koristim vitamin C i SPF30, ali budem i ja prešla na SPF50, pa ću vidjeti. I budem uzela nešto SPF50 i za tijelo. Iako zasad samo na licu imam te flekice. S tim da eto, dio crvenila mi se smiri i prođe nakon par sati. I par tih flekica koje ne prolaze, identične cijelo vrijeme i bojom i oblikom. Išla sam malo surfati, ali nigdje ne nalazim crvene flekice, uglavnom je riječ o tamnim - smeđim ili tamno-sivim
Cure jel neka od vas imala probadanja u jajniku? Do sad mi se to nije javljalo, evo danas od jutra svako malo me kao steže. Inače kasnije idem vaditi krv za prenatalni pa se nadam da će mi i uzv usput napraviti kako ste mi rekle da vama jesu jer meni nije to bilo napomenuto i da je sve ok, ali svejedno brinem pa ako je netko to imao i prošlo je, da me malo utješite. 😔
Pojavi mi se tu i tamo..Otpocetka me tako probada pa steze pa pecne i tak u krug…Dr je rekao da je to normalno jer se siri maternica, zdjelica…Ne trebas se brinit, sve je to dobro…Netko je spomenuo u grupi da cim ju zaboli da odma si u glavi slozi siri mi se maternica tako sam i ja i vise se ne brinem ko napocetku..Kad sam znala puhat nos isto me nesto probode i prode, i eto za sad je sve uredu..
Mamacita hvala puno na odgovoru, odmah mi je lakše. 😊
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀
Ja isto imam ta probadanja povremena. Ne mogu reci da je to svaki dan, mozda jednom dva put tjedno. I isto mi je znao biti pritisak u donjem dijelu trbuha.
Ali kako je vec netko rekao, tako je i meni dr. rekla da je to od sirenja maternice.
Sto se simptoma tice, ja isto mogu reci da se stanje popravlja, nocu se dizem na wc svega jednom. Mucnine su se smanjile iako nisu bile tako izrazene moram priznati, vise mi je bilo muka kao da sam previse pojela i kao da cu povratiti ali nikad nisam. Sad se to stvarno ublazilo i javlja se povremeno. Ono sto je ostalo su i dalje napete i bolne grudi, a i trbuscic se sve vise vidi.
Sto se tice krema za suncanje, mislim da je u potpunosti sigurna Anthelios linija od La roche-a. Postoji fluid za lice 50 u vise varijanti, jedna je i bas za hiperpigmentacije. Ja sam inace koristila obican fluid 50, ali mislim da cu ove godine taj za hiperpigmentacije sto se lica tice, i klasicni Anthelios za tijelo. Popratite malo akcije, mislim da je u Mandispharmu na 30% trenutno cijeli La roche.
E da, sto se tice crvenih flekica oko ustiju, ja sam ih imala, ali su se povukle. Od sunca nisu sigurno jer sam na strogom mirovanju pa sam sunce u zadnjih mjesec i pol dana vidla svega 15 minuta ukupno. Te flekice su me cak malo i svrbile. Mazala sam Cicaplast balzamom od La rochea i prosle su za 4,5 dana.
E da, sto se tice crvenih flekica oko ustiju, ja sam ih imala, ali su se povukle. Od sunca nisu sigurno jer sam na strogom mirovanju pa sam sunce u zadnjih mjesec i pol dana vidla svega 15 minuta ukupno. Te flekice su me cak malo i svrbile. Mazala sam Cicaplast balzamom od La rochea i prosle su za 4,5 dana.
Hvalaaaaaa taratara25
Sve što sam pronašla su hiperpigmentacijske, nigdje ništa za baš crvene flekice Idem odmah danas u ljekarnu po taj balzam, pa da probam
Budem malo i to za tijelo pogledala, jer ne želim biti šarena
Evo ja imam. I uz to sam opet malo prije primjetila zilicu krvi.. znaci koji stres 🙄 u petak radi prenatalni, a za sad sam samo poslala ginekologu mail dal mogu ostati do petka na bolovanju 😵💫
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Mislim da sam ja jedna od onih s najdužom trudnoćom u zimskim bebama, danas sam 15+4 - tako da su skoro svi simptomi prvog tromjesečja prošli. Sad sam u fazi nizak tlak, oticanje stopala, gležnjeva i prstiju na rukama. 2-3 noći spavam jako dobro, onda 2-3 nikako. Lako zaspem, imam osjećaj da bi i na kamenu zaspala i onda se probudim oko 4 i prevrćem se po krevetu dok se moram ustati za posaoeventulano se jednom dignem piškiti
Ima li koja od vas da je tamnije puti? Ja sam inače malo tamnija i ljeti lijepo potamnim i bez sunčanja na plaži. Prije par dana su mi se oko usta pojavile 2,3 crvene flekice / kao crvene loptice. U subotu pođem s mužem na plažu, oko 16:00. Na licu vitamin C i SPF 30, izađem iz mora i namažem se cijela sa SPF30 - s tim da nismo bili direktno na suncu, osim kad smo bili u moru. Uglavnom navečer mi je lice bilo tako crveno, puno fleka - razmišljala sam se da pođem na hitnu. Otuširala se, noćna rutina za lice kao i inače i nakon otprilike pola sata sjedenja na terasi mi se dosta smirilo. Jučer iza ručka nakon 10 min što smo sjedali na terasi muž mi kaže opet ti lice počelo crvenit. Očito od sunca, a prije mi nije bilo tako. S čim se mažete - kad ste na suncu ili na plaži, pogotovo lice. Jer mi se to nigdje na tijelu nedogađa osim na licu. I baš mi i te flekice oko usta grozno izgledaju
Inače, moj idući pregled je 03.07. ali sve je ok. Tako da sam nekako mirna, što se bebe tiče
Ja sam bila prije 2 tj izgorila. Koza me bolila. A inace nikad ne izgorim, nego dobijem lijepu boju.. znaci jos se ljustim.. ocito je do homorna..
Ja koristim za lice Avene spf50, a za tijelo spf30 od Garniera neko ulje..iako bas ne idem na plazu, jer mi je slabo 🙄
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Joj potpisujem za cicaplast. Ta krema je spas.
Inače nije sve od Anthelios safe za trudnice. Mora biti mineralni filter, sve što je kemijski navodno nije dobro jer remeti hormone tokom trudnoce. Nisam ni ja znala. Zato kažem da ne želim ni provjeravati svu kozmetiku, vjerojatno bi ispalo svasta
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji