Ne ide u vrtic, trebao bi sad krenut, cekam rezultate danas al mislim da je upao jer je novi vrtic🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Mislim da ce u vrticu super suradjivat jer opcenito vise druge poslusa neg mene😂
di ste upisali,koji vrtic,mi isto cekamo danas rezultate i ono vec mi je ajde vise vi i rezutati 🤣
Moj je bio u privatnom,tam jeo slusao ma drugo djete,doma imam osjecaj da imam vraga ne dvogodisnjaka i uzasno me strah kaj ce bit kad beba dode,evo upravo sam sanjala da mi starije dijete vuce mlade po podu 🤦🤣
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
i curke cestitke na divnim pregledima nek bebice rastu 🥰
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Želim samo podijeliti svoju sreću sa Vama, nakon 2 spontana ostala sam trudna. Zadnji je bio prije pola godine i gledam na ovo kao na svoju 🌈 bebicu. Trenutno smo 10+5 sa jakim otkucajima srca. ♥️
Idem opet za 2 tjedna na uzv + rani probir, ali ogromno je olakšanje, baš smo sretni oboje. 🥰✨
I čestitke svima, neka sve bude i ostane dobro!!
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Takav je i moj, bas jako tezak i zahtjevan karakter. Nadam se da ce s drugim bit lakse🤞🏻😂
Ja sam mojem isto sad nedavno skinula pelenu,ima pune tri godine i tad mjesec dana. Samo je nije htio obuc jedno jutro i rekla sam ok od danas nemas pelenu i stvarno je super to prihvatio. Cak su mu i nocne bile odjednom suhe pa smo i nocnu skinuli, zna mu se desit po noci da se popiski al prek dana je superPa vi ste to odradili super brzo 💪 bravo! 🎉
–
Moj je super u vrtiću. Poslušan, suradljiv, spava bez dude od početka tamo.
Kući je druga priča. Jasno mi je da mu je s nama kući sigurna zona. Mjesto di može izbaciti sve loše što je nakupljao tijekom dana i suzdržavao se. I nama odraslima je tako 🙈 Ali nekad bude baš teško 😊
-
On je tek prije koji mjesec počeo više pričati i komunicirati, iako još nije to to. Znam da će skinuti pelene kad-tad, ne želim forsirati. Niti ga uspoređjivati s drugima, jer je svako dijete za sebe. Ali kad vidim u vrtiću djecu mlađu od njega bez pelena, zapitam se griješim li ja negdje 🙈 opet ne želim prerano početi, stvoriti mu stres i negativne emocije oko toga. Maaah 100 pitanja u glavi kod mene 😅😅
Joj super ako uspjes ne usporedjivat,ja isto kao necu s drugima al jbg ne mogu nekad je jace od mene,moj recimo prica ko navijen stalno nesto trkelja milion pitanja ima al je dosta slampav,ne usudi se probat neke stvari,bas je ziheras pa me to malo smeta.. uvijek je nesto.
Ne ide u vrtic, trebao bi sad krenut, cekam rezultate danas al mislim da je upao jer je novi vrtic🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Mislim da ce u vrticu super suradjivat jer opcenito vise druge poslusa neg mene😂di ste upisali,koji vrtic,mi isto cekamo danas rezultate i ono vec mi je ajde vise vi i rezutati 🤣
Moj je bio u privatnom,tam jeo slusao ma drugo djete,doma imam osjecaj da imam vraga ne dvogodisnjaka i uzasno me strah kaj ce bit kad beba dode,evo upravo sam sanjala da mi starije dijete vuce mlade po podu 🤦🤣
Dv buducnost, sesvetski kraljevec novi otvaraju bas tak da vjerujem da su mu okej sanse za upad
A da tak dosta kazu, da su u vrticu super a domaaa😈😈😈😈 valjda gledaju drugu djecu sta rade pa i oni tako🤷🏻♀️
Mislim da ce u vrticu super suradjivat jer opcenito vise druge poslusa neg mene😂di ste upisali,koji vrtic,mi isto cekamo danas rezultate i ono vec mi je ajde vise vi i rezutati 🤣
Dv buducnost, sesvetski kraljevec novi otvaraju bas tak da vjerujem da su mu okej sanse za upad
A da tak dosta kazu, da su u vrticu super a domaaa😈😈😈😈 valjda gledaju drugu djecu sta rade pa i oni tako🤷🏻♀️
mi smo dv Savica i molim boga na upadu jer prosle godine naravno da nismo upali
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Joj super ako uspjes ne usporedjivat,ja isto kao necu s drugima al jbg ne mogu nekad je jace od mene,moj recimo prica ko navijen stalno nesto trkelja milion pitanja ima al je dosta slampav,ne usudi se probat neke stvari,bas je ziheras pa me to malo smeta.. uvijek je nesto.
Ma lažem, uspoređujem i ja 😅😅 a ne bih trebala. Kod mog dječaka je sve išlo nekako sporije. Posjedanje, puzanje, hodanje, evo govor. Isto melje stalno nešto, ali šta on želi. Odgovara na pita ja ako mu je po volji 😅 Ali kad savlada nešto, to bude super odmah. Pa se tako tješim da će biti i za tutu 🙈
---
Ja bila na pregledu. Na kraju nije radila UZV. Ono samo pitanja kako se osjećate, bla bla. Sestra slušala srce nekim uređajem, mjerila trbuh, izvagala se, tlak i to je to. Jako kratko.
A ja se veselila saznati spol 🙄🙈
-
Sljedeći pregled i anomaly scan 30.07. 😒 nekako mi predugo toliko bez UZVa. Tako da mislim da ću se pokušati naručiti privatno, pa da i muž ide 😃
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Teab1
Ni moj nije upao prosle godine naravno🤦♀️
Jos malo i znat cemo🤞🏻Tratincica12
A da,jace je od nas nekad haha Bit ce to sve okej,samo polako
Kako to da nije radila uzv?
Joj super ako uspjes ne usporedjivat,ja isto kao necu s drugima al jbg ne mogu nekad je jace od mene,moj recimo prica ko navijen stalno nesto trkelja milion pitanja ima al je dosta slampav,ne usudi se probat neke stvari,bas je ziheras pa me to malo smeta.. uvijek je nesto.Ma lažem, uspoređujem i ja 😅😅 a ne bih trebala. Kod mog dječaka je sve išlo nekako sporije. Posjedanje, puzanje, hodanje, evo govor. Isto melje stalno nešto, ali šta on želi. Odgovara na pita ja ako mu je po volji 😅 Ali kad savlada nešto, to bude super odmah. Pa se tako tješim da će biti i za tutu 🙈
—
Ja bila na pregledu. Na kraju nije radila UZV. Ono samo pitanja kako se osjećate, bla bla. Sestra slušala srce nekim uređajem, mjerila trbuh, izvagala se, tlak i to je to. Jako kratko.
A ja se veselila saznati spol 🙄🙈
-
Sljedeći pregled i anomaly scan 30.07. 😒 nekako mi predugo toliko bez UZVa. Tako da mislim da ću se pokušati naručiti privatno, pa da i muž ide 😃
Da, kako to da nije radila UZV? Bar sam ja mislila da to rade svaki put 🤷🏻♀️ meni je pregled idući tjedan pa se isto nadam da ćemo saznati spol 🥰
Želim samo podijeliti svoju sreću sa Vama, nakon 2 spontana ostala sam trudna. Zadnji je bio prije pola godine i gledam na ovo kao na svoju 🌈 bebicu. Trenutno smo 10+5 sa jakim otkucajima srca. ♥️
Idem opet za 2 tjedna na uzv + rani probir, ali ogromno je olakšanje, baš smo sretni oboje. 🥰✨
I čestitke svima, neka sve bude i ostane dobro!!
Prekrasno! Nek je s trećom srećom! Baš divno kako sve ide lijepim tempom, nadam se da će nastaviti do kraja! 🧡
Sortiraj odgovore
Najstariji