Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebolinka
    07. Svibanj 2024. 08:26

Anica!

Bolje da malo pričekaš na pregled, pa da si onda 100% mirna nakon pregleda, da bude sve uredu.
    Ja sam išla sa 6+1 i beba je 2,2mm (a kao trebala bi bit veća), mislim da to odgovara 5+4 veličina. I sad ne mogu dočekat još 2 tjedna da vidim oće li to bit ok da je jednostavno bilo prerano. A mislila sam kad prođe prvi pregled da ću bit mirna!

Nemoj se brinutiiiii, pa to je normalno. Meni je isto bila kao 3 ili 4 dana manja ali to je skroz okej. 
    Tako mi je i u prošloj bilo na početku pa je poslije bilo napredno 😊

• freyaa
    07. Svibanj 2024. 08:42

Aretat1

Freya, dobro sam, bolne grudi i umor jedino. Kada ces ti na pregled? Jesu li stigli nalazi? Ja sam po apllikciji danas 4+ 6 po zaadnjoj menstruaciji. Ali mi je ovulacija kasnila tako da ne znam tacno.

Trebala bih u petak, ali me nesto malo boli lijevo pa mislim da necu cekati petak..  Beta je jucer bila 1230.. ja sam 4+3 cini mi se, ali kod mene su kraci ciklusi.  

• Aretat1
    07. Svibanj 2024. 09:28

freyaa

Aretat1

Freya, dobro sam, bolne grudi i umor jedino. Kada ces ti na pregled? Jesu li stigli nalazi? Ja sam po apllikciji danas 4+ 6 po zaadnjoj menstruaciji. Ali mi je ovulacija kasnila tako da ne znam tacno.
    Trebala bih u petak, ali me nesto malo boli lijevo pa mislim da necu cekati petak.. Beta je jucer bila 1230.. ja sam 4+3 cini mi se, ali kod mene su kraci ciklusi.

Mene su narucili za cetvrtak 5+2 ( pritom je meni kasnila ovulacija ) mislim da je to bas rano ali jer sam imala dva pobacaja i biohemijsku bolje ranije nego kasno.. ❤️ Sretno probaj se opustiti ta Beta je odlicna 👍

Anica!
    07. Svibanj 2024. 09:43

bebolinka

Anica!

Bolje da malo pričekaš na pregled, pa da si onda 100% mirna nakon pregleda, da bude sve uredu.
    Ja sam išla sa 6+1 i beba je 2,2mm (a kao trebala bi bit veća), mislim da to odgovara 5+4 veličina. I sad ne mogu dočekat još 2 tjedna da vidim oće li to bit ok da je jednostavno bilo prerano. A mislila sam kad prođe prvi pregled da ću bit mirna!
    Nemoj se brinutiiiii, pa to je normalno. Meni je isto bila kao 3 ili 4 dana manja ali to je skroz okej.
    Tako mi je i u prošloj bilo na početku pa je poslije bilo napredno 😊

Joooj hvala ti <3 <3 baš si me umirila. Meni se to nekad čini ko smak svijeta, onda pokušavam ne razmišljat. Hvala ti!!

🙎🏻‍♀️95-sve ok, 🙎🏻‍♂️87- oligoasthenozoo -> normo
    1.icsi- 4/2023-Cito
    12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
    1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
    2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
    09- histeroskopija - sve ok
    3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
    30.10 scratching endometrija
    4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
    Kariogrami , trombofilija ✅✅
    5.veljača- FET ❄️ -❌
    Biopsija maternice ✅
    6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248

• MiMi
    07. Svibanj 2024. 10:12

u prvoj trudnoci išla sam s 5+6 na prvi pregled jer mi je bilo dugo čekati skoro do 8tt, samo zato jer sam prije imala spontani.
    sad sam naručena sa 6+6 i nikako da dođe taj dan.
    dosta me pred kraj dana zateže u trbuhu, kao da imam upalu mišića ipak nema odmora uz trogodišnjakinju i njezinu energiju.
    Ponekad mi zna biti i muka, ali to samo navečer i ako večeram pa večeru preskačem.

