Jeli onda beta okej ako je u petak bila 320 a jucer 1133?
Ovo < 5 sto bi to značilo?
Rekao mi je da dodem u petak na pregled da bi se tada vec trebalo nesto vidjet, a u prosli petak nije vidio nista
Skroz sam zbunjena hahah
https://ibb.co/NjqmprJ
Jeli onda beta okej ako je u petak bila 320 a jucer 1133?
Ovo < 5 sto bi to značilo?
Rekao mi je da dodem u petak na pregled da bi se tada vec trebalo nesto vidjet, a u prosli petak nije vidio nista
Skroz sam zbunjena hahah
https://ibb.co/NjqmprJ
do 5 nije trudnoca,iznad pet je sve trudnoca,e sad to ti neznam,moja zadnja beta je bila 780 i to sam bila na 4+4 sad sam 6+2 neznam kolka mi je
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Freya, dobro sam, bolne grudi i umor jedino. Kada ces ti na pregled? Jesu li stigli nalazi? Ja sam po apllikciji danas 4+ 6 po zaadnjoj menstruaciji. Ali mi je ovulacija kasnila tako da ne znam tacno.Trebala bih u petak, ali me nesto malo boli lijevo pa mislim da necu cekati petak.. Beta je jucer bila 1230.. ja sam 4+3 cini mi se, ali kod mene su kraci ciklusi.
a kad si imala zadnju mes jer ja sam danas 5+05.4., znaci 4+4 sam, ali je meni ovulacija na 12 ciklusa, imala sam 2 biokemijske, 1 missed abortion, nakon kojeg mi je ostao oštećen lijevi jajovod, a na lijevom jajniku je ponovo bila ovulacija pa smo malo ubrzali sve.. U prošloj trudnoci sa 4+5 se vec vidio GM, a sa 5+5 otkucaji. Beta mi je jucer bila 1230.. koja sedmica ce biti to kad imaš pregled?ja sam zadnju mens imala 2.4 i meni je bilo na 26 dana stim da sam ja 22.04 uvidela plusic na testu. a dali mi termin tek 25 juna evo ja se spremala da idem kod lelara danas jer imam neko probacanje a ovo mije 6 trudnoca imam 3 cure i jednog decaka peta trudnoca missed u 5 mesecu sad me i strah bogami puno se plasimJavi sta ti kaze, i mene malo probada.. Sve te razumijem.javiljam evo cekam sad sam dala samo urin i ismerilimi pritisak ljudi ja sam uvek imala 100 110 mislim nizak a sad imam 139 sa nesto sta to znaci nikad nisam imala tako pritisak
Mislim da je to stres ili strah. Većinom sam čula da trudnice imaju viši tlak kad dođu na pregled, a doma normalan.
Ja inače imam dosta nizak tlak, u prosjeku 95/60, sad na pregledu sam imala preko 130/90. Ali sam bila baš pod velikim stresom što se tiče pregleda. Probaj se opustiti, sve je ok 😊
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
OTP: 14.12.2024.
Evo mene s pregleda i kužim vas skroz koje čekate prvi i borite se s neizvjesnosti, mučninama,bolovima..Ova dva tjedna između pregleda su mi trajala ko dva mjeseca zbog tih mučnina i umora. Samo mi je fokus na tom da su prvom malcu zadovoljene potrebe i da se ja odmaram što vise i ne povraćam. Mislim da zato toliko sporo vrijeme prolazi jer inače sam od jutra do navečer u poslu neke vrste. Proći će i to, držim nam svima fige samo da se što prije povuku ti “negativni” simptomi pa da ljeto provedemo uživajući u trudnoći.🙌🏻🫶
Dobila sam očekivani datum poroda danas i svakako očekujemo prije Božića bebu što me jako veseli. Sve je kak treba biti i moram obavit pretrage. Izvadit krv sutra natašte, a onda kroz iduća dva tjedna i ostala vađenja..za mučnine mi nije ništa prepisala jer ima i gorih slučajeva, pa reko stisnut ću zube dok ne prođe😅Bravo, neka se samo tako nastavi. Koliko si danas tjedana?
Danas sam ravno 8 tjedana :)
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Nola čestitam na dobrom pregledu 😍
—
Šareni oblak ja nisam prošlu trudnoću imala povišene jetrene aaaa svrbež uzasniiiii. Sumnjali su mi na to ali krv je bila uredu.
