Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • hoyaa
    24. Svibanj 2024. 19:00

Teab1

jedino ako si imala spontani onda ih nazovi pa reci da imas od tad i tad pozitivan test pa ces cut kaj ti kazu

Nisam, hvala! :)

bebolinka
    24. Svibanj 2024. 19:47

Ajme koje stresove mi majke proživljavamo, malo nam je spomenik dignut

• Teab1
    25. Svibanj 2024. 08:43

bebolinka

a ko vam dolazi? 😊

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

Anica!
    25. Svibanj 2024. 12:35

bebolinka

Pa ja ne mogu vjerovat, kombinirani toliko stres, na kraju Nifti sve uredu, Bogu hvala. Ali jeli stvarno toliki stres treba prozivljavat. Sad se opusti 🥳🥳❤️

🙎🏻‍♀️95-sve ok, 🙎🏻‍♂️87- oligoasthenozoo -> normo
    1.icsi- 4/2023-Cito
    12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
    1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
    2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
    09- histeroskopija - sve ok
    3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
    30.10 scratching endometrija
    4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
    Kariogrami , trombofilija ✅✅
    5.veljača- FET ❄️ -❌
    Biopsija maternice ✅
    6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248

bebolinka
    25. Svibanj 2024. 20:23

Dolazi nam opet curicaaa 😍🩷🩷

• Teab1
    25. Svibanj 2024. 20:45

bebolinka

Dolazi nam opet curicaaa 😍🩷🩷

ajmeeee curka,necu lagat,i mi prizeljkujemo jednu curkicu nakon decka,ali sto god da bude nek je zivo i zdravo 🥰

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Tamara30
    26. Svibanj 2024. 04:25

hei svima izvinjavam se sto se nisam javila  bas sam tuzna i tuzna i tuzna nisam sa nista na zalost pokrvarila sam i bebi je srce stalo u 7+1 nisam pametna 21 mai nisam mogla pre da vam javim jer bas nisam dobro niti pihicki niti fizicki tako da vam cestitam i drzim vam palceve da vam bude sve najbolje i lepe trudnoce  vidimo se ponovo ako bog da  vec onaj mesec ponovo cu raditi na bebi pa vam se javljam hvala vam 

• Teab1
    26. Svibanj 2024. 07:26

Tamara30

hei svima izvinjavam se sto se nisam javila bas sam tuzna i tuzna i tuzna nisam sa nista na zalost pokrvarila sam i bebi je srce stalo u 7+1 nisam pametna 21 mai nisam mogla pre da vam javim jer bas nisam dobro niti pihicki niti fizicki tako da vam cestitam i drzim vam palceve da vam bude sve najbolje i lepe trudnoce vidimo se ponovo ako bog da vec onaj mesec ponovo cu raditi na bebi pa vam se javljam hvala vam

zao mi zbog gubitka,razmisljaj da imas doma zdravu djecicu i nek te to drzi 

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• freyaa
    26. Svibanj 2024. 10:53

Tamara30

hei svima izvinjavam se sto se nisam javila bas sam tuzna i tuzna i tuzna nisam sa nista na zalost pokrvarila sam i bebi je srce stalo u 7+1 nisam pametna 21 mai nisam mogla pre da vam javim jer bas nisam dobro niti pihicki niti fizicki tako da vam cestitam i drzim vam palceve da vam bude sve najbolje i lepe trudnoce vidimo se ponovo ako bog da vec onaj mesec ponovo cu raditi na bebi pa vam se javljam hvala vam

Bas mi je zao 😔 Budi jaka ❤

bebolinka
    26. Svibanj 2024. 17:44

Tamara30

Jako mi je zao😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.