pa imam termin tek 25 jun a mislim da cu ici danas jer od pre nego sto sam ostala trudna imam kao grceve ili probacanje u jajnik i u donjem felu stomaka
Pozdrav Žene radila sam test na trudnoću prošli tjedan i kad sam ga napravila bio je negativan I nakon 2 sata slab mi se plus vidio...i opet sam napravila drugi dan sad isto mi je bio negativan a nakon 20min se pokazao isto slabi plus..pa sam danas napravila i bio negativan pa nakon 20 min plus vidi se a ne baš jako jel onda to pozitivni ili negativno jer već ludim
Jel koristi tko sodu bikarbonu u borbi s mučninom/zgaravicom? Kod mene kad uspijem pojesti nešto napadne me žgaravica tako da sam patnica skroz na skroz. Pomogla mi je danas žličica sode u čaši vode ali ne preporuča se stalno ju koristiti pa mislim da ću ju čuvat za kritične trenutke, prije odlaska na spavanje il slično..
Ja sam koristila u prošloj trudnoći, ali na kraju. Tada mi ništa nije pomagalo osim sode. Ja sam imala tako groznu žgaravicu da kad sam bila na indukciji i šibali me trudovi, ja sam samo molila da mi daju nešto za tu žgaravicu jer me više to mučilo nego trudovi.
Sad ne znam kako i koliko se smije u ranoj trudnoći, ali ja sam pred kraj pila nekoliko puta na dan da mogu funkcionirati
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
OTP: 14.12.2024.
Pozdrav Žene radila sam test na trudnoću prošli tjedan i kad sam ga napravila bio je negativan I nakon 2 sata slab mi se plus vidio…i opet sam napravila drugi dan sad isto mi je bio negativan a nakon 20min se pokazao isto slabi plus..pa sam danas napravila i bio negativan pa nakon 20 min plus vidi se a ne baš jako jel onda to pozitivni ili negativno jer već ludim
Test gledas samo prvih 10 minuta kako se popiskis na njega. Kasnije je nevažeći i taj plus je zapravo evaporacija linija. Pokušaj opet za nekoliko dana. Držim ti fige!
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
Pozdrav Žene radila sam test na trudnoću prošli tjedan i kad sam ga napravila bio je negativan I nakon 2 sata slab mi se plus vidio…i opet sam napravila drugi dan sad isto mi je bio negativan a nakon 20min se pokazao isto slabi plus..pa sam danas napravila i bio negativan pa nakon 20 min plus vidi se a ne baš jako jel onda to pozitivni ili negativno jer već ludimTest gledas samo prvih 10 minuta kako se popiskis na njega. Kasnije je nevažeći i taj plus je zapravo evaporacija linija. Pokušaj opet za nekoliko dana. Držim ti fige!
Prije tjedan dana sam napravila ona dva testa tako da sam više luda evo iskreno
Ja ovaj i prošli tjedan obavljam pretrage koje se trebaju obaviti u početku. Na e-građani mi dolaze rezultati i već vidim da će mi sve biti isto kao u prvoj trudnoći.
Ureaplazma 10 na 4. Za to sam dobila dva puta antibiotik i beštija se nije dala, nije uopće padala vrijednost, tako da je ginekologica zaključila da je to normalna vrijednost za moje tijelo, da ona u meni živi i da više nećemo liječiti. Nisam ju kontrolirala poslije poroda, ali mislim da se nije povukla nego da je stvarno tako. Nije mi stvarala nikakve probleme. Ureaplazma navodno potiče rano otvaranje i slične ne tako lijepe scenarije, ali ja sam išla na indukciju i dva dana indukcije me nije otvorilo, tako da je očito doktorica bila u pravu. Sad ne znam što će ovaj ginekolog reći.
Nalaz krvi - povišene jetrene probe (opet), koje znače sumnju na kolestazu i zbog takvih sam nalaza u prošloj trudnoći bila u trudnickoj ambulanti od 20 i nekog tjedna. Na kraju nisam imala kolestazu iako sam imala strašan svrbež pred kraj, ali tada su jetrene bile ok. Mokraća isto nešto nije u redu. Imala sam povišene jetrene probe u prošloj trudnoći jer sam pila antibiotik za ureaplazmu i nekoliko tjedana nakon završetka antibiotika bi jetrene probe polako padale.
Inače kolestaza bude pred kraj trudnoće, ne znam zašto su mi sad povišene jetrene, nisam pila antibiotik i dosta se zdravo hranim.
Jedva čekam ponedjeljak da vidim što će ginekolog reći na sve te nalaze.
Još čekam nalaz urinokulture, sve me strah što s tim ne valja
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
Pozdrav Žene radila sam test na trudnoću prošli tjedan i kad sam ga napravila bio je negativan I nakon 2 sata slab mi se plus vidio…i opet sam napravila drugi dan sad isto mi je bio negativan a nakon 20min se pokazao isto slabi plus..pa sam danas napravila i bio negativan pa nakon 20 min plus vidi se a ne baš jako jel onda to pozitivni ili negativno jer već ludimTest gledas samo prvih 10 minuta kako se popiskis na njega. Kasnije je nevažeći i taj plus je zapravo evaporacija linija. Pokušaj opet za nekoliko dana. Držim ti fige!Prije tjedan dana sam napravila ona dva testa tako da sam više luda evo iskreno
Uh, vjerujem. A koliko ti kasni? Koji si test radila?
Da odeš napraviti betu?
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
Pozdrav Žene radila sam test na trudnoću prošli tjedan i kad sam ga napravila bio je negativan I nakon 2 sata slab mi se plus vidio…i opet sam napravila drugi dan sad isto mi je bio negativan a nakon 20min se pokazao isto slabi plus..pa sam danas napravila i bio negativan pa nakon 20 min plus vidi se a ne baš jako jel onda to pozitivni ili negativno jer već ludimTest gledas samo prvih 10 minuta kako se popiskis na njega. Kasnije je nevažeći i taj plus je zapravo evaporacija linija. Pokušaj opet za nekoliko dana. Držim ti fige!Prije tjedan dana sam napravila ona dva testa tako da sam više luda evo iskreno
ako ti kasni napravi betu pa ces bit sigurna.😊,sretno
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Pozdrav Žene radila sam test na trudnoću prošli tjedan i kad sam ga napravila bio je negativan I nakon 2 sata slab mi se plus vidio…i opet sam napravila drugi dan sad isto mi je bio negativan a nakon 20min se pokazao isto slabi plus..pa sam danas napravila i bio negativan pa nakon 20 min plus vidi se a ne baš jako jel onda to pozitivni ili negativno jer već ludimTest gledas samo prvih 10 minuta kako se popiskis na njega. Kasnije je nevažeći i taj plus je zapravo evaporacija linija. Pokušaj opet za nekoliko dana. Držim ti fige!Prije tjedan dana sam napravila ona dva testa tako da sam više luda evo iskrenoUh, vjerujem. A koliko ti kasni? Koji si test radila?
Da odeš napraviti betu?
Zadnju sam imala 15.3 test sam radila Clearblue
Pozdrav Žene radila sam test na trudnoću prošli tjedan i kad sam ga napravila bio je negativan I nakon 2 sata slab mi se plus vidio…i opet sam napravila drugi dan sad isto mi je bio negativan a nakon 20min se pokazao isto slabi plus..pa sam danas napravila i bio negativan pa nakon 20 min plus vidi se a ne baš jako jel onda to pozitivni ili negativno jer već ludimTest gledas samo prvih 10 minuta kako se popiskis na njega. Kasnije je nevažeći i taj plus je zapravo evaporacija linija. Pokušaj opet za nekoliko dana. Držim ti fige!Prije tjedan dana sam napravila ona dva testa tako da sam više luda evo iskrenoUh, vjerujem. A koliko ti kasni? Koji si test radila?
Da odeš napraviti betu?
Zadnju sam imala 15.3 test sam radila Clearblue
Do sada bi ti test trebao biti pozitivan i to debelo. Ali sve ovisi o dužini ciklusa i kada je bila ovulacija.
Clearblue ne volim jer radi baš to - pokazuje linije koje ne bi trebale postojati, čak i u vrijeme tih prvih 10 minuta. Probaj sa testom koji ima roze crtice, kod njih je sve jasnije. I definitivno preporučam betu. Ako je nalaz manji ispod 5 jedinica, nije trudnoća i tu si onda sto posto sigurna
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
Sortiraj odgovore
Najstariji