Joj nadam se da si u pravu.
I nadam se da će mi sada uspjeti svi uzorci.
Imas možda kakav savjet što napraviti da se ne zgrušaju? Eto koliko god mislila da znam izvaditi krv iz prsta jer to radim na poslu svaki dan ispada da ništa ne znam.Nije Vinogradska loša, kolegica je rodila tamo oba puta i zadovoljna je. Samo što sam eto i prvi puta otišla na sv. Duh i zadovoljna sam pa ne želim isprobavati ništa novo.
Pake da ti odgovorim, nisam više na forumu otkad smo se na whatsapp prebacili al jako sam zadovoljna doulom. Meni osobno puno znači takva vrsta podrške, stručna je i educirana, ne uljepšava ništa i ne priprema me na neki filmski porod. Radimo na tome da uđem dovoljno opuštena kroz trudove do izgona bez straha od carskog jer ak bude potreban bit će napravljen i tjt. Preko nje sam saznala za spinning babies, pripremu oziljka od prethodnog carskog, masazu medice, vjezbe za laksi porod i sve ostalo kaj pokusavam uklopit u svakodnevicu. Rado cu ti prpslijedit materijale na whatsap ako te zanima i akk bi ti pomoglo. Ona je baš za vbac specijalizirana (vaginalni porod nakon carskog), al je i majka 4x i stvarno imam povjerenja u nju max.
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Pake hvala ti od ❤️
ana_88
Ja sam imala dijagnosticiranu placetu previu s 18 tt bula je posteljica preko cijelog usca, evo sad sam 28 tt trudna i na zadnjem pregledu mi je receno da se podignula tako da ima nade..
Sto se tice carskog reza ja sam svoju djevojcicu rodila carskim rezom u poliklinici Podobnik mogu reci da je carski rez prosao bez ikakvih problema, bolova nije bilo niti malo.. sada me ponovo ceka carski rez zbog tog jer je bio i prvi ali cu ga odraditi u Petrovoj bolnici zbog drasticne cijene koja se podignula za carski kod Podobnika u odnosu na prije od sest godina kada sam isla, tako da neznam sta me sada ceka😔
Joj nadam se da si u pravu.
I nadam se da će mi sada uspjeti svi uzorci.
Imas možda kakav savjet što napraviti da se ne zgrušaju? Eto koliko god mislila da znam izvaditi krv iz prsta jer to radim na poslu svaki dan ispada da ništa ne znam.Nije Vinogradska loša, kolegica je rodila tamo oba puta i zadovoljna je. Samo što sam eto i prvi puta otišla na sv. Duh i zadovoljna sam pa ne želim isprobavati ništa novo.
Emily1808 meni ti najbolje uspije iz prstenjaka tako da 2 puta piknem u lijevi, 2 puta u desni. Prvo zagrijem ruke trljanjem i onda kratko držim pod toplom vodom jer sam prvi put tuširala cijelu ruku kako su mi gore objasnili i nije mi uspjelo. Kada se se prsti zacrvene, još kratko "masiram" prst prema jagodici i onda samo jače stisnem lancetom više prema sredini.
Trebaš biti brza i ne prejako stiskati prst, stavi si epruveticu u nešto stabilno - ja ju uguram u rolu novog wc papira i pridržavam između koljena ako mi muž nije doma da mi pridrži. 😂
I onda kad skupiš, zatvoriš - okreneš i odmah u hladnjak. Uspije mi svaki put, a isto sam se prvi put izmučila bezveze.
.
Ma bitno da si imala dobro iskustvo prvi put, nadam se da će ti i ovaj put biti tako! Meni je prvi porod, ali imam iskustva sa Vinogradskom pa sam odmah rekla da idem tamo i ne želim sad mijenjati. 😅
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Hej cure, danas sam bila na pregledu. Radila mi je briseve sve je uredu još uvijek sve zatvoreno, ali se maleni okrenuo na zadak. Na zadnjem pregledu je bio glavom dolje a sada se opet okrenuo pa me to malo brine i dobio je u tri tjedna 1.kg danas je bio 2915g tako da je stvarno velik. Moram se naručiti u ambulantu pa vidjeti šta će dalje biti rekla je da je najbolje da me naruče za tjedan a ne za dva, da vide da li se maleni okrenuo. Tako da nadam se da će se okrenuti i da će dalje sve ići kako treba
Hej cure, danas sam bila na pregledu. Radila mi je briseve sve je uredu još uvijek sve zatvoreno, ali se maleni okrenuo na zadak. Na zadnjem pregledu je bio glavom dolje a sada se opet okrenuo pa me to malo brine i dobio je u tri tjedna 1.kg danas je bio 2915g tako da je stvarno velik. Moram se naručiti u ambulantu pa vidjeti šta će dalje biti rekla je da je najbolje da me naruče za tjedan a ne za dva, da vide da li se maleni okrenuo. Tako da nadam se da će se okrenuti i da će dalje sve ići kako treba
Nas dvije se pratimo. Moj dječak je isto na zadak. Bila orije tjedan dana na pregledu i naručila me opet tek 20.11. Kod sebe. Ne još u TA. Tada ću biti 37+5. To mi nekako predug razmak... razmišljam da odem privatno još jednom između 🤔🤔
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji