Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunflower! 🌻
    17. Lipanj 2024. 18:41

Lusylu

Čestitke na dobrim vjestima, i na pregledima i na novim plusevima!🥰Koje aplikacije koristite da su vam nako zanimljive i korisne, za pracenje trudnoce (velicina bebe,koje je voce taj tjedan😂) ?
    Sta vam je najbolje?

Ja skinula neku BabyCentre... uopce ne pamtim koje sam imala prije 😅
    Ova se cini ok za sada

Tratinčica12
    17. Lipanj 2024. 19:54

Lusylu

Čestitke na dobrim vjestima, i na pregledima i na novim plusevima!🥰Koje aplikacije koristite da su vam nako zanimljive i korisne, za pracenje trudnoce (velicina bebe,koje je voce taj tjedan😂) ?
    Sta vam je najbolje?

I ja imam tu BabyCenter. Ali i Pregnancy (zelena ikona sa bijelim stopalima). I ta mi je čak onako preglednija i ljepša. Pa nju pratim više 😃

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• Teab1
    17. Lipanj 2024. 21:41

Ej curke,slabo sam vas danas popratila,po svuda sam pa sam malo 🤯
    Skuzila sam da sam se posteno poglupila,kaze meni frendica mali mi se poceo zanimat za skoljku (wc skoljku) isto godiste moj Leo i njen mali a ja se pocnem smijat ko budala jer je moj mozak mislio da joj se mali poceo zanimat za skoljke na plazi,dok mi nije objasnila da je rijec o wc školjki. 🤦Cestitke svim novim plusicima i svim odlicnim pregledima 😊
    Vidim da komentirate aplikacije,meni je najbolja pregnancy+,skroz mi je fora jer mozes pratit rast bebe i ima puno korisnih informacija,mi smo trnutno velicine kiwija 🥰

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• franka007
    18. Lipanj 2024. 09:14

Aretat1

šareni_oblak

Ali zato kad pišem, ne znam stati 😂
    Jeste počele gledati opremu? Vi, cure kojima je ovo 2+ trudnoća, jel imate kolica od prvog djeteta ili ćete uzimati nova?
    Mi smo svoja dali i nisu mi se uopće sviđala pa ih nećemo nazad. Kupili smo polovna pa nije velika šteta.
    Ja sad razmišljam o nekim manjim kolicima, da mogu biti 3u1, ali da nisu onako glomazna. Čak razmišljam uzeti neka dobra kišobran kolica na koja može jaje i da ležeći položaj bude skroz ravan, sjedeći skroz uspravan i da mogu bebu voziti u tome. Baš mi se ne da s tim velikim kolicima i dvoje djece. A isto tako da na ta manja mogu zakaciti buggy board da se i veće dijete može nekad provozati. Imam puno zahtjeva 😂🙈
    Ako imate neku preporuku, samo recite, pa da malo istrazim ako već nisam.
    Od mene preporuka za ergobaby metro plus ili deluxe kolica 👍 Sa prvim djetetom sam imala anex ogromna, pola gepeka zauzmu ne mozes nigdje proci sa njima , teska uzas. Ergo odlican i moze i novorodjence 😁

Znaci ergobaby su ok od rođenja? Bas ih gledam, imaju i integriranu košaru pa mi se to čini ok, a htjela bi neka laganija kolica i bez puno dodataka.

nola95
    18. Lipanj 2024. 13:27

Evo i ja bih se nadovezala na kolica, mi smo imali bebeto luca i nama su bila super, najviše radi kotača(veliki su, napuhuju se) koji se skidaju skroz i kliknu natrag pa se kolica mogu strpat u manji auto i brzo sastavit..kupili smo ih polovna ali baš su jako čvrsta i kvalitetna, naš malac ih je počeo odbijati čim je prohodao pa smo ih već proslijedili prijateljima al ak naletim na takva opet ću kupiti🙌🏻

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

nola95
    18. Lipanj 2024. 13:30

Počela sam pratiti dijetu za dijabetičare , barem po namirnicama, isključivo jedem one s popisa, zasebno si kuham i puno lakše mi hrana pada na želudac. Jedino što sam shvatila da mi je averzija na hranu jaka i ništa više mi ne budi nekakav “craving” osjećaj. U prvoj trudnoći nije bilo ni slično ovome, bila sam gladna i jelo mi se svaštaaa..🤣

