Kuglica22 Daa, sad ćemo uspoređivat bebice i njihove mjere. :)
Meni je ovo druga, ali kažu da je svaka kao prva. U prvoj sam se prenijela 8 dana i nadam se d au ovoj neću. :D
Koja je tebi? kak se osjećaš?
Evo curke! Ja upravo sa pregleda sve je super 7+1 smo, surculence nam kuca! Ufff koje je olaksanje!🥰🥰🥰😬Bravo za super pregled!!!
Ja danas imala svoj, ravno smo 9+0, sve izgleda super, beba lijepo raste, srce kuca, doktorica zadovoljna, ja još više. Naručeni opet za 3 tjedna pa radimo nifty!Kuglica22, pa mi smo sestre po terminu :)
Danas smo 9+1, jučer smo bili na pregledu, beba raste i isto za tri tjedna radimo Nifty! :)Nyssa_ baš baš super!!! jako mi je to slatko kad je netko na isti datm kao ja! Nadam se da se nastavljamo pratiti. Koja je tebi ovo trudnoća?
Naša srećica** 12/2021
Pozdrav žene evo i ja se priključujem ovoj temi, nakon duge borbe i MPO puta, napokon sam i ja ugledala svoj prvi plusić i uredno duplanje bete. Danas sam 4+1, nemam nikakvih simptoma i čekam svoj prvi UZV koji je 8.7.
Želim nam svima urednu trudnoću :)
👩🏽31 👨🏻33
2x - IUI ❌
1. IVF - 02/2024 ❌
2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
Histeroskopija 05/2024 ✅
3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷
Nyssa_ Meni je prva. Za sad sam posve normalno, nemogu se požaliti. Osim povremene mučnine bez povraćanja ( svakih par dana me uhvati po pola sata) nemam drugih simptoma.
Bokic cure! Danas sam ispratila svoke osmaše. Isplakala sam se kao kiša. Sad me pika dole lijevo,vjerujem.da je od stresa. Nisam.se bas naspavala, uzasno mi je vruce i sekirala sam se hoce li sve ok ispasti na priredbi. Pregled je u ponedjeljak, transfuziolog u utorak. Ako nastavi pikat i navečer, ujutro ću hitno kod doktorice... nadam se da ce prestat 🤞
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
Poozdrav cure, meni je trbuh iskočio i sad izgledam pravo trudna, bar sebi, drugima vjerojatno samo “debeljuškasta”🤣 dobila sam i cijelu kilu i pol od zadnjeg pregleda, skroz me zanima što će mi reći na to doktorica jer ne jedem slatko osim odabranog voća i počela sam šetati svaki dan uz to kaj jurim za malcem cijele dane😮💨 ne znam jel još kome tako ali do njegovog popodnevnog spavanja budem već toliko iscrpljena da ga jedva dočekam..
Sinoć smo se opuštali pred telkom i osjetila sam leptirice, tj male dodire lijevo, par puta se ponovilo i prestalo..Sina sam osjetila sa 17 tjedana pa mi se ovo čini baš ranoo
Aknes danas je užasno sparno, odmarajte, u ležećem položaju kako vam odgovara, nema druge kad tak probada..meni se dogodi kad pretjeram isto i onda strogo ležim dok ne prođe, sretno🫶
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Pozdrav cure evo i mene nakon par tjedana,ne uhvatim bas vremena za pisati,cestitam svima koji su dobili plusice od prosli put i svima vam zelim uredne trudnoce ❤️...Kako prezivljavate ove vrucine? Meni je prva trudnoca,skoro svaki dan povracam nekako sam se na to i navikla ali danas mi je toliko tezak dan...Inace sve osin mucnina tece u najboljem redu ❤️
Pozdrav žene evo i ja se priključujem ovoj temi, nakon duge borbe i MPO puta, napokon sam i ja ugledala svoj prvi plusić i uredno duplanje bete. Danas sam 4+1, nemam nikakvih simptoma i čekam svoj prvi UZV koji je 8.7.
Želim nam svima urednu trudnoću :)
Nadam se da se i ovdje druzimo dugoooo 🤗❤️
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Cure, jeste se vozili na neke dize staze u ranoj teudnoci? Ja bi sa 6+5 otprilike krenula na put od 8-9h autom. Naravno sa stajanjima svaka dva sata i aspirin uzimam. Putat cu i doktora na UZ, reko do tada vas 🤗
TTC 08/2021 👰32 🤵34
04/24 FET, otkazan
Cure, jeste se vozili na neke dize staze u ranoj teudnoci? Ja bi sa 6+5 otprilike krenula na put od 8-9h autom. Naravno sa stajanjima svaka dva sata i aspirin uzimam. Putat cu i doktora na UZ, reko do tada vas 🤗
Mi smo putovali kad sam bila 7+. Put se odužio na 9-10 h.
Uz par stajanja usput više zbog starijeg sina, ne zbog mene 😃 i sve je bilo ok. Tada još nisam bila ni otišla na pregled.
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Cure, jeste se vozili na neke dize staze u ranoj teudnoci? Ja bi sa 6+5 otprilike krenula na put od 8-9h autom. Naravno sa stajanjima svaka dva sata i aspirin uzimam. Putat cu i doktora na UZ, reko do tada vas 🤗Mi smo putovali kad sam bila 7+. Put se odužio na 9-10 h.
Uz par stajanja usput više zbog starijeg sina, ne zbog mene 😃 i sve je bilo ok. Tada još nisam bila ni otišla na pregled.
Ma ja, i ja vjerujem da je to ok 🤗. Jos jedno pitanje, jeste li jele domacu slaninu 😅🫣😁?
TTC 08/2021 👰32 🤵34
04/24 FET, otkazan
Sortiraj odgovore
Najstariji