sori ostale curke stigla sam nesto vrlo malo popratit oko pregledica cestitam svima koje imaju dobre vjesti,meni ludnica,doslo ljepse vrijeme pa bi mali od jutra do sutra bio vani,a meni u glavi taj hematom,valjda bu sve okej,vidjet cu u utorak kaj kaze privatnica
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Hvala vam Curke😞🩷 i ja se duboko nadam da će biti okej..odbijam vjerovati suprotno
Hvala vam Curke😞🩷 i ja se duboko nadam da će biti okej..odbijam vjerovati suprotno
Vidjet ces bit ce to dobro.. Tu smo za tebe
Pitanjce vezano za prvi pregled, prošli tjedan je bio pozitivni test, prema mojoj procjeni uskoro ću biti 5 tjedana. Naručena sam na redovnu kontrolu kod gina 5. 6. kad ću biti trudna malo više od 6 tjedana. Da ih zovem da kažem da sam trudna ili da se samo pojavim na pregledu i objasnim sve? Ne znam trebaju li unaprijed znati da se radi o trudnoći zbog trajanja pregleda ili nečeg…
Pitanjce vezano za prvi pregled, prošli tjedan je bio pozitivni test, prema mojoj procjeni uskoro ću biti 5 tjedana. Naručena sam na redovnu kontrolu kod gina 5. 6. kad ću biti trudna malo više od 6 tjedana. Da ih zovem da kažem da sam trudna ili da se samo pojavim na pregledu i objasnim sve? Ne znam trebaju li unaprijed znati da se radi o trudnoći zbog trajanja pregleda ili nečeg…
nema potrebe,tako bi te vjerojatno i samo narucili da vec nisi bila narucena,jedino ako
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
jedino ako si imala spontani onda ih nazovi pa reci da imas od tad i tad pozitivan test pa ces cut kaj ti kazu
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Ajme cure Nifty dobar, sve niski rizik 😭😍😭😍😭😍 plačem od olakšanja
Sta sam ti rekla 🥰🥰 Uzivaj 🥰🥰
Ajme cure Nifty dobar, sve niski rizik 😭😍😭😍😭😍 plačem od olakšanja
eto vidis,sve ce bit super 🥰 sad lagano i mirno dalje
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