Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BabyBoy
    18. Lipanj 2024. 17:31

Ja se javim ko padobranac
    Imam kolica od prvog,nisu uopce prakticna al su mi predivna pa cu pretrpit😂 i imam metro+ 
    Imaju kosaru i stvarno mogu i za bas male bebace al mislim da su ipak klasicna malo bolja,cvrsca,mislim da bi se u metrou bas cimala beba. 
    Metro nije los al definitivno je prerazvikan,mana mu je po meni premala kosara,to tek kasnije shvatis,i krovic, ne pokrije uopce dijete i ne stiti od sunca,al pohvala za korisnicku podrsku,odma reagiraju ako nesto nije okej 

BabyBoy
    18. Lipanj 2024. 17:33

Vi koje idete privatno na preglede,kod kojih ste ginekologa i kak ste zadovoljni? 
    Meni se moja uopce ne svidja,pregled doslovno traje 10 minuta,uvijek je zurba uvijek joj neko uleti i to me bas stresira,predugo cekam,tipa narucena u 8.10 dodjem na red u 9.  Mislim na kraju takav tretman dobijem i kod drzavnog pa bar ne placam🤷🏻‍♀️ pa eto ako mozete opisat svoja iskustva i preporuke

BabyBoy
    18. Lipanj 2024. 18:26

Teab1

bila vadit harmony,cekamo rezutalte 🥰,kolko ste vi cekale na rezutate?

Ja sam radila veritas u petak i u sljedeci cetvrtak su stigli rezultati

• Aretat1
    18. Lipanj 2024. 20:17

Od mene bas preporuka za ergo, ja cu ih ovaj put od starta koristiti zajedno sa nosiljkom ergo,  evo bas danas je sin od 4 godine 18 kila i 107cm spavao u njima , za noge jeste kratko ( ni jedna ne bi bila dovoljno duga )  ali nije  mu usko uopste, a i krov kako mislis kratak? Moj se krov skroz spusti do prednje one zastitne rucke i fakticki su mu u suncu ostala od  koljena na dole, a kad spava u niltom polozaju uopste se ne vidi , probavala sam i cybex ne mogu se uporediti sto se komfora sjedista tice sa ergom. ( govorim za mala kolica ne ova sto idu 3 u 1 kosara, sporatsko sjediste odvojeno )

• Teab1
    18. Lipanj 2024. 20:37

Aretat1

Od mene bas preporuka za ergo, ja cu ih ovaj put od starta koristiti zajedno sa nosiljkom ergo, evo bas danas je sin od 4 godine 18 kila i 107cm spavao u njima , za noge jeste kratko ( ni jedna ne bi bila dovoljno duga ) ali nije mu usko uopste, a i krov kako mislis kratak? Moj se krov skroz spusti do prednje one zastitne rucke i fakticki su mu u suncu ostala od koljena na dole, a kad spava u niltom polozaju uopste se ne vidi , probavala sam i cybex ne mogu se uporediti sto se komfora sjedista tice sa ergom. ( govorim za mala kolica ne ova sto idu 3 u 1 kosara, sporatsko sjediste odvojeno )

mi imamo cybexova easy twist i skroz zadvoljni njima,mali doduse vise nije tolko u njima,preferira hodanje al skroz smo zadovoljni,lagano se zatvaraju,mogu ih okrenut sa njime u kolicima gdje god zeli gledat,jedino kaj je bed da sjedeci polozaj nije skroz ravan nego mrvu polegnut al ne smeta i L je uzivao u njima,krovic je cist okej za nas,idu di oces iako su kotaci mali,to govorim za kisobran kolica,tak da je za nas cybex cista 10-tkababyboy-hvala,meni receno u brayeru nekih 7 dana i onda salju na mail,uvijek se bojim da ne fulam mail 🤣

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• Aretat1
    18. Lipanj 2024. 20:45

BabyBoy

Teab1

Ja danas veritas, sad ce dani prolaziti ko godine do rezultata 😿  

• franka007
    18. Lipanj 2024. 22:33

BabyBoy

Vi koje idete privatno na preglede,kod kojih ste ginekologa i kak ste zadovoljni?
    Meni se moja uopce ne svidja,pregled doslovno traje 10 minuta,uvijek je zurba uvijek joj neko uleti i to me bas stresira,predugo cekam,tipa narucena u 8.10 dodjem na red u 9. Mislim na kraju takav tretman dobijem i kod drzavnog pa bar ne placam🤷🏻‍♀️ pa eto ako mozete opisat svoja iskustva i preporuke

Uf to stvarno nema smisla, čekaš sat vremena a naručena si 😏 ja idem u Affideu i zadovoljna sam, prvi pregled mi je bio nekako kratak, a možda mi se i samo činilo tako od uzbuđenja, ali zato je na drugom dr bila bas detaljna i sve je objašnjavala dok je gledala. Jedino sto npr idem samo na UZV, nešto mi je prokomentirala ako želim da mi mjeri tlak i ostalo da se to trebam posebno naručiti (vjerojatno se posebno plaća 🤷🏻‍♀️). Al svakako tlak i težinu pratim doma pa mi to ne igra nikakvu ulogu 🤷🏻‍♀️Sto se tiče kolica, frendica mi je rekla da je ona svoja kupila na Amazonu (ona je u Njemačkoj doduše, ali šalju se i za HR), uglavnom noname kolica 3u1 sa košarom i autosjedalicom oko 200€ i koristi ih sad za drugo dijete. 
    Vidim da za Recaro pisete da nisu bas najbolja, ona će mi vjerojatno otpasti s liste 😅

• Teab1
    18. Lipanj 2024. 23:58

Aretat1

BabyBoy

Teab1

Ja danas veritas, sad ce dani prolaziti ko godine do rezultata 😿

ja se zaukupim svojim L pa ni ne razmisljam,da ne govorim kolko posla jos imam za odradit,dani ce proc u roku keks sigurna sam,sam da me ne zeznu ko ovi iz Mazalinke pa da umjesto 8 dana cekam 12 btw to je privatnik kojeg nebi preporicila,u harniju su mi punoo bolji i ljubazniji i nedaju krive informacije iako idem sam ovak na pregled da vidim da je sve okej

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

Tratinčica12
    19. Lipanj 2024. 09:07

Hej cure 🌸
    Ja nestrpljivo iščekujem svoj pregled u 11:30 🙈
    Dotad pijem kavu i gledam Edukaciju o odvikavanju od pelena, jer je dječak sada u toj fazi. Kući nije suradljiv kao u vrtiću, rekla bih da još nije potpuno spreman. Nisam bome ni ja 😅 pa da proučim malo neke korisne informacije 😃

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• Teab1
    19. Lipanj 2024. 09:18

Tratinčica12

Hej cure 🌸
    Ja nestrpljivo iščekujem svoj pregled u 11:30 🙈
    Dotad pijem kavu i gledam Edukaciju o odvikavanju od pelena, jer je dječak sada u toj fazi. Kući nije suradljiv kao u vrtiću, rekla bih da još nije potpuno spreman. Nisam bome ni ja 😅 pa da proučim malo neke korisne informacije 😃

nama su rekli da ga ne odvikavamo kroz ljeto pogotovo ako ce bit primljen u vrtic jer kao taman ga maknes iz pelena a on bi se od stresa mogo vratit natrag u njihSretno na pregledu 😊

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.