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

šareni_oblak
    18. Lipanj 2024. 13:56

Aretat1

šareni_oblak

Ali zato kad pišem, ne znam stati 😂
    Jeste počele gledati opremu? Vi, cure kojima je ovo 2+ trudnoća, jel imate kolica od prvog djeteta ili ćete uzimati nova?
    Mi smo svoja dali i nisu mi se uopće sviđala pa ih nećemo nazad. Kupili smo polovna pa nije velika šteta.
    Ja sad razmišljam o nekim manjim kolicima, da mogu biti 3u1, ali da nisu onako glomazna. Čak razmišljam uzeti neka dobra kišobran kolica na koja može jaje i da ležeći položaj bude skroz ravan, sjedeći skroz uspravan i da mogu bebu voziti u tome. Baš mi se ne da s tim velikim kolicima i dvoje djece. A isto tako da na ta manja mogu zakaciti buggy board da se i veće dijete može nekad provozati. Imam puno zahtjeva 😂🙈
    Ako imate neku preporuku, samo recite, pa da malo istrazim ako već nisam.
    Od mene preporuka za ergobaby metro plus ili deluxe kolica 👍 Sa prvim djetetom sam imala anex ogromna, pola gepeka zauzmu ne mozes nigdje proci sa njima , teska uzas. Ergo odlican i moze i novorodjence 😁

Metro mi stoje kao potencijalna kolica, samo me cijena malo odbija. 
    Svidjela su mi se Recaro Lexa Elite, našla sam i AS sa integriranim jajetom pa ide od rođenja do 4g, ali to moram jako jako dobro razmisliti. 
    Čitala sam malo recenzije za Lexu, puno žena je reklo da su klimava i da imaju osjećaj kao da je beba na podu, sa je sjedište baš jako nisko. Ali svakako moram vidjeti uživo i to više puta dok ne donesem odluku

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸
    OTP: 14.12.2024.

šareni_oblak
    18. Lipanj 2024. 14:02

Aplikacija ja imam Pregnancy+ i skroz mi je super. Imam i Ovia Pregnancy, najviše mi se sviđa što ima kalendar i kad uđeš u njega piše ti koji tjedan ćeš biti koji datum što mi je zanimljivo vidjeti. Skicnem nekad npr koji ću tjedan biti kad idemo na more, kad ovo kad ono 😂
    Prenatalne testove nisam radila, znači ni kombinirani ni NIPT. Ići ću na Anomaly scan, to mi je slijedeći pregled sa oko 20 tjedana i to mi je zanimljivo vidjeti. Moj ginekolog ima baš super uzv i jučer sam puno toga vidjela (čak i male prstiće), ali oko 20 tjedana je sve razvijeno pa će se bolje vidjeti. A ja neću odbiti dobro pogledati bebicu 🥰
    .
    Sunflower, čestitam na plusicu! Neka bude školska trudnoća 😊

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸
    OTP: 14.12.2024.

Sunflower! 🌻
    18. Lipanj 2024. 14:41

Hvala na dobrodoslici! 😇
    Mi smo za trece dijete kupili Joolz Hub, i mogu reci da sam bila bas zadovoljna, koristit cu ih i sada... prije njih sam imala neka glomazna posudena koja sam mrzilaaaa i samo sam cekala da mi pocnu sjediti da ih prebacim u kisobran kolica 😅
    Hub su bas onako konkretna i kvalitetna kolica, a opet dovoljno prakticna za rukovanje, pogotovo s vise djece. Koristila sam ih do kraja sad s trecom, samo sam npr. za more uzimala kisobran kolica... a kisobran imam Recaro Easylife, dobra su osim premalog krovica 🙄
    To me bas nerviralo, nicem skoro ne sluzi...

• Teab1
    18. Lipanj 2024. 17:31

bila vadit harmony,cekamo rezutalte 🥰,kolko ste vi cekale na rezutate?

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.