• Teab1
    07. Svibanj 2024. 10:27

MiMi

u prvoj trudnoci išla sam s 5+6 na prvi pregled jer mi je bilo dugo čekati skoro do 8tt, samo zato jer sam prije imala spontani.
    sad sam naručena sa 6+6 i nikako da dođe taj dan.
    dosta me pred kraj dana zateže u trbuhu, kao da imam upalu mišića ipak nema odmora uz trogodišnjakinju i njezinu energiju.
    Ponekad mi zna biti i muka, ali to samo navečer i ako večeram pa večeru preskačem.

meni je muka stalno i uvijek,to zateznje je i meni al ne svaki dan i svaki put

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

nola95
    07. Svibanj 2024. 11:25

Evo mene s pregleda i kužim vas skroz koje čekate prvi i borite se s neizvjesnosti, mučninama,bolovima..Ova dva tjedna između pregleda su mi trajala ko dva mjeseca zbog tih mučnina i umora. Samo mi je fokus na tom da su prvom malcu zadovoljene potrebe i da se ja odmaram što vise i ne povraćam. Mislim da zato toliko sporo vrijeme prolazi jer inače sam od jutra do navečer u poslu neke vrste. Proći će i to, držim nam svima fige samo da se što prije povuku ti “negativni” simptomi pa da ljeto provedemo uživajući u trudnoći.🙌🏻🫶
    Dobila sam očekivani datum poroda danas i svakako očekujemo prije Božića bebu što me jako veseli. Sve je kak treba biti i moram obavit pretrage. Izvadit krv sutra natašte, a onda kroz iduća dva tjedna i ostala vađenja..za mučnine mi nije ništa prepisala jer ima i gorih slučajeva, pa reko stisnut ću zube dok ne prođe😅

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

Anica!
    07. Svibanj 2024. 11:32

nola95

Evo mene s pregleda i kužim vas skroz koje čekate prvi i borite se s neizvjesnosti, mučninama,bolovima..Ova dva tjedna između pregleda su mi trajala ko dva mjeseca zbog tih mučnina i umora. Samo mi je fokus na tom da su prvom malcu zadovoljene potrebe i da se ja odmaram što vise i ne povraćam. Mislim da zato toliko sporo vrijeme prolazi jer inače sam od jutra do navečer u poslu neke vrste. Proći će i to, držim nam svima fige samo da se što prije povuku ti “negativni” simptomi pa da ljeto provedemo uživajući u trudnoći.🙌🏻🫶
    Dobila sam očekivani datum poroda danas i svakako očekujemo prije Božića bebu što me jako veseli. Sve je kak treba biti i moram obavit pretrage. Izvadit krv sutra natašte, a onda kroz iduća dva tjedna i ostala vađenja..za mučnine mi nije ništa prepisala jer ima i gorih slučajeva, pa reko stisnut ću zube dok ne prođe😅

Bravo, neka se samo tako nastavi. Koliko si danas tjedana?

🙎🏻‍♀️95-sve ok, 🙎🏻‍♂️87- oligoasthenozoo -> normo
    1.icsi- 4/2023-Cito
    12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
    1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
    2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
    09- histeroskopija - sve ok
    3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
    30.10 scratching endometrija
    4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
    Kariogrami , trombofilija ✅✅
    5.veljača- FET ❄️ -❌
    Biopsija maternice ✅
    6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248

• Teab1
    07. Svibanj 2024. 11:46

nola jeeej,super za pregled 😊

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• Tamara30
    07. Svibanj 2024. 11:54

freyaa

Aretat1

Trebala bih u petak, ali me nesto malo boli lijevo pa mislim da necu cekati petak.. Beta je jucer bila 1230.. ja sam 4+3 cini mi se, ali kod mene su kraci ciklusi.

a kad si imala zadnju mes jer ja sam danas 5+0

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.