Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zeka26
    16. Lipanj 2025. 14:50

Pozdrav svima! 

Evo da se i ja prijavim, danas ušli u 9tt, sljedeći pregled 30.6. 

Blondy
    16. Lipanj 2025. 14:53

Frida, cekamo te s pregleda 🤞

Frida13
    16. Lipanj 2025. 15:38

Hvala na podršci cure :)
    U 16h imam pregled, javim se nakon!

3/23🩷

• m_rosie
    16. Lipanj 2025. 15:40

EllaMS

Joj potpisujem za cicaplast. Ta krema je spas.

Inače nije sve od Anthelios safe za trudnice. Mora biti mineralni filter, sve što je kemijski navodno nije dobro jer remeti hormone tokom trudnoce. Nisam ni ja znala. Zato kažem da ne želim ni provjeravati svu kozmetiku, vjerojatno bi ispalo svasta

zeka26 dobrodošla i sretno 

Evo ja sam uzela Photoderm Mineral Fluide SPF50+ od Bioderme za tijelo, La Roche Posay cicaplast baume B5+ za ove moje crvene flekice  A za lice inače koristim Professional fluid za lice SPF 30 od Olivala i uzeti ću isti taj samo SPF 50, jer mi je to inače super i kao podloga za šminku, a i kad ne stavljam šminku. A i inače se koristi kao prevencija nastanka hiperpigmentacijskih. I prije toga ujutro vitamin C u serumu, kao i inače.  Najvažnije mi je lice, pa ću vidjeti 

Ovo je baš blaženo stanje  izluđuje me ovo silno provjeravanje, jeli smijem to ili to, nesmijem ovo i ono. Pa tamo suha koža, tamo crvene flekice, tamo ovo, tamo ono  a gdje je još do prosinca, majko mila  još ni na pola puta 

• Ditaa
    16. Lipanj 2025. 16:20

Pozdrav cure 😊

Ja sam se javila na početku i od tad zanijemila 🙈 ali čak sam uspjela ispratiti većinu objava. Čestitam svim novim curama i drago mi je vidjeti da ste svi više manje dobro 🥰
    Ja sam danas 15+3 i moram priznati da su svi simptomi osim umora prosli, zaspala bih bilo gdje i bilo kad 😁 i prijavljujem još jednog dečkića 👶🏻🩵 sljedeći pregled je 3.7.

Sada sam doma, muž na terenu, pa ću biti aktivnija 😁

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 31
    👦🏼 19.10.2018. 💙

• Blu00
    16. Lipanj 2025. 16:38

m_rosie

Blu00

Ista stvar i meni, prije bih se uredno namazala faktorom 30 i ne bih pocrvenila, a sad podjem na plazu u 17 h i jako se kratko suncam, ali vratim se doma cijela crvena. Mislim da cu prijeci na faktor 50 i za tijelo. Njega odavno redovno stavljam na lice u kombinaciji s vitaminom C. Pocela sam davno prije trudnoce pa imam razvijenu naviku. Mislim da je jako bitno koristiti ga za lice, jer je melazma jako cesta pojava u trudnoci…

Ja inače cijelu godinu za lice ujutro koristim vitamin C i SPF30, ali budem i ja prešla na SPF50, pa ću vidjeti. I budem uzela nešto SPF50 i za tijelo. Iako zasad samo na licu imam te flekice. S tim da eto, dio crvenila mi se smiri i prođe nakon par sati. I par tih flekica koje ne prolaze, identične cijelo vrijeme i bojom i oblikom. Išla sam malo surfati, ali nigdje ne nalazim crvene flekice, uglavnom je riječ o tamnim - smeđim ili tamno-sivim

Nisam strucnjak, ali moze biti da je samo iritacija. Mozda ne bi bilo lose namazati onim Cicaplastom od LRP cisto malo da smiri kozu. Meni je on bas pomagao kod svih iritacija. Mozda je i neka alergija na sunce, pa je izbacilo na povrsinu te flekice. Tko ce ga znati, ovo je bas drugo stanje, pa je moguce da se javi neka preosjetljivost na nesto sto nam inace nije smetalo🤷🏻‍♀️