Meni su prvo sumnjali na kolestazu zbog jetrenih, kasnije su se one popravile, ali zadnjih mjesec, mjesec i pol nenormalan svrbež. I to baš po dlanovima i stopalima. Od očaja sam usred noći točila hladnu vodu u kadi i sjedila tako po pola sata samo da se malo smiri. Nikad nismo otkrili uzrok tome
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
Jel koristi tko sodu bikarbonu u borbi s mučninom/zgaravicom? Kod mene kad uspijem pojesti nešto napadne me žgaravica tako da sam patnica skroz na skroz. Pomogla mi je danas žličica sode u čaši vode ali ne preporuča se stalno ju koristiti pa mislim da ću ju čuvat za kritične trenutke, prije odlaska na spavanje il slično..Ja sam koristila u prošloj trudnoći, ali na kraju. Tada mi ništa nije pomagalo osim sode. Ja sam imala tako groznu žgaravicu da kad sam bila na indukciji i šibali me trudovi, ja sam samo molila da mi daju nešto za tu žgaravicu jer me više to mučilo nego trudovi.
Sad ne znam kako i koliko se smije u ranoj trudnoći, ali ja sam pred kraj pila nekoliko puta na dan da mogu funkcionirati
Tako i moja kuma, pojela bi ju sa žličice,nije čak otapala u vodi jadna kolko bi ju mučilo. 😥 Mene isto pred kraj prošle trudnoće mucila al na porodu su mi ipak indukcijski trudovi isisali život, nisam ju osjetila tad, tak da mogu samo zamislit koliko je tebi teška žgaravica bila☹️ držim fige da te zaobiđe ovaj put 🫶
28 pcos
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Sad je i mene pomalo strah testiranja kad vidim vaša iskustva. Strah me ustvari za urin jer znam da sam dehidrirana, jednostavno ne mogu piti vodu, tjeram se al većinom konzumiram gazirana pića. Ledena. Drugačije ne ide. I zato mi je nos konstantno zaštopan. Vidim tu poveznicu al ne mogu si pomoć trenutno s tim jer ak izbacim to onda stvarno nikakvu tekućinu ne bum unosila.🥲 kakve ste vi s vodom?
28 pcos
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Sad je i mene pomalo strah testiranja kad vidim vaša iskustva. Strah me ustvari za urin jer znam da sam dehidrirana, jednostavno ne mogu piti vodu, tjeram se al većinom konzumiram gazirana pića. Ledena. Drugačije ne ide. I zato mi je nos konstantno zaštopan. Vidim tu poveznicu al ne mogu si pomoć trenutno s tim jer ak izbacim to onda stvarno nikakvu tekućinu ne bum unosila.🥲 kakve ste vi s vodom?
Ja inače pijem samo vodu, rijetko kad, ali baš rijetko neki sok. Pogotovo cola i takve stvari, toga mogu pola čaše i dosta mi je. Pokušavam piti što više i stalno se podsjećam da trebam piti.
A možda bi ti odgovaralo da je kriška limuna ili naranče u vodi s ledom? Ili tako s mineralnom posto voliš gazirano. Ili ocijedis naranču da bude sok. Čajevi? Ima alternativa, ali voda je svakako najzdravija. Tjeraj se, treba bebi ako već ne tebi
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
E da te utjesim Nola, beba ti jos ne dobija hranu od onog sto ti unosis tako da ti je jos uvijek to sve okej 😄
Woohoo🥳 definitivno je utjeha jer inače nikad ne pijem sokove, općenito smo familija na vodi i mineralnoj. Al u ovim mučnim tjednima mi se od buckanja vode jako povraca. Šareni oblak to mi je funkcioniralo u početku, inače kad nisam trudna jutro započinjem s cijeđenim limunom, al otkad sam ga prvi put povraćala nema povratka dok se ne smiri situacija s mučninom. Srčem na slamku pomalo kroz dan. Nadam se što prije izbacit sokove doduše, ionako ne zadovolje žeđ, ali bar su tekućina..S prvim malcem je trajalo 2 tjedna to razdoblje pa računam da će mi popustit s 9. tjednom🤞🏻🤞🏻
Danas sam davala urin i bilo je još par trudnica prije mene pa su nam uzorci stajali jedan do drugog..pa sam primjetila da su sva tri jako slične boje 🤣🤣 reko cure, kužimo se..
28 pcos
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji