Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ana_88

Broj poruka: 63

Prijavi adminu

Wildflower hvala ti, tako sam i ja mislila ali on mi je slucajno bio na prvom porodu (nisam bila njegov pacijent ni nista samo se zatekao tu kao dezuran), ali meni je bio prelos-iako sam trazila da me pogleda (on ili bilo tko) nije i tek su mi za 15 (!?) sati ustanovili da mi nije niti vodenjak pukao (a mimica me spojio na najjaci drip i rekao da cu rodit za 2 h). Sto problema poslije toga ali hvala Bogu izvukli smo se oboje. Dodatni problem je bio sto je on bio sef (jos je) pa nitko njegove odluke nije (htjo) dovodit u pitanje.  
    Pake hvala za rodu - slusala sam ih prije, poslusam opet, sve sam zabkravila a i odlicno da imaju dio za carski. Mene isto informacije opustaju.

👩🏻 36
    🧑🏻39
    01/21 missed ab. 9 tt
    01/22🩵
    03/23 parc.mola 9tj
    04/24 +
    https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;116/st/20250105/e/Pregnancy+Ticker/dt/5/k/3df0/preg.png

Leona89

Broj poruka: 717

Prijavi adminu

Pake hvala ti🥰a i ti ideš u Vinogradsku? Čula sam za nju da je super🥰što se leđa tiče i dalje bole😔nadam se da će uskoro proći ♥️😘možda se i sretnemo nekad🥰jesi ti dolje u trudničkoj I ili gore na trećem u trudničkoj II?
    Lion i ja isto razmišljam što se tiče shoppinga, prosinac želim provesti u miru🥰♥️
    Šareni oblak drago mi je da je pregled prošao super, sretno sa selidbom🥰♥️😘🍀
    Melodie držim 🤞🏻 da sve stigneš pripremiti i da će bolovi brzo proći🥰♥️
    Mrvice sretno da sve renovacije budu gotove na vrijeme ♥️🥰
    Tess držim 🤞🏻 da sve bude ok 🍀♥️🥰
    BikMik nadam se da je samo bilo od količine hrane♥️🤗
    Areta nadam se da ćeš se riješiti beštije🤞🏻🍀♥️
    Freya baš mi je žao da te kontrakcije toliko muče😔drži se🫂♥️😘
    Cure sa tegobama, držim 🤞🏻 da vas što prije puste 🥰 čestitam svima na dobrim pregledima i nalazima♥️
    Tea što se grupe tiče, ja sam za, može wapp grupa ☺️
    Seni drago mi je da se posteljica digla🎉
    Sunflower, Emily, Ana dobrodošle i čestitam, neka bude dobro sve do kraja🥰 🎉♥️
    Ana moja posteljica je bila na ušću, ali se digla s vremenom ☺️u kojem si TT?
    Emily zašto ne bi rodila u Vinogradskoj? Na kojem si odjelu inače?
    Atena držim 🤞🏻 da se okrene🍀♥️

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Emily1801

Broj poruka: 302

Prijavi adminu

Leona89 Radim na neurologiji 10 godina. Jako sam zadovoljna. Ne bi rodila u Vinogradskoj jer radim u toj bolnici pa se ne osjećam baš ugodno biti pacijent tamo gdje radim. Inače ne mislim ništa loše, bila sam u prvoj trudnoći tamo na hitnoj zbog krvarenja nekoliko puta i svi su bili ljubazni.

• Teab1

Broj poruka: 685

Prijavi adminu

Emily1801

Leona89 Radim na neurologiji 10 godina. Jako sam zadovoljna. Ne bi rodila u Vinogradskoj jer radim u toj bolnici pa se ne osjećam baš ugodno biti pacijent tamo gdje radim. Inače ne mislim ništa loše, bila sam u prvoj trudnoći tamo na hitnoj zbog krvarenja nekoliko puta i svi su bili ljubazni.

Tak isto se i ja osjecam,radim tam hitna kirurgija i bas zbog radnog mjesta sam odlucila rodit u Petrovoj,a tam sam rodila i prvog sina,mozds onds znamo neke iste ljude 😅
    ko jos nije nek se slobodno javi na moj broj,negdje je na prijasnjim stranicama 🙂

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

Leona89

Broj poruka: 717

Prijavi adminu

Emily hvala na odgovoru ❤️

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

atena

Broj poruka: 84

Prijavi adminu

Nadam se da nas ima još par koje smo ostale na forumu 😜
    Uglavnom ja idem u utorak ponovo na pregled ali u trudničku ambulantu da vidimo je li se maleni okrenuo i šta dalje ako nije. Ja se nadam da se okrenuo ali uopće ne mogu skužiti po udarcima jer udara svugdje i svakako pa eto sve bogu u ruke pa kako bude 

Bonnie9

Broj poruka: 131

Prijavi adminu

Atena drago mi je da si dobro, mi smo vecinom na whatsapp grupi, teab je stavila svoj broj, pa ako se zelis pridruziti tamo javi se🥰 

Tratinčica12

Broj poruka: 450

Prijavi adminu

atena

Uglavnom ja idem u utorak ponovo na pregled ali u trudničku ambulantu da vidimo je li se maleni okrenuo i šta dalje ako nije. Ja se nadam da se okrenuo ali uopće ne mogu skužiti po udarcima jer udara svugdje i svakako pa eto sve bogu u ruke pa kako bude

Imamo termin isti dan 🙈 mene moja ginekolgica naručila tek 20.11. 🫣 dječak je isto na zadak. I isto ko i ti, po udarcima ne mogu procijeniti kako je okrenut 🤷‍♀️🤷‍♀️
    Nekako mi je dugo čekati do tog pregleda, jer ću biti 37+6. Pa se mislim bi li otišla orivatno provjeriti je li sve ok i u kojem je položaju 😃

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• franka007

Broj poruka: 177

Prijavi adminu

Meni je pregled u petak, zadnji put se bila okrenula glavicom prema dole, nadam se da je i dalje tako 😁 idem još sad na pregled kod svoje gin pa se onda moram naručiti u bolnicu. 
    Freya nam se ne javlja, nadam se da je sve ok 🙏🏼

atena

Broj poruka: 84

Prijavi adminu

Tratinčica12

atena

Imamo termin isti dan 🙈 mene moja ginekolgica naručila tek 20.11. 🫣 dječak je isto na zadak. I isto ko i ti, po udarcima ne mogu procijeniti kako je okrenut 🤷‍♀️🤷‍♀️
    Nekako mi je dugo čekati do tog pregleda, jer ću biti 37+6. Pa se mislim bi li otišla orivatno provjeriti je li sve ok i u kojem je položaju 😃

Baš mi je čudno da te tek onda naručila a maleni je isto na zadak. Valjda svatko drugačije na to gleda 🤷 moja je odmah rekla da kad zovem trudničku da kažem da je na zadak i rekla sam im prvo su mi dali termin za dva tjedna al kad sam rekla da je na zadak rekla je da dođem u utorak.
    Koliko je tvoj dječak bio velik na zadnjem pregledu? Moj je sad 29.10. Bio procijenjen na 2915g 🫣
    Bonnie vidla sam da ima grupa na wapu ali ja sam nekako više za forum 🙈😜
    Franka bome se i ja nadam da je sa freyom sve uredu. Možda se javila curama na wapu, a ako nije freya javi se sa znamo da si dobro 🥰

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.