Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Pake

Broj poruka: 159

Prijavi adminu

Ništa, nadam se da će ti uspjeti! 🤞🏻
    I da, dosta cura se prebacilo na wap grupu pa ako nove cure žele, slobodno se možete priključiti. Na prijašnjoj stranici je negdje broj od teab1. Čisto info 😀

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

Emily1801

Broj poruka: 302

Prijavi adminu

Hvala na pozivu. Ako se ostale cure slažu može. 

• Mrvica722

Broj poruka: 499

Prijavi adminu

seniiii

Drage moje zenice javljam se sa vjesti da se kod mene posteljica podignula ☺️

🎉🎉🎉Koje olakšanje

atena

Broj poruka: 52

Prijavi adminu

Hej cure, danas sam bila na pregledu. Radila mi je briseve sve je uredu još uvijek sve zatvoreno, ali se maleni okrenuo na zadak. Na zadnjem pregledu je bio glavom dolje a sada se opet okrenuo pa me to malo brine i dobio je u tri tjedna 1.kg danas je bio 2915g tako da je stvarno velik. Moram se naručiti u ambulantu pa vidjeti šta će dalje biti rekla je da je najbolje da me naruče za tjedan a ne za dva, da vide da li se maleni okrenuo. Tako da nadam se da će se okrenuti i da će dalje sve ići kako treba 

Tratinčica12

Broj poruka: 437

Prijavi adminu

atena

Hej cure, danas sam bila na pregledu. Radila mi je briseve sve je uredu još uvijek sve zatvoreno, ali se maleni okrenuo na zadak. Na zadnjem pregledu je bio glavom dolje a sada se opet okrenuo pa me to malo brine i dobio je u tri tjedna 1.kg danas je bio 2915g tako da je stvarno velik. Moram se naručiti u ambulantu pa vidjeti šta će dalje biti rekla je da je najbolje da me naruče za tjedan a ne za dva, da vide da li se maleni okrenuo. Tako da nadam se da će se okrenuti i da će dalje sve ići kako treba

Nas dvije se pratimo. Moj dječak je isto na zadak. Bila orije tjedan dana na pregledu i naručila me opet tek 20.11.  Kod sebe. Ne još u TA. Tada ću biti 37+5. To mi nekako predug razmak... razmišljam da odem privatno još jednom između 🤔🤔

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak 🩵 termin 05.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• seniiii

Broj poruka: 43

Prijavi adminu

Mrvica722 itekakvo olaksanje sad barem mogu malo uzivati u trudnoci, a ne sta sam od pocetka stalno bila u strahu i na oprezu

Emily1801

Broj poruka: 302

Prijavi adminu

Atena ajme 2915 grama u 34 + 5. To je stvarno puno!
    Držim fige da se okrene.
    Moj je na pregledu jučer u 33. TT imao 2500 grama i iskreno malo me to šokiralo.

• seniiii

Broj poruka: 43

Prijavi adminu

Emilyi1801
    Da bas su duplo podignuli cijene po meni skroz pretjeruju s tim da se jos dodatno naplacuje sve ako dijete ima zuticu, hospitalizacija po danu, bas sve i ni malo jeftino pa se na kraju lijepa cifra skupi

Pake

Broj poruka: 159

Prijavi adminu

atena ma stigne se još okrenuti sigurno, navodno postoje i vježbe koje se mogu raditi da se beba okrene. Držim fige ❤️ i da, veliki bebač 🙈
    Tratinčica12 ma odi ako možeš, ja ću vidjeti kako će mi proći uzv u TA sljedeći tjedan pa ću ovisno o tome isto ići privatno. 
    Emily1808 drago mi je da je pregled prošao dobro. Moja je u 26tt imala 1kg, sljedeći tjedan imam uzv pa me baš zanima na koliko će ju procijeniti. 

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

atena

Broj poruka: 52

Prijavi adminu

Tratinčica12

atena

Nas dvije se pratimo. Moj dječak je isto na zadak. Bila orije tjedan dana na pregledu i naručila me opet tek 20.11. Kod sebe. Ne još u TA. Tada ću biti 37+5. To mi nekako predug razmak… razmišljam da odem privatno još jednom između 🤔🤔

Čudi me da su te tek tada naručili to je stvarno dugo možda da odeš između privatno čisto da vidiš jel se okrenuo i da je sve oke. 
    Ne znam šta je s tim našim dečkima i šta se sad na kraju tako vrte, nisu se još ni rodili već zezaju 😜
    Emily vjeruj mi i ja sam bila šokirana kad mi je rekla procjenu 😅 
    Pake to sam odmah išla tražiti kad sam došla doma, probati ću s tim pa kako Bog da, nadam se da će pomoći te vježbe 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.