29.3.2025. ➕️
    UZV: 7+0 imamo ❤️
    Veritas ✅️ Stiže nam dečko!👶🩵
    12/25 ⏳️

• Blu00
    16. Lipanj 2025. 16:42

m_rosie

taratara25

E da, sto se tice crvenih flekica oko ustiju, ja sam ih imala, ali su se povukle. Od sunca nisu sigurno jer sam na strogom mirovanju pa sam sunce u zadnjih mjesec i pol dana vidla svega 15 minuta ukupno. Te flekice su me cak malo i svrbile. Mazala sam Cicaplast balzamom od La rochea i prosle su za 4,5 dana.

Hvalaaaaaa taratara25
    Sve što sam pronašla su hiperpigmentacijske, nigdje ništa za baš crvene flekiceIdem odmah danas u ljekarnu po taj balzam, pa da probam
    Budem malo i to za tijelo pogledala, jer ne želim biti šarena

Upravo napisah pohvalu za Cicaplast, kad procitam dalje i vidim da su ti ga u meduvremenu vec preporucili😂 Probaj svakako, skodit ne moze😁

29.3.2025. ➕️
    UZV: 7+0 imamo ❤️
    Veritas ✅️ Stiže nam dečko!👶🩵
    12/25 ⏳️

Makarena
    16. Lipanj 2025. 17:00

Ditaa

Pozdrav cure 😊

Ja sam se javila na početku i od tad zanijemila 🙈 ali čak sam uspjela ispratiti većinu objava. Čestitam svim novim curama i drago mi je vidjeti da ste svi više manje dobro 🥰
    Ja sam danas 15+3 i moram priznati da su svi simptomi osim umora prosli, zaspala bih bilo gdje i bilo kad 😁 i prijavljujem još jednog dečkića 👶🏻🩵 sljedeći pregled je 3.7.

Ajme neee 😩. Ja se sve nadam od 14. tjedna da će proći ovaj umor, sad mi je ubilo sve nade 😅.

Ja sam uzela od LRP za tijelo spf 50 i maglicu za lice i uzela sam onaj SVR blur. Ja sam inače bijela ko sir i uvijek pocrvenim i ljustim se, nikad nisam uspjela pocrniti pa me sad sve strah kad čitam vas 🥴

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

• Ditaa
    16. Lipanj 2025. 17:14

Makarena

Ditaa

Pozdrav cure 😊

Ajme neee 😩. Ja se sve nadam od 14. tjedna da će proći ovaj umor, sad mi je ubilo sve nade 😅.

Ja sam uzela od LRP za tijelo spf 50 i maglicu za lice i uzela sam onaj SVR blur. Ja sam inače bijela ko sir i uvijek pocrvenim i ljustim se, nikad nisam uspjela pocrniti pa me sad sve strah kad čitam vas 🥴

Mislim da je kod mene problem sto po noci ne mogu spavati i cesto se budim, pa onda bi valjda po danu nadoknadila 😁 ali da, popodnevna drijemka mi je sada pod normalno. 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 31
    👦🏼 19.10.2018. 💙

• mara997
    16. Lipanj 2025. 18:59

Zdravo drage mame! ☺️ pisala sam na nekim forumima ali nema odgovora. Vidim da je ovaj aktivan, pa bi voljela da vas pitam za mišljenje.

Ovako menstruacija mi je došla dva dana ranije od očekivane menstruacije. Ali je bila oskudna prva dva dana, a zatim je 3 i 4 dan išla malo obilnije ali ništa kao što mi inače ide. Inače mi traje 5 dana, a sad je bilo 7 dana s tim da je je samo 3 i 4 dan išla na neki način normalno a drugim danima svjetlo rozo krvarenje. Prije dobijanja imala sam jake glavobolje i mučninu, čak sam jednom i povratila. Umor i stalna pospanost. A to što svako malo plačem bez razloga to mi nikako nije jasno.Test sam uradila treći dan i bio je negativan. Krvarenje mi je bilo baš čudno i bez ikakvih simptoma prije dobijanja. Da li postoji šansa da sam možda trudna?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.