jedino ako si imala spontani onda ih nazovi pa reci da imas od tad i tad pozitivan test pa ces cut kaj ti kazu
Nisam, hvala! :)
Ajme koje stresove mi majke proživljavamo, malo nam je spomenik dignut
a ko vam dolazi? 😊
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Pa ja ne mogu vjerovat, kombinirani toliko stres, na kraju Nifti sve uredu, Bogu hvala. Ali jeli stvarno toliki stres treba prozivljavat. Sad se opusti 🥳🥳❤️
🙎🏻♀️95-sve ok, 🙎🏻♂️87- oligoasthenozoo -> normo
1.icsi- 4/2023-Cito
12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
09- histeroskopija - sve ok
3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
30.10 scratching endometrija
4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
Kariogrami , trombofilija ✅✅
5.veljača- FET ❄️ -❌
Biopsija maternice ✅
6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248
Dolazi nam opet curicaaa 😍🩷🩷
ajmeeee curka,necu lagat,i mi prizeljkujemo jednu curkicu nakon decka,ali sto god da bude nek je zivo i zdravo 🥰
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
hei svima izvinjavam se sto se nisam javila bas sam tuzna i tuzna i tuzna nisam sa nista na zalost pokrvarila sam i bebi je srce stalo u 7+1 nisam pametna 21 mai nisam mogla pre da vam javim jer bas nisam dobro niti pihicki niti fizicki tako da vam cestitam i drzim vam palceve da vam bude sve najbolje i lepe trudnoce vidimo se ponovo ako bog da vec onaj mesec ponovo cu raditi na bebi pa vam se javljam hvala vam
hei svima izvinjavam se sto se nisam javila bas sam tuzna i tuzna i tuzna nisam sa nista na zalost pokrvarila sam i bebi je srce stalo u 7+1 nisam pametna 21 mai nisam mogla pre da vam javim jer bas nisam dobro niti pihicki niti fizicki tako da vam cestitam i drzim vam palceve da vam bude sve najbolje i lepe trudnoce vidimo se ponovo ako bog da vec onaj mesec ponovo cu raditi na bebi pa vam se javljam hvala vam
zao mi zbog gubitka,razmisljaj da imas doma zdravu djecicu i nek te to drzi
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Bas mi je zao 😔 Budi jaka ❤
Jako mi je zao😞
Sortiraj odgovore
Najstariji