Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • freyaa
    07. Svibanj 2024. 12:43

Tamara30

freyaa

Aretat1

Freya, dobro sam, bolne grudi i umor jedino. Kada ces ti na pregled? Jesu li stigli nalazi? Ja sam po apllikciji danas 4+ 6 po zaadnjoj menstruaciji. Ali mi je ovulacija kasnila tako da ne znam tacno.
    Trebala bih u petak, ali me nesto malo boli lijevo pa mislim da necu cekati petak.. Beta je jucer bila 1230.. ja sam 4+3 cini mi se, ali kod mene su kraci ciklusi.

a kad si imala zadnju mes jer ja sam danas 5+0

5.4., znaci 4+4 sam, ali je meni ovulacija na 12 ciklusa, imala sam 2 biokemijske, 1 missed abortion, nakon kojeg mi je ostao oštećen lijevi jajovod, a na lijevom jajniku je ponovo bila ovulacija pa smo malo ubrzali sve.. U prošloj trudnoci sa 4+5 se vec vidio GM, a sa 5+5 otkucaji. Beta mi je jucer bila 1230.. koja sedmica ce biti to kad imaš pregled?

• alezo993
    07. Svibanj 2024. 14:15

Pozz curke u petak beta 320, jucer 1133

• Tamara30
    07. Svibanj 2024. 14:52

freyaa

Tamara30

freyaa

Aretat1

Freya, dobro sam, bolne grudi i umor jedino. Kada ces ti na pregled? Jesu li stigli nalazi? Ja sam po apllikciji danas 4+ 6 po zaadnjoj menstruaciji. Ali mi je ovulacija kasnila tako da ne znam tacno.
    Trebala bih u petak, ali me nesto malo boli lijevo pa mislim da necu cekati petak.. Beta je jucer bila 1230.. ja sam 4+3 cini mi se, ali kod mene su kraci ciklusi.

5.4., znaci 4+4 sam, ali je meni ovulacija na 12 ciklusa, imala sam 2 biokemijske, 1 missed abortion, nakon kojeg mi je ostao oštećen lijevi jajovod, a na lijevom jajniku je ponovo bila ovulacija pa smo malo ubrzali sve.. U prošloj trudnoci sa 4+5 se vec vidio GM, a sa 5+5 otkucaji. Beta mi je jucer bila 1230.. koja sedmica ce biti to kad imaš pregled?

ja sam zadnju mens imala 2.4 i meni je bilo na 26 dana stim da sam ja 22.04 uvidela plusic na testu. a dali mi termin tek 25 juna evo ja se spremala da idem kod lelara danas jer imam neko probacanje a  ovo mije 6 trudnoca imam 3 cure i jednog decaka peta trudnoca missed u 5 mesecu sad me i strah bogami puno se plasim

• freyaa
    07. Svibanj 2024. 15:09

alezo993

Pozz curke u petak beta 320, jucer 1133

I kod mene su slične vrijednosti, petak 309, jucer 1230..

• freyaa
    07. Svibanj 2024. 15:11

Tamara30

freyaa

Tamara30

freyaa

Aretat1

ja sam zadnju mens imala 2.4 i meni je bilo na 26 dana stim da sam ja 22.04 uvidela plusic na testu. a dali mi termin tek 25 juna evo ja se spremala da idem kod lelara danas jer imam neko probacanje a ovo mije 6 trudnoca imam 3 cure i jednog decaka peta trudnoca missed u 5 mesecu sad me i strah bogami puno se plasim

Javi sta ti kaze, i mene malo probada.. Sve te razumijem.

bebolinka
    07. Svibanj 2024. 15:14

Nola čestitam na dobrom pregledu 😍
    — 
    Šareni oblak ja nisam prošlu trudnoću imala povišene jetrene aaaa svrbež uzasniiiii. Sumnjali su mi na to ali krv je bila uredu. 

• alezo993
    07. Svibanj 2024. 15:30

Samo ja ne kontam koji je onda to tjedan po beti? 🤔

• franka007
    07. Svibanj 2024. 15:57

šareni_oblak

Ja ovaj i prošli tjedan obavljam pretrage koje se trebaju obaviti u početku. Na e-građani mi dolaze rezultati i već vidim da će mi sve biti isto kao u prvoj trudnoći.
    Ureaplazma 10 na 4. Za to sam dobila dva puta antibiotik i beštija se nije dala, nije uopće padala vrijednost, tako da je ginekologica zaključila da je to normalna vrijednost za moje tijelo, da ona u meni živi i da više nećemo liječiti. Nisam ju kontrolirala poslije poroda, ali mislim da se nije povukla nego da je stvarno tako. Nije mi stvarala nikakve probleme. Ureaplazma navodno potiče rano otvaranje i slične ne tako lijepe scenarije, ali ja sam išla na indukciju i dva dana indukcije me nije otvorilo, tako da je očito doktorica bila u pravu. Sad ne znam što će ovaj ginekolog reći.
    Nalaz krvi - povišene jetrene probe (opet), koje znače sumnju na kolestazu i zbog takvih sam nalaza u prošloj trudnoći bila u trudnickoj ambulanti od 20 i nekog tjedna. Na kraju nisam imala kolestazu iako sam imala strašan svrbež pred kraj, ali tada su jetrene bile ok. Mokraća isto nešto nije u redu. Imala sam povišene jetrene probe u prošloj trudnoći jer sam pila antibiotik za ureaplazmu i nekoliko tjedana nakon završetka antibiotika bi jetrene probe polako padale.
    Inače kolestaza bude pred kraj trudnoće, ne znam zašto su mi sad povišene jetrene, nisam pila antibiotik i dosta se zdravo hranim.
    Jedva čekam ponedjeljak da vidim što će ginekolog reći na sve te nalaze.
    Još čekam nalaz urinokulture, sve me strah što s tim ne valja

Mene je tako strah tih nalaza, planiram vaditi krv idući tjedan. Prije nekih godinu dana sam dosta dugo imala problema sa jetrenim probama, bile su povišene pa sam to kontrolirala, i evo zadnju kontrolu prošle godine nisam obavila 🤦🏻‍♀️ zaključak je bio da je skočilo nakon cjepiva na Covid i nikako ih nisam mogla dovesti u red.

• Teab1
    07. Svibanj 2024. 16:11

meni su jetrene hvala bogu uvijek bile okej,i u trudnoci i izvan nje,jedino me brine secer,zadnje vađenje mi je bio nesto visi,nisam imala problema s tim u prvoj trudnoci nadam se da necu ni sad alonzo koji si tt po kalendaru?

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• Teab1
    07. Svibanj 2024. 16:12

alezo sori 😅

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.