Pozdrav svima :) Nova sam ovdje i evo danas 30+3 :D
Termin 04.01.2025. Ima netko iz Osijeka ovdje?
I meni termin 4.1.,iz os sam😁Aaa, predobro :D možda rodimo za Božić, stalno razmišljam o tom 🤣 prvi put prešla termin, prošla trudnoća 38+1 rodila pa si mislim možda opet bude tako haha
Ja si računam nekako za novu godinu haha..možda se čak i sretnemo,budemo cimerice,ako se potrefimo
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Pozdrav svima, u prosloj sam trudnoci bila na ovom forumu i skroz zaboravila na njega..bio mi je od velike pomoci.. procitala san par stranica i zelim pitati ima li koja od cura placentu previu (preko usca) i dodatnu posteljicu? Ili je imala u prosloj trudnoci i kako je proslo? Je li vam se posteljica mozda podigla nekim cudom (znam da ne moze ona nego se maternica rastegne ali znate na sta mislim)? Kako da se uopce pripremim za carski rez na koji me upucuju doktori?
Imam puno iskustva pa ako kojoj mogu pomoci-tu sam.. zelim vam svima sretne trudnoce, lijepe porode i najljepse male bebice 💞💞
👩🏻 36
🧑🏻39
01/21 missed ab. 9 tt
01/22🩵
03/23 parc.mola 9tj
04/24 +
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;116/st/20250105/e/Pregnancy+Ticker/dt/5/k/3df0/preg.png
tenchi mislim da ti nitko ovdje ne može reći što da radiš jer je to tvoja trudnoća i tvoja beba. Žao mi je što si u takvoj situaciji i što nemaš podršku partnera, imaš li podršku u vidu obitelji ili nekih bliskih osoba?
Netko će ti reći da su financije veliki problem i da nije toliko lako, netko će ti reći da je najbitnije da ti tu bebu voliš i da ćeš se za ostalo snaći, a netko ti može reći nešto sasvim treće. Nismo svi isti pa ne razmišljamo o tim pitanjima na isti način. Probaj razmisliti na miru i odmjeriti sve opcije koje imaš jer ih imaš, ali na kraju dana to je tvoja odluka. Vjerujem da ćeš donijeti odluku koja će biti najbolja za tebe i želim ti puno sreće ❤️
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Emily1801 čestitam i dobrodošla, ima tu još cura koje su taman isto oko tvog termina 😄 Nadam se da ti je trudnoća tekla glatko i da ne more neke prevelike tegobe!
ana_88 par cura je imalo niske posteljice, ali su im se podigle - osobno nemam takvo iskustvo pa ti ne mogu reći detaljnije.
Što se carskog reza tiče, isto ima cura koje su ga prošle - možeš pričekati ovdje da se jave jer se ne sjećam točno na kojoj je to bilo stranici, a sad imamo i wap grupu pa se možeš javiti tamo ako želiš. 🫣
Jedini savjet koji imam je informiranje i edukacija u smislu tečajeva, radionica, stručne literature, meni je to pomoglo 😀
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
Pozdrav. Čitam vas od početka, ali evo sada sam odlučila javiti se. Pred kraj.
Pisala sam na zimskim bebama 2018/2019 dok se forum još zvao Klokanica.Imamo djevojčicu koja je rođena u Siječnju 2019.
Sada nam stiže dječak. Trenutno sam u 33. tjednu trudnoće. Termin je 13.12.Inače sam iz Osijeka, ali živim u Samoboru zadnjih 12 godina.
Radim u Vinogradskoj zadnjih 10 godina.Valjda sam sve napisala.
Pozdrav i dobrodosla. :)
Buduci da radis u Vinogradskoj, zanima me bi li tamo i rodila? :D
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Izgleda da sam ja jedina koja je zapela za Vinogradsku i ne da se smesti. 😂
Isto se kontroliram na VV, nosim guk svaka 2 tjedna jer sam dobila dg gestacijskog dijabetesa, ali ovo tvoje je baš sitno povišeno. Vjerujem da će proći bez problema 😀
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
Sortiraj odgovore
Najstariji