Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aretat1
    29. Svibanj 2024. 12:45

Freya brzo ce to tamana dovoljno
    Da se povuce hematom ❤️

• MiMi
    29. Svibanj 2024. 14:29

Aretat1

Teab1 , mozda ce ti znaciti, ja sam sada zvala za prenatalni, i kazu da sa 10 nedelja ima vrlo malo te fetalne frakcije i da je veca vjerovatnoca loseg nalaza, i samim tim veca vjerovatnoca da te posalju na amnio. Da sacekam makar punih 12.Trudnice sto vec imate djecu, jeste rekli im vec? Kako to objasniti 3/4 godisnjaku 🥹 ja jos nisam cekam te “sigurne” nedelje

ja sam rekla, mala ima 3 godine, nikako to nije dozivjela. kad smo ju pitali želi li bracu ili seku, rekla je seku. Ali nikome nije sama rekla ili se nekako ponaša, samo ako si ja legnem pota me jel me boli trbuh jer tako sam joj na početku govorila kad su me mučnine ubijale.
    sad nakon sljdećeg pregleda i nove slike s UVZ-a početi ćemo joj malo više govoriti i objašnjavati jer ne želim ako slučajno bude brat da bude jako razočarana.

Tratinčica12
    29. Svibanj 2024. 14:46

Aretat1

Teab1 , mozda ce ti znaciti, ja sam sada zvala za prenatalni, i kazu da sa 10 nedelja ima vrlo malo te fetalne frakcije i da je veca vjerovatnoca loseg nalaza, i samim tim veca vjerovatnoca da te posalju na amnio. Da sacekam makar punih 12.Trudnice sto vec imate djecu, jeste rekli im vec? Kako to objasniti 3/4 godisnjaku 🥹 ja jos nisam cekam te “sigurne” nedelje

Mi imamo dječaka od 2 godine i skoro 8mj. Rekli smo mu, ali isto nije nešto posebno doživio. Mali je da bi razumio još. 
    Prije je često skakutao preko mene, gazio svuda, ne bude ugodno 😅 pa smo mu rekli da mora pripaziti, da je sada u trbuhu beba i da je moramo čuvati da je ne ozlijedimo.
    I stvarno je oprezniji. Ili kad krene to raditi kažem: pazi bebu i prihvati to. Čak sam sebi zna reći: pazi bebu 😃
    -
    Isto mislim da nema pojma o spolu, ali smo pitali želi li bracu ili seku. Rekao je seku. I stalno govori: beba seka. Ne znam jel mu lakše to reći ili šta 😃

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

bebolinka
    29. Svibanj 2024. 15:25

Aretat1

Ja sam svojoj rekla prvoj, to je bila naša tajna 😀
    Ima 3 godine i ona je to ful doživjela, stalno je govorila da želi seku i sad kad sam koj potvrdila da je seka govori da će je kupat i igrat se snjom i da će joj davati bombone 🤣🤣🤣

• Teab1
    29. Svibanj 2024. 15:35

Moj ima jedva dvije godine,bio je na uzv,vidio je bebu,reko je wauuu,al vise je dozivio spricu koju mu je dr dala nego bebu u maminoj busi 🤣,sad cemo vidjet sa slj uzv al mislim da nece bir p

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• Teab1
    29. Svibanj 2024. 15:36

bit pomaka,jbt forum 🤦

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Teab1
    29. Svibanj 2024. 15:38

Aretat nemam pojma ja sam u prosloj trudnoci bila sa 10+4 i sve se vidlo,u breyeru mi isto rekli da se vec sa 10 + nes ljepo vidi

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Aretat1
    29. Svibanj 2024. 17:50

Ko ce im znati ja cu pricekat 11 punih jer sam po uzv 2-3 dana manje,Jao vi svi vec rekli 🙈 Ja nisam valjda zbog losih iskustava do sada pa cekat cu drugi trimestar da ga ne zbunjujem on je vec veci 4 godine i dosta dobro sve kapira

šareni_oblak
    29. Svibanj 2024. 18:15

Aretat1

Moja mala ima godinu i pol i rekli smo joj gotovo odmah. Mazi trbuh, ljubi, govori "tu je beba", ali mislim da ne kuži baš skroz. Bistra je, ali je mala još. Često ju trebam podsjećati na to da je beba u trbuhu jer mi voli leći na trbuh i maziti se, a sad mi to već smeta. 
    Za koji mjesec ću pronaći neku zanimljivu slikovnicu na tu temu, a do tada ćemo puno pričati o tome. Jako je vezana za mene i ljubomorna je kad uzmem neko drugo dijete pa ju trebam dobro pripremiti na dolazak bebe

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸
    OTP: 14.12.2024.

nola95
    29. Svibanj 2024. 21:55

Tratinčica12

Aretat1

Mi imamo dječaka od 2 godine i skoro 8mj. Rekli smo mu, ali isto nije nešto posebno doživio. Mali je da bi razumio još.
    Prije je često skakutao preko mene, gazio svuda, ne bude ugodno 😅 pa smo mu rekli da mora pripaziti, da je sada u trbuhu beba i da je moramo čuvati da je ne ozlijedimo.
    I stvarno je oprezniji. Ili kad krene to raditi kažem: pazi bebu i prihvati to. Čak sam sebi zna reći: pazi bebu 😃
    -
    Isto mislim da nema pojma o spolu, ali smo pitali želi li bracu ili seku. Rekao je seku. I stalno govori: beba seka. Ne znam jel mu lakše to reći ili šta 😃

Kod nas ista situacija Haha doslovno 2 god i 8 mjeseci dječak, zaigran al oprezan kad ga upozorim na trbuh ii želi seku 🤣🤣 mislim da ipak to govori jer ima malu sestričnu koju obožava pa si sad želi sekicu, a kad neko vrijeme provede s bratićem onda bi bracu, ali starijeg bracu..pa nam je zabavno objašnjavati mu da će ON u svakom slučaju biti stariji braco iako to uopće ne povezuje jer je najmlađi dječak u obitelji🤭 
    Baš me zanima jel bude imala veze ta razlika u simptomima (između prve i druge trudnoće) sa spolom djeteta jer vidim da nas ima više sa totalno drukčijim iskustvima prve trudnoće i ove druge..😄 

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.