Evo cure da se i ja javim, jucer obavila pregled. Opet pogledao sve organe. Sad je poceo i sa mjerama vec, opseg glave, opseg trbuha i sve sto se vec mjeri da vidi razvija li se sve proporcionalno. I da, vise nema nikakve sumnje ni nade 😂 dečko je 1/1...
Veli kako god okrenem dečko...i stvarno mi pokazivao snimke vidi se iz aviona.
Novi pregled za dva tjedna jer kod mene kreće cervikometrija budući da postoji realna opasnost od preranog otvaranja.
Tako da je to ono s cime ćemo se od sredine na dalje boriti i nastojati doći što dalje!
I da, na pocetku su mi skinuli termin za 8 dana jer je beba po svim mjerama tako bila.
Jucer je na mjerenju sve bilo za 15+2 ili 15+3 što bi nas opet dovelo bliže prvom terminu...
Ali nek sad ostane tako kako je...ja ionako nikad nisam dosla ni blizu 40 tt
Cestitke na dobrim pregledima 🥰
Meni je bolje, jucer mi je bilo cijeli dan dobro i za sad mi je dobro. Nadam se da je gotovo s povracanjem i mucninama 😅
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Cestitke svima na dobrim pregledima, ja prijavljujem svoj isto za 30.6.
Danas smo na 10 tjedana i moram priznati da nemam apsolutno nikakve simptome osim vecih grudi i bradavica. Mucnine su me dosad zaobisle, znao me uhvatiti umor poslijepodne ali taj umor je vise bio onako nakon rucka, kad bih se dobro najela. Imali smo zadnji pregled prije 10ak dana, na 8+3 i sve je bilo ok - srce kuca, sve u mjerama. Zadnjih dana me i grudi manje bole i manje su ukrucene i bas me jako strah spontanog zbog toga (citajuci horor price o gubitku simptoma, a ovo mi je bio jedini simptom, pa me malo sve to muci). Kakva je vama situacija, kad su vas (i jesu li vas) grudi krenule manje boljeti ili biti manje krute? I kad ? 😊
Cestitam cure na super pregledima 🥰
Anamarija mene su grudi baš jako bolile i to mi je kao bio znak da je sve ok, onda su prestale tamo oko 11 tjedna. A i dalje je sve ok. Mene je umirila frendica, rekla da je to sve normalno. Bude se vratilo u nekom trenu sigurno 😊
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Cestitke svima na dobrim pregledima, ja prijavljujem svoj isto za 30.6.
Danas smo na 10 tjedana i moram priznati da nemam apsolutno nikakve simptome osim vecih grudi i bradavica. Mucnine su me dosad zaobisle, znao me uhvatiti umor poslijepodne ali taj umor je vise bio onako nakon rucka, kad bih se dobro najela. Imali smo zadnji pregled prije 10ak dana, na 8+3 i sve je bilo ok - srce kuca, sve u mjerama. Zadnjih dana me i grudi manje bole i manje su ukrucene i bas me jako strah spontanog zbog toga (citajuci horor price o gubitku simptoma, a ovo mi je bio jedini simptom, pa me malo sve to muci). Kakva je vama situacija, kad su vas (i jesu li vas) grudi krenule manje boljeti ili biti manje krute? I kad ? 😊
Meni su grudi jako bolne od samog pocetka i jos uvijek su.. ne smijem ih taknuti, nit spavat na trbuhu od bolova 😏 ja sam sutra 10.tt
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Mene grudi nisu uooce boljele niti nabujale do ovog tjedna, ali ja sam dojila kad sam ostala trudna pa nisam bas nikakve promjene primjetila. Sad kad ne dojim vise neko vrijeme, pocele su se puniti 😅
Mene grudi nisu uooce boljele niti nabujale do ovog tjedna, ali ja sam dojila kad sam ostala trudna pa nisam bas nikakve promjene primjetila. Sad kad ne dojim vise neko vrijeme, pocele su se puniti 😅
Ni mene nisu bolile u drugoj trudnoci jer sam dojila.. ali su krenule oko 5.mj trudnoce, tad sam i prestala dojiti jer su me bradavice uzasno bolile..
Sad imam osjecaj kao da se vec pune mlijekom 😅 sta ce tek biti 🙈
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Ni mene nisu bolile u drugoj trudnoci jer sam dojila.. ali su krenule oko 5.mj trudnoce, tad sam i prestala dojiti jer su me bradavice uzasno bolile..
Sad imam osjecaj kao da se vec pune mlijekom 😅 sta ce tek biti 🙈
Mene su bradavice pocele odmah boljeti kad bi sisao pa sam prestala ali imala sam i neki iscjedak pa se nisam htjela igrati. Ionako je vec veliki pa mi nije bilo tesko ukinuti dojenje. 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji