Blondy dok nisi napisala ovo za cerviks sam mislila da si nesto umisljam, ali evo ja isto stavljam Utrogestan vaginalno i zadnja dva dana sam primijetila promjenu, kao da je mekan i nabubren..
Da.. ocito je to normalno. 🤦♀️ meni je i promijenio polozaj, ali valjda kako raste maternica se i on pomice. U prosloj trudnoci mi je bio prema iza.

Nadam se da je normano🤞🏼
Taman kad sam napisala neki dan kako sam pozitivna u ovoj trudnoci, cim sam objavila post i otisla na wc opet vidim krv na ulosku 😭
I od tad skoro pri svakom brisanju imam trag krvi…
Cekam pregled sutra🙏🏼
3/23🩷
6/25 - vanmaternična 💔
Netko je pitao za app, koristim Pregnancy+
3/23🩷
6/25 - vanmaternična 💔
Nadam se da je normano🤞🏼
Taman kad sam napisala neki dan kako sam pozitivna u ovoj trudnoci, cim sam objavila post i otisla na wc opet vidim krv na ulosku 😭
I od tad skoro pri svakom brisanju imam trag krvi…
Cekam pregled sutra🙏🏼
Odmaraj. Drzim fige da bude sve okej🤞

Pregledi 🤰🏻💗
16.06. - Frida13
17.06. - Tamara30, peppao, mamacita
19.06. - Tamara30
20.06. - Timi95
25.06. - giovanna32
26.06. - Paola_32, Tinchy300, riamaro
30.06. - Ivis, anamarija8888
03.07. - peppao, m_rosie
04.07. - Faksimila

2023. M 🎀🧸
12/25 S 🪐⏳
Pregledi 🤰🏻💗
16.06. - Frida13
17.06. - Tamara30, peppao, mamacita
19.06. - Tamara30
20.06. - Timi95
25.06. - giovanna32
26.06. - Paola_32, Tinchy300, riamaro
30.06. - Ivis, anamarija8888
03.07. - peppao, m_rosie
04.07. - Faksimila
I ja sam 26.6.
Frida - sretno danas!
31+5 tt rođena beba 💙 J 💙
I ja se prijavljujem 26.6.
Frida, sretno danas 🥰

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Sretno curama na pregledu 🥰
Ja prijavljujem opet povracanje i mucnine 🙄 cijelu noc me bolio trbuh..
Sta jedete vi kojima je slabo? Meni je sva hrana slatkasta i odmah mi je muka 😭

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Mene bas počelo peckati dolje i kad piskim i ne piskim 😭. Uzela sam D-manozu pa se nadam da će pomoći 🤞🏻. Slavila sam rođendan cijeeeli vikend i danas sam bas umorna i iscrpljena. Mala je i za vikend imala temperaturu tako da nam je bilo veselo. Prošli tjedan je bilo 36°, a ja još nisam upalila klimu jer čekam da nam dođu očistiti je tako da se kuham i cijela sam troma, osjećam se ko da imam 200tona, totalno sam neispavana jer je mala cijelu noć nemirna i budi se kako je boli. Nadam se da će ona brzo ozdraviti i da cu uskoro koristiti klimu i da ću se preporoditi onda 😅. Po uzv sam 13+3 i samo čekam kad će ovaj umor prestati i kad ću dobiti neki nalet energije. Ne sjećam se da sam u prvoj trudnoći bila ovoliko umorna. Eto, jadanje završeno 😂

2023. M 🎀🧸
12/25 S 🪐⏳
Sretno curama na pregledu 🥰
Ja prijavljujem opet povracanje i mucnine 🙄 cijelu noc me bolio trbuh..
Sta jedete vi kojima je slabo? Meni je sva hrana slatkasta i odmah mi je muka 😭
Frida sretno danas💜
Jao, ja sam ti opsjednuta s ljutim i jedino mi to pomaze..Znam i ne valja pasteta, ne valjaju nudle…Kada sam bila na infuziji i pricala s ginekologom o tome on je rekao samo jedi, vidi kako beba lijepo napreduje i to je najvaznije..I da niceg ne budem zeljna i da pojedem i pastetu i nudle i da se nista ne sekiram, ali ne u ogromnim kolicinama…A kad sam primala infuziju cijelo vrijeme mi se jeo ljuti cips i tako da sam ja poslije infuzije pojela cijelu vrecu ljutog cipsa🤯🤣
Ugl..meni samo pasteta i to argetu kupujem pase i pikant i junior i to jedem za dorucak obavezno uz tableticu za mucninu..Slatko ne mogu, salamu ne mogu, ne mogu ama bas nista, tak da valjda ovo nije toliko lose..Ali mama skuha svaki dan pa odem do nje pojest i juhice i neka variva obavezno s feferonama🤣
Probaj kupit oko 10e kosta Paxodin sa dumbirom, ja Rengal pijem samo prije dorucka, a ovo za rucak i veceru, ipak je prirodnije i vjeruj radi! Tako da koja se muci s mucninama neka pokusa…
I hvala curama koje su mi bile odgovorile na poruku, malo sam odsutna, nemam bas volje🤯

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji