Ali zato kad pišem, ne znam stati 😂
Jeste počele gledati opremu? Vi, cure kojima je ovo 2+ trudnoća, jel imate kolica od prvog djeteta ili ćete uzimati nova?
Mi smo svoja dali i nisu mi se uopće sviđala pa ih nećemo nazad. Kupili smo polovna pa nije velika šteta.
Ja sad razmišljam o nekim manjim kolicima, da mogu biti 3u1, ali da nisu onako glomazna. Čak razmišljam uzeti neka dobra kišobran kolica na koja može jaje i da ležeći položaj bude skroz ravan, sjedeći skroz uspravan i da mogu bebu voziti u tome. Baš mi se ne da s tim velikim kolicima i dvoje djece. A isto tako da na ta manja mogu zakaciti buggy board da se i veće dijete može nekad provozati. Imam puno zahtjeva 😂🙈
Ako imate neku preporuku, samo recite, pa da malo istrazim ako već nisam.
Od mene preporuka za ergobaby metro plus ili deluxe kolica 👍 Sa prvim djetetom sam imala anex ogromna, pola gepeka zauzmu ne mozes nigdje proci sa njima , teska uzas. Ergo odlican i moze i novorodjence 😁
Curke, nakon propisanog korištenja Utrogestana (zbog polipa na grliću maternice), i slučajno jedne zaboravljene doze (treba 3x1), opet imam smeđi iscjedak. Vrlo blag, bez bolova. Terapija danas završava i imam pregled u srijedu. Trenutno sam 8+5 pa sam lagano zabrinuta.. :( Ginica mi radi tek sutra popodne...
Naša srećica** 12/2021
Nisam ni ja bas za drzat popis, jer cu sigurno jos mjesec i po biti u strahu 😥
Jedno pitanjce svima, ja sam navikla na poslu jesti salate. Kupim ih u pekari ili jedem u kantini. Prosle sedmice sam isto sasvim normalno jela, wli za vikend pricala sa dcije novopecene mame koje su panicno prale sve stomputa i nisu jele nigdje osim kuci. Sad nikako nisam pametna sta da radim, nikad nista nije bilo, a ne znam sta zdravo da pojedem kao alternativu. Jeste vi jeli salate vani?
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Pozdrav svima 🙂
Iskreno, veze neman kome Zelin odgovorit na poruku, mozak na off totalno 😮💨
Svakako.. sta se spola tiče, sican se da mi je tijekom operacije kirurginja rekla da se ne Sića kad je zena posljednji put ušla u salu a da ne zna spol 😅 kako bilo, neću pitat. Samo nek bude sve kako triba uz Božju pomoć. Pregled mi je sutra, ali ujutro moram izvaditi krv i urin. Mogla san i prije ali ajde 😒 u tri mi je pregled oa će stići rezultat pretrage dotada.
Nez jesan li pisala testovima, ali necu se testirati.. zab sam kako se koji zove.. onaj sa cca 12 tjedana preko krvi ili oni koji se plaćaju. Bogu u ruke i nadam se da će trudnoća proći kako triba.
Pročitala sam i loših vijesti od cura. Žaj mi je to pročitat. Držim fige za budućnost ♥️♥️🫂Mučnine kod mene ne posustaju, puna mi je kapa 😓 većinu dana san umorna ko pas. Odradim nesto pa odma na kauč pauza. Nadan se da mučnine nece potrajati koliko i prvu trudnoću.. punih 6 mj 🤦 toliko od mene
Čuvajte se, odmarajte 🥰☺️
Jedno pitanjce svima, ja sam navikla na poslu jesti salate. Kupim ih u pekari ili jedem u kantini. Prosle sedmice sam isto sasvim normalno jela, wli za vikend pricala sa dcije novopecene mame koje su panicno prale sve stomputa i nisu jele nigdje osim kuci. Sad nikako nisam pametna sta da radim, nikad nista nije bilo, a ne znam sta zdravo da pojedem kao alternativu. Jeste vi jeli salate vani?
Ja isto na poslu jedem salate i pijem vodu s limunom. Doduše, ja kupujem onu u vrećici (kao-spremna za jelo) pa si je napravim sama, možda i dodatno operem, rijetko one pakirane. Iz iskustva preporučam da svo povrće i voće pereš jer mi je prijateljica završila u bolnici zbog neke lude bakterije na neopranom limunu iz trgovine. 😥
Naša srećica** 12/2021
Nyssa koliko sam ja shvatila smedji iscjedak se opcenito smatra okej pogotovo ako znas da imas polio. Cista crvena krv je zabrinjavajuca. Nazovi ginekologicu sutra pa vidi s njom sta dalje. 😊
Uh, hvala na riječima utjehe. <3
Ma to i ja nekako mislim... Obavijestit ću je mailom pa ću biti mirnija. Ovaj stres nikome ne pomaže. :/
Naša srećica** 12/2021
Jedno pitanjce svima, ja sam navikla na poslu jesti salate. Kupim ih u pekari ili jedem u kantini. Prosle sedmice sam isto sasvim normalno jela, wli za vikend pricala sa dcije novopecene mame koje su panicno prale sve stomputa i nisu jele nigdje osim kuci. Sad nikako nisam pametna sta da radim, nikad nista nije bilo, a ne znam sta zdravo da pojedem kao alternativu. Jeste vi jeli salate vani?Ja isto na poslu jedem salate i pijem vodu s limunom. Doduše, ja kupujem onu u vrećici (kao-spremna za jelo) pa si je napravim sama, možda i dodatno operem, rijetko one pakirane. Iz iskustva preporučam da svo povrće i voće pereš jer mi je prijateljica završila u bolnici zbog neke lude bakterije na neopranom limunu iz trgovine.😥
Da da, svakako perem sve sta jedem, samo te vec spremne za jest i oprane kao nisu jele, a nemam opciju na poslu da ih jos jednom perem. Pise da su oprane, kad pitam u pekari kazu svakako oprane... Hvala ti
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
NIFTY test - što kažete?
Počele su mi razne priče kapati..
Koma mi je razmišljati o tome jer nakon vanmaternične samo želim začepiti uši i lalala da bude dobro.
Što vi mislite o tome?Čestitke svima na odličnim vijestima s pregleda! Neka se tako nastavi i dalje 🍀💗
—
Ja sam odlučila da neću raditi NIPT test ni u ovoj trudnoći. Nekako si ne želim praviti dodatan stres. Spol ću saznati svakako. Vjerujem da će sve biti dobro, ionako ništa ne mogu promijeniti. Bilo kakvo saznanje mi ne bi olakšalo. I nekako sam na miru s tom odlukom 😃
Isto neću raditi NIPT testove. Amnio sam vec odbila. Koji su još ono rednovni testovi i u kojim tjednima?
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
Pozdrav curke!
Pridruzujem se i ja na ovoj temi, imam pozitivan test od petka 😁
Jos je sve skroz frisko, po zadnjoj menstruaciji tek sam na nekih 4+2 ali nadam se da ce pregled za koji tjedan sve potvrditi. Taman tijesno upadam u ove zimske bebe obzirom da bi mi termin trebao biti negdje krajem veljace...
Iza sebe imam tri skolske trudnoce i troje djece od 8, 5 i 3 god, a nadam se da ce i ovaj put sve biti skolski.
Ginekolog mi je na GO od danas naredna dva tjedna, a to sam saznala tek danas kad sam se pokusala naruciti na pregled 🫣
Tako da mislim da cu pricekati dok se vrati pa cu tek tada na pregled. Osim umora i povremenih zatezanja deugih simptoma nemam... a slicno je bilo i u prve tri trudnoce pa se nadam da ce tako i ostati!
Čestitke na dobrim vjestima, i na pregledima i na novim plusevima!🥰Koje aplikacije koristite da su vam nako zanimljive i korisne, za pracenje trudnoce (velicina bebe,koje je voce taj tjedan😂) ?
Sta vam je najbolje?
Sortiraj odgovore
Najstariji