Evo i mene, imali smo ludi vikend, krenuli nam radovi na vikendici i izgurala sam dane bez spavanca popodnevnog al zato jučer i danas spavam po dva puta, kako organizam traži nadoknadu.. mene isto pašteta vuče, a od salama pršut mogu jest svaki dan 🤤 ma svi slani naresci mi dobro zvuče al teško mi pada kruh npr ak vise od dvije šnite pojedem.. imam osjećaj da mi se digao želudac već sad ,uopće nemam kapacitet za puni obrok..ima li još tko sličan osjećaj? 🤣 znam da se nije toliko maternica podigla jer ju osjetim kad ležim na leđima, baš je tvrdi balonček pod kožom, al želudac i crijeva ko da su migrirali već, a ja sam još i visoka za ženu
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Meni je gin rekla da ne bi trebala jesti ananas :) to me bas zacudilo. Nisam bas luda za njim,ali ipak je smijesno.Pstegu jedem redovito, neku lao u tibi iz Perutnine Ptuj, jako mi he fina. Od salame šunku u ovitku i pileca prsa.I odnose imam 🙉🙈🙊
Da, ananas navodno potiče otvaranje. Zato od 37.tjedna rokajte ananas 😂
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
OTP: 14.12.2024.
Evo i mene, imali smo ludi vikend, krenuli nam radovi na vikendici i izgurala sam dane bez spavanca popodnevnog al zato jučer i danas spavam po dva puta, kako organizam traži nadoknadu.. mene isto pašteta vuče, a od salama pršut mogu jest svaki dan 🤤 ma svi slani naresci mi dobro zvuče al teško mi pada kruh npr ak vise od dvije šnite pojedem.. imam osjećaj da mi se digao želudac već sad ,uopće nemam kapacitet za puni obrok..ima li još tko sličan osjećaj? 🤣 znam da se nije toliko maternica podigla jer ju osjetim kad ležim na leđima, baš je tvrdi balonček pod kožom, al želudac i crijeva ko da su migrirali već, a ja sam još i visoka za ženu
Nemam taj osjećaj, ali drago mi je da mogu reći da ovu trudnoću manje jedem nego prošlu. Nisam onda imala mučnine nego nadljudske napadaje gladi. Uopce ne budem gladna, ma ne bih ništa mogla pojesti. I onda doslovno za minutu se tresem od gladi, moram hitno nešto pojesti. Dizala se usred noći jesti jer nisam mogla spavati od gladi. Užas.
Tad sam dobila 23kg. Doduše, zadnjih 5-6 kg je bila čista voda, dobivala sam po kilu kroz dva dana 🥲
Ovaj puta nema te gladi (za sada) i jedem kao i prije. Nadam se da će ostati na tome
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
OTP: 14.12.2024.
Evo i ja isto ne mogu pojesti puni obrok, jednostavno ne ide 😂 sto mi zapravo i pase, bilo bi super kad bi tako ostalo do kraja 😂🤗 ja sam inače izgubila cca 3 kg od početka trudnoće, imam dojam da jedem manje nego prije plus slatko bas jako rijetko uzmem…s tim da sam u startu imala cca 15 kg viska i jela sam vise nego sam trebala, slatko svaki dan puno previše 🫣
Prošli tjedan su me migrene ubijale u pojam, vjerojatno dodatno radi stalne promjene vremena, nadam se da ce se to smiriti jer ne funkcioniram nikako tako😏
Meni je gin rekla da ne bi trebala jesti ananas :) to me bas zacudilo. Nisam bas luda za njim,ali ipak je smijesno.Pstegu jedem redovito, neku lao u tibi iz Perutnine Ptuj, jako mi he fina. Od salame šunku u ovitku i pileca prsa.I odnose imam 🙉🙈🙊Da, ananas navodno potiče otvaranje. Zato od 37.tjedna rokajte ananas 😂
Da, ovo sam i ja čitala, i caj od lista maline potiče otvaranje (ali opet kako kome) 😂
Evo da se i ja pridružim nejedačima.
Na poslu imamo restoran i tamo ručama jer su cijene prihvatljivije nego u pekarnici, a bolj enešto na žlicu nego suho. Ista porcija kao i prije trudnoće ali nema šanse da pojedem cijelu, nekad ni pola. 13 dana je prošlo od zadnjeg pregleda gdje su me vagali i u minusu sam 2,5 kg.
Prvu trudnoću sam dobila 18 kg jer kad sam krenula jesti nisam mogla stati, i doslovno 10 kg mi je ostalo tog nepotrebnog viška, u ovoj se nadam da se scenarij neće ponoviti.
Ajme blago vama, ja doslovno duplo mogu pojest🤣 zbog mučnina koje imam nažalost i dalje jedem stalno ugljikohidrate tako da sam na +3
Evo pridružujem se i ja. Saznala prošli tjedan, sada bi trebala biti na 6+0.
Od uzbudenja išla vaditi betu ( 4+6 170, 5+1 330, 5+3 670) pa si samo stvorila paniku jer mi se cini dosta nisko. Prvi pregled imam u petak pa se nadam (barem malom) olakšanju.
Ej, curke,evo nas s pregleda veliki smo 2.5cm,hematom je nestao idemo dalje 😊cestitke kome nisam na pregledu (ako ih je bilo) i dobrodosla kuglice,za betu ti nebi znala rec,mozda ce druge cure bolje znat,svakako cestitam 😊
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Ej, curke,evo nas s pregleda veliki smo 2.5cm,hematom je nestao idemo dalje 😊cestitke kome nisam na pregledu (ako ih je bilo) i dobrodosla kuglice,za betu ti nebi znala rec,mozda ce druge cure bolje znat,svakako cestitam 😊
Supeeeer😍😍😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji