Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    šareni_oblak
    27. Svibanj 2024. 13:53

Tamara, jako mi je žao... Grozno je to što prozivljavas. Isplaci se, tuguj koliko god trebas, i onda glavu gore i fokusiraj se na novu bebicu uskoro. 
    Bebolinka drago mi je da je ipak sve ok! Koliko ti testovi mogu napraviti stresa, užas jedan... I čestitam na curici! 
    .
    Svim drugim curama čestitam na super pregledima!
    .
    Mene nije bilo jedno vrijeme, curka i ja smo otišle na godišnji u Slavoniju kod baka i djedova. Ona uživa, ja uživam, svi uživaju 🥰
    Prekosutra idemo nazad, i sad već jedva čekam. 
    Inače sam ok, trbuscic raste polako, osjetim ga pogotovo dok ležim, lijepo tvrdog i okruglog skroz dolje. Simptomi su se svi smanjili i nestali, u zadnjem sam tjednu prvog tromjesečja i baš mi je super 😄

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸
    OTP: 14.12.2024.

šareni_oblak
    27. Svibanj 2024. 14:50

tweetyca

Tamara zao mi je 🩷 nadam se da ce oporavak biti brz!Šareni_oblak tako isto kod mene. Bas se cudim kako vec nazirem trbuscic, u prosloj trudnoci mi je sigurno doslo tek mjesec dana nakon 😅 mozda mi je vrijeme prestat spavat na trbuhu

Ja nisam sad zadnjih par tjedana pokušavala spavati na trbuhu, ali mala se često nasloni na njega dok se mazi (ležimo na krevetu i ona stavi glavu na moj trbuh ili se cijela prebaci) i baš mi to smeta. Tako da vjerujem da bi smetalo i da spavam na trbuhu 😅
    Ja sam točno primijetila dan kad je prestala potreba za konstantnim piškenjem. Valjda se maternica digla iznad mjehura već, sad se dižem samo 2-3x na noć. Do nedavno je to bilo i po 7-8x. Izgleda da je ginekolog u pravu kad je rekao da je trudnoća tjedan veća, bar bih rekla po ovome. Svuda piše da se maternica diže oko 12tjedana

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸

bebolinka
    27. Svibanj 2024. 15:03

Curke, kod mene je isto trbuh veći nego u prvoj trudnoći.
    Sada sam bila na kontrolnom pregledu i nuhalni se smanjio, danas 1.7 
    😀

šareni_oblak
    28. Svibanj 2024. 09:52

tweetyca

šareni_oblak

tweetyca

Tamara zao mi je 🩷 nadam se da ce oporavak biti brz!Šareni_oblak tako isto kod mene. Bas se cudim kako vec nazirem trbuscic, u prosloj trudnoci mi je sigurno doslo tek mjesec dana nakon 😅 mozda mi je vrijeme prestat spavat na trbuhu
    Ja nisam sad zadnjih par tjedana pokušavala spavati na trbuhu, ali mala se često nasloni na njega dok se mazi (ležimo na krevetu i ona stavi glavu na moj trbuh ili se cijela prebaci) i baš mi to smeta. Tako da vjerujem da bi smetalo i da spavam na trbuhu 😅
    Ja sam točno primijetila dan kad je prestala potreba za konstantnim piškenjem. Valjda se maternica digla iznad mjehura već, sad se dižem samo 2-3x na noć. Do nedavno je to bilo i po 7-8x. Izgleda da je ginekolog u pravu kad je rekao da je trudnoća tjedan veća, bar bih rekla po ovome. Svuda piše da se maternica diže oko 12tjedana
    Haha evo necu se zalit, piskim cesto preko dana ali nocu ne, to mi obicno krene pred kraj trudnoce. Doduse kod mene je maternica vise desno i iza su mi rekli, mozda zato 🤷🏻‍♀️

Imaš sreće 😄
    A možda i zbog položaja maternice, da

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸

šareni_oblak
    28. Svibanj 2024. 09:54

Cure, jel jedete salame i paštete? Meni baš nekad dođe pojesti parizer ili taj tip salame, argeta bi mi sjela samo tako... Izbjegavam, ali baš nekad dobijem želju za tim, a inače paštete uopće ne jedem 😂🙈

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸

bebolinka
    28. Svibanj 2024. 09:55

šareni_oblak

Cure, jel jedete salame i paštete? Meni baš nekad dođe pojesti parizer ili taj tip salame, argeta bi mi sjela samo tako… Izbjegavam, ali baš nekad dobijem želju za tim, a inače paštete uopće ne jedem 😂🙈

Meni isto dođe želja za paštetom 🤣
    Ja jedem pileća prsa općenito uvijek i nekidan sam pojela zimsku od Gavrilovića, nisam mogla odolit 🤣🤣🤣

šareni_oblak
    28. Svibanj 2024. 10:07

bebolinka

šareni_oblak

Cure, jel jedete salame i paštete? Meni baš nekad dođe pojesti parizer ili taj tip salame, argeta bi mi sjela samo tako… Izbjegavam, ali baš nekad dobijem želju za tim, a inače paštete uopće ne jedem 😂🙈

Ja jedem pileća prsa općenito uvijek i nekidan sam pojela zimsku od Gavrilovića, nisam mogla odolit 🤣🤣🤣

I u prošloj trudnoći sam imala baš jako veliku želju za paštetom, ali kasnije, možda kad sam bila 30+ tjedana. Jela sam Argetu Junior bila mi je top, top! Poslije trudnoće sam isto jednom probala, nije mi bila baš toliko fina 😂 šta su ti hormoni 😂
    Nekako mi je u glavi lakše jesti gluposti pred kraj nego sada. Tjedan dana se borim sama sa sobom, da si kupim paštetu ili ne 😂🙈

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸

bebolinka
    28. Svibanj 2024. 10:24

šareni_oblak

bebolinka

šareni_oblak

I u prošloj trudnoći sam imala baš jako veliku želju za paštetom, ali kasnije, možda kad sam bila 30+ tjedana. Jela sam Argetu Junior bila mi je top, top! Poslije trudnoće sam isto jednom probala, nije mi bila baš toliko fina 😂 šta su ti hormoni 😂
    Nekako mi je u glavi lakše jesti gluposti pred kraj nego sada. Tjedan dana se borim sama sa sobom, da si kupim paštetu ili ne 😂🙈

Ma rokni jednu junior 🤣

• freyaa
    28. Svibanj 2024. 11:15

bebolinka

šareni_oblak

Ja sam neki dan vruce kiflice i argetu, toliko mi je mirisala i cijelu sam pojela 🤣 a bilo je samo ću mrvicu

• aknes
    28. Svibanj 2024. 12:06

Meni je gin rekla da ne bi trebala jesti ananas :) to me bas zacudilo. Nisam bas luda za njim,ali ipak je smijesno.Pstegu jedem redovito, neku lao u tibi iz Perutnine Ptuj, jako mi he fina. Od salame šunku u ovitku i pileca prsa.I odnose imam 🙉🙈🙊

🧔37👧39
    👫2008
    🤵‍♂️👰3.2018.
    👨‍👩‍👧 8.2018. ❤ R ❤
    9.2023. spontani :(
    + 20.4.2024.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.