Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • jess123
    14. Lipanj 2025. 14:51

Pozdrav svima 🥰
    Muž i ja smo prošli mjesec prvi put krenuli raditi na bebici, uzela sam clear blue test za ovulaciju i pratili smo ta dva najplodnija dana.

Danas je 10 dana od ovulacije, 4 dana do sljedece menstruacije.
    Sa prvim jutarnjim urinom radila sam test koji je za rano otkrivanje i bio je pozitivan. Nakon toga sam napravila jos jedan koji je bio negativan.

Nisam mogla cekati pa sam isla izvaditi Betu i nalaz je 8.37 lU/L 🙈
    Po svemu sudeci trebalo bi znaciti da sam trudna ali sada po internetu citam da je to niska razina Bete 🤦🏻‍♀️

Svako iskustvo dobrodoslo da izdrzim do ponedjeljka i novog vadenja krvi 😂

• Paola_32
    14. Lipanj 2025. 17:12

Jess, razumijem nestrpljivost i iščekivanje jer sam i sama radila test prije očekivane menstruacije, ali na 8 IU/L većina testova neće pokazati pozitivan rezultat, mislim da ClearBlue ide od 10 i to onaj za rano otkrivanje, a ostali od 25. Tako da zapravo jedino što sad možeš napraviti jest pričekati još koji dan pa ponoviti test ili ponovno ići vaditi betu u ponedjeljak. Sretno! 😊

🙋🏻‍♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
    08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
    14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗

EllaMS
    14. Lipanj 2025. 17:17

jess123

Pozdrav svima 🥰
    Muž i ja smo prošli mjesec prvi put krenuli raditi na bebici, uzela sam clear blue test za ovulaciju i pratili smo ta dva najplodnija dana.

Danas je 10 dana od ovulacije, 4 dana do sljedece menstruacije.
    Sa prvim jutarnjim urinom radila sam test koji je za rano otkrivanje i bio je pozitivan. Nakon toga sam napravila jos jedan koji je bio negativan.

Nisam mogla cekati pa sam isla izvaditi Betu i nalaz je 8.37 lU/L 🙈
    Po svemu sudeci trebalo bi znaciti da sam trudna ali sada po internetu citam da je to niska razina Bete 🤦🏻‍♀️

Svako iskustvo dobrodoslo da izdrzim do ponedjeljka i novog vadenja krvi 😂

Hej još je jako rano, nalaz bete ti je nizak, ali mislim da odgovara periodu u kojem trenutno jesi. To su male količine bete koje testovi možda čak i ne detektiraju. Za dva dana bi se beta trebala udvostručiti, pa se time i bolje vidjeti crta na testu. Sad treba samo vremena i strpljenja. Držim ti fige da je to to 😊

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Blondy
    14. Lipanj 2025. 22:55

Koristi li netko utrogestane vaginalno? Zadnjih dana mi je nesto cudno, kao da se cerviks promijenio. Jer ga napipam kad guram tablete. Nadam se da umisljam, tako sam i u prvoj trudnoci. Prije 3 tjedna je doktor komentirao da je cerviks dug, ne znam je li ovaj tjedan kad sam imala kombinirani uopce gledao cerviks, ali vjerojatno bi vidio da sam nedaj Boze otvorena 🤦‍♀️ ne znam ni je li se dogadja da se netko otvori bas tako rano. U svakom slucaju u mojoj glavi nije dosadno..

• taratara25
    14. Lipanj 2025. 23:20

Blondy

Koristi li netko utrogestane vaginalno? Zadnjih dana mi je nesto cudno, kao da se cerviks promijenio. Jer ga napipam kad guram tablete. Nadam se da umisljam, tako sam i u prvoj trudnoci. Prije 3 tjedna je doktor komentirao da je cerviks dug, ne znam je li ovaj tjedan kad sam imala kombinirani uopce gledao cerviks, ali vjerojatno bi vidio da sam nedaj Boze otvorena 🤦‍♀️ ne znam ni je li se dogadja da se netko otvori bas tako rano. U svakom slucaju u mojoj glavi nije dosadno..

Ciao, ja pijem Duphaston, on se uzima oralno. U biti je isto sintetsiki progesteron. Pijem ga zbog hematoma.
    Pa gledaj sve je moguce, ako imas neke dvojbe radije nazovi/otiđi na pregled nego da se doma preispitujes. Nema mjesta panici, ali, prema mojem iskustvu u trudnoci, uvijek je bolje nesto poduzeti ako imas dvojbe. Najgore kaj se moze dogodit da je te doktor malo pospota za preuvelicavanje, ali i to se prezivi. Sretno 🤞🏼

Blondy
    14. Lipanj 2025. 23:34

Istina, imam drugi tjedan pregled pa cu ga pitati 🙈

• taratara25
    15. Lipanj 2025. 08:18

Blondy

Istina, imam drugi tjedan pregled pa cu ga pitati 🙈

Pa da, sorry- tek sam sad skuzila da si pitala koristi li neko progesteron vaginalno. Ja procitala i zabrijala da pise koristi li neko progesteron oralno? Pocinje baby brain faza 😂

Cure, koristite li neku app za pracenje trudnoce?

Timi95
    15. Lipanj 2025. 09:29

Blondy

Joj e, ja sam se isto prepala.. onaj dan kad sam imala sukrvicu sam isla gurnut prst da vidim ako ima jos krvi, ali nije bilo.. a cerviks kao da je razvaljen 😆 bila sam se prepala, ali to je normalno 🙈

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

Blondy
    15. Lipanj 2025. 09:49

Timi95

Blondy

Joj e, ja sam se isto prepala.. onaj dan kad sam imala sukrvicu sam isla gurnut prst da vidim ako ima jos krvi, ali nije bilo.. a cerviks kao da je razvaljen 😆 bila sam se prepala, ali to je normalno 🙈

Jes, tako je i kod mene. Makar nakon prvog poroda mi je ostao nekako rascijeoan. Osjetila sam to pod prstom. Za razliku od prije prve trudnoce kad je bio tvrd, zatvoren. S malim otvorom haha. Nadam se da je normalno. 

Timi95
    15. Lipanj 2025. 10:13

Blondy

Timi95

Blondy

Jes, tako je i kod mene. Makar nakon prvog poroda mi je ostao nekako rascijeoan. Osjetila sam to pod prstom. Za razliku od prije prve trudnoce kad je bio tvrd, zatvoren. S malim otvorom haha. Nadam se da je normalno.

A to je normalno. Kroz ciklus se mjenja. Kad smo plodni je visoko i otvoren, mekan, kad nismo je zatvoren i nisko.. a sad je cudan 😅

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.