Pozdrav,
ja pratim, nažalost ništa novo.
Danas je tema prijedlog zakona o mirovinskom osiguranju, a sutra revizija za 2024.godinu.
Najave za ostale dane odnosno idući tjedan još nisu izašle.
Ljetna stanka je od 16.07.2025.
Javit ću čim izađe i ako izađe.
Frida baš mi je žao da prolazis kroz ovo, drži se, tu smo za tebe..
Mislim da naknade idu nakon 20.tog.
Ja sam malo popratila sjednice, nema ništa na rasporedu za sad. Ja sam se već nekako pomirila da nista od toga. Tako je kako je
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Nakande koliko znam sjedaju 17 ali to zna nekad bili i popodne oko 3-4 tako je meni znalo sjedat,tako da prati tokom dana
Fridaa zao mi jee,ali nadam se ds ipak nije gotovo i da ce sve biti okej,drzim figeee
Mamacita-ja sam pila 3 puta antibitoik u trudnocu za ureaplazmu i tek onda je otisla,zasto samo dva puta mozes? Svakako Nadam se da ce ti otic od prvee
Javljam da je sve super kod nas, beba je vec prava na uzv, mozda mi sad postane sve stvarnije 🥰 ovaj put smo dobili i slicice i dr se bas trudila oko uzv, pokazala sve. Jos cekamo nalaze krvi. Bas sam happy 😍
Cestitam i ostalim curkama na dobrim pregledima.
Ne znam kako vama, ali meni vrijeme prebrzo leti, brzo ce ta zima i nase bebe 🫠
Javljam da je sve super kod nas, beba je vec prava na uzv, mozda mi sad postane sve stvarnije 🥰 ovaj put smo dobili i slicice i dr se bas trudila oko uzv, pokazala sve. Jos cekamo nalaze krvi. Bas sam happy 😍
Super za sve uzv koji su dobro prošli! Neka se tako nastavi i dalje.
Peppa0 nas dvije smo tu negdje. Moja beba je spavala na UZV, kako je kod tebe bilo? Da li je to bio neki detaljni UZV, kod mene nije.
Frida, nadamo se da će sve biti u redu na kraju, drži se!
Hvala na odgovoru, pratit ću onda danas ako će biti uplata. Tu siću dobijemo i onda još tamo kasno u mjesecu 😔
Peppa, i mene je skroz jučer iznenadilo kako sad beba izgleda, prošli put to su bile samo neke točkice, a sad se baš lijepo vidjela glava, tijelo, ruke i noge, nevjerojatno, meni je baš uljepšalo dan i kako kažeš, sad postaje sve stvarnije. Ja sam inače jučer bila 10 +3, ali pisalo je na ekranu procjena 10 + 6. Inače, kako su mi vadili krv za Panoramu, meni je naravno pozlilo, jadne gin. i sestra imale su posla sa mnom jer sam se skoro srušila, ali baš su bile divne i smirene. Onda na uzv vidimo kako beba spava što me toliko umirilo jer nje se nije ticalo što je meni pozlilo 😁 Onda se tijekom pregleda probudila. Sad jedva čekam rezultate i mini anomaly 🥰
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Cestitam na dobrim pregledima 🥰
Frida nadam se sa ce i kod tebe biti sve u redu ❤️
Cure koje ste radile Panoramu, dal ste posebno trazili i rezultat za spol ili je to vec u paketu?
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Timi, mene je gin. pitala želim li, pa je to naznačila u tom obrascu koji se ispunjava jer možeš i odbiti. Ali dio paketa je i ne plaća se dodatno.
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Cestitam na dobrim pregledima 🥰
Frida nadam se sa ce i kod tebe biti sve u redu ❤️
Cure koje ste radile Panoramu, dal ste posebno trazili i rezultat za spol ili je to vec u paketu?
Meni je gin rekla da je to uvijek dio paketa.
S obzirom na godine i obiteljsku anamnezu preporučila Veritas ili Panoramu - onaj srednji paket tako da radim Panoramu uz redovan pregled s 11+3.
Jučer vadila krv i sve je ok samo čekam do sutra nalaz senzibilizacije uz krvnu grupu jer sam minus grupa.
I odbila sam kombinirani koji se radi preko hzzo jer znam da bude lošiji nalaz pa odmah idemo samo na prenatalni test.
Sretno svima 🍀
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
2UZV-12.6. 8+5=❤️
Super za sve uzv koji su dobro prošli! Neka se tako nastavi i dalje.
Peppa0 nas dvije smo tu negdje. Moja beba je spavala na UZV, kako je kod tebe bilo? Da li je to bio neki detaljni UZV, kod mene nije.
Frida, nadamo se da će sve biti u redu na kraju, drži se!
To je bio uzv u sklopu kombiniranog probira koji sam radila u bolnici, ne kod svog gin.
Mjerila je crl, nuhalni, srce, pokazala mi je dijelove tijela koje vidis i sam, nije spominjala nista drugo. a rekla je da se bas detaljan anomaly organa radi oko 20.tj.
Sortiraj odgovore
Najstariji