Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teab1
    24. Svibanj 2024. 15:14

sori ostale curke stigla sam nesto vrlo malo popratit oko pregledica cestitam svima koje imaju dobre vjesti,meni ludnica,doslo ljepse vrijeme pa bi mali od jutra do sutra bio vani,a meni u glavi taj hematom,valjda bu sve okej,vidjet cu u utorak kaj kaze privatnica 

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

bebolinka
    24. Svibanj 2024. 15:37

Hvala vam Curke😞🩷 i ja se duboko nadam da će biti okej..odbijam vjerovati suprotno

• freyaa
    24. Svibanj 2024. 15:44

bebolinka

Hvala vam Curke😞🩷 i ja se duboko nadam da će biti okej..odbijam vjerovati suprotno

Vidjet ces bit ce to dobro.. Tu smo za tebe 

• hoyaa
    24. Svibanj 2024. 16:40

Pitanjce vezano za prvi pregled, prošli tjedan je bio pozitivni test, prema mojoj procjeni uskoro ću biti 5 tjedana. Naručena sam na redovnu kontrolu kod gina 5. 6. kad ću biti trudna malo više od 6 tjedana. Da ih zovem da kažem da sam trudna ili da se samo pojavim na pregledu i objasnim sve? Ne znam trebaju li unaprijed znati da se radi o trudnoći zbog trajanja pregleda ili nečeg… 

• Teab1
    24. Svibanj 2024. 16:45

hoyaa

Pitanjce vezano za prvi pregled, prošli tjedan je bio pozitivni test, prema mojoj procjeni uskoro ću biti 5 tjedana. Naručena sam na redovnu kontrolu kod gina 5. 6. kad ću biti trudna malo više od 6 tjedana. Da ih zovem da kažem da sam trudna ili da se samo pojavim na pregledu i objasnim sve? Ne znam trebaju li unaprijed znati da se radi o trudnoći zbog trajanja pregleda ili nečeg…

nema potrebe,tako bi te vjerojatno i samo narucili da vec nisi bila narucena,jedino ako 

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Teab1
    24. Svibanj 2024. 16:45

jedino ako si imala spontani onda ih nazovi pa reci da imas od tad i tad pozitivan test pa ces cut kaj ti kazu

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

bebolinka
    24. Svibanj 2024. 17:48

Ajme cure Nifty dobar, sve niski rizik 😭😍😭😍😭😍 plačem od olakšanja 

• freyaa
    24. Svibanj 2024. 17:51

bebolinka

Sta sam ti rekla 🥰🥰 Uzivaj 🥰🥰

• Teab1
    24. Svibanj 2024. 18:03

bebolinka

eto vidis,sve ce bit super 🥰 sad lagano i mirno dalje

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Aretat1
    24. Svibanj 2024. 18:43

bebolinka

Bravooooooo  bas sam sretna! sad uzivaaaaj ❤️❤️❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.