Ja sam nakon vaginalnog poroda krvarila mozda 4 tjedna, ali samo prva 2 dana je to bilo obilno bas, ostalo pomalo.. mengu jos nisam dobila 😁
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Hvala svima na čestitkama.. a za tetrice su mi se odlične pokazale ethereal i ikea.
💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️
Pozdrav mame, koliko ste krvarile nakon poroda?
Meni je danas 8.dan nakon carskog reza. 3-4 dana nakon poroda je krvarenje bilo slabije a sada mi se dogodi dva, tri puta kroz dan da mi bas onako iscuri kao mestruacija.. doduse krvarenje se je pojacalo nakon sto su mi uvedene injekcije niskomolekularnog heparina 10 dana jer su mi u rodilistu zaboravili dati protiv zgrusavanja krvi..Ja sam 4 tj poslije carskog i još mi kroz dan izađe "mini izljev" kako ga zovem. 🙄 cijeli dan ne bude ništa i onda odjednom to, ne jako, ali moram nositi dnevne. I onda neko vrijeme dok se "očisti" od tog izljeva i drugi dan opet u krug. 🤯🤯🤯 Već sam luda i potrošila 3 kutije dnevnih. Pitam se kad će kraj. 😥 Ne sjećam se koliko mi je bilo poslije prvog poroda, ali znam da sam sa 6 tj već dobila mengu uz dojenje. 🤦
Ostalo što pišete…….
Moja još preko dana uglavnom spava, ali kad ju navečer hoću staviti u krevetić onda joj se ne spava. Navečer pojede baš puno. Curi joj na usta van, ali traži još. Mislim da traži samo sisu za umirenje jer neće dudu. Kupila različite dude, ali neće ni jednu. I ona se preko noći glasa, mrmlja, proteže, ispušta zvukove pa ju provjeravam jer mislim da je budna, a nije.
I moja curica isto tako, navečer ne može da se nasisa, jucer smo se natezale od 17.30 pa do 23.30
Zaspi, kad je spustim nakon 10 min opet sisa , nikako da zaspi posve, a gotova je. Također kad zaspi onda se proteže, stenje nešto, vrti. 😅
Čitala sam da bebe većinom tako navečer si navlače mlijeko, jer je i količina mlijeka u večernjim satima manja nego tokom dana .. pa nikako da se nasisaju
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Drage mame, termin mi je sad kroz veljaču, zanima me što ste djetetu obukle za izlazak iz rodilista, u smislu koliko slojeva, koliko treba bit toplo i to. Hvalaaa :)
Moram Vam se izjadati.
Maloprije mi je srce skoro stalo. Beba se podrignula dok je lezala i pocrveila, ostala bez zraka. Mlijeko joj se vratilo kroz usta i nos. Mislila sam da cu se onesvijestit.Dva put je ostao bez zraka od placa, od toga jedanput kad ga je ubola da se cijepi. ( na sta me sestra cudno gledala jer kao to je normalno, udahnut ce)
Ovo danas mi je bio takav sok. Nadam se da se nece ponavljat. Dal je tko ikad cuo za tako nesto? Trebam li zvat pedijatricu?
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Moram Vam se izjadati.
Maloprije mi je srce skoro stalo. Beba se podrignula dok je lezala i pocrveila, ostala bez zraka. Mlijeko joj se vratilo kroz usta i nos. Mislila sam da cu se onesvijestit.Dva put je ostao bez zraka od placa, od toga jedanput kad ga je ubola da se cijepi. ( na sta me sestra cudno gledala jer kao to je normalno, udahnut ce)
Ovo danas mi je bio takav sok. Nadam se da se nece ponavljat.Dal je tko ikad cuo za tako nesto? Trebam li zvat pedijatricu?
Razumijem te skroz, mojoj malenoj se to isto dogadja zbog bljucanja u snu, vec par puta joj se dogodilo da se zakaslje i ostane bez zraka, jednom sam se i ja dosta splasila jer joj je trebalo duze nego inace da dodje do zraka, noc nakon toga skoro pa nisam ni spavala jer sam osluskivala njene zvukove... 🤦♀️
Mislim da je to sve normalno, nazalost nije im jos do kraja razvijen sfinkter jednjaka ako sam to dobro rekla i dokle god bude pojacanog bljucanja ima sanse za ovakve apneje, negdje sam procitala ako traju do 10 sekundi, ako dijete ne promijeni boju lica u plavu da je to sve normalno...
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Drage mame, termin mi je sad kroz veljaču, zanima me što ste djetetu obukle za izlazak iz rodilista, u smislu koliko slojeva, koliko treba bit toplo i to. Hvalaaa :)
S obzirom na temp u veljaci, ne znam sto bih ti rekla 😅 ja sam za svoju imala bodi dugih rukava, odijelce, kapicu i jos jedno odijelce gore za van kao i dekicu naravno..
Ugl beba ionako ide u auto i brzo iz auta doma, neces pogrijesiti sto god uzmes i sretno! 🤗
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Moram Vam se izjadati.
Ovo danas mi je bio takav sok. Nadam se da se nece ponavljat.Dal je tko ikad cuo za tako nesto? Trebam li zvat pedijatricu?
Bas mi je zao da ste to prosli. Mi na srecu nismo takvo iskustvo imali, zna bljucnuti i da mu izade na nosic mlijeko i to mi je grozno jos ga nosim poslje dojenja i samo sto ga spusim od bljucne 🤯Jutros me Luka probudio meskoljenjem u 6, sreca da je jer su mi grudi bile kao dva kamena, potkosulja morka do pola, iz jastucica se cijedilo 😨 sreca uspjela sam njega podojiti i ostatk izdojiti bez bolova. Ne zelim niti zamislit sta bi bilo da smo odspavali duze 🤯
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Moram Vam se izjadati.
Ovo danas mi je bio takav sok. Nadam se da se nece ponavljat.Dal je tko ikad cuo za tako nesto? Trebam li zvat pedijatricu?Razumijem te skroz, mojoj malenoj se to isto dogadja zbog bljucanja u snu, vec par puta joj se dogodilo da se zakaslje i ostane bez zraka, jednom sam se i ja dosta splasila jer joj je trebalo duze nego inace da dodje do zraka, noc nakon toga skoro pa nisam ni spavala jer sam osluskivala njene zvukove… 🤦♀️
Mislim da je to sve normalno, nazalost nije im jos do kraja razvijen sfinkter jednjaka ako sam to dobro rekla i dokle god bude pojacanog bljucanja ima sanse za ovakve apneje, negdje sam procitala ako traju do 10 sekundi, ako dijete ne promijeni boju lica u plavu da je to sve normalno…
Nama isto, ostane bez zraka par sekundi pa onda dode k sebi
Normalno je kaze pedijatrica, bolje nam je da sto manje razmisljamo o tom😅🤞
Jel neka od vas ima/la sličnu ili istu situaciju, beba stara 16dana unazad 3,4 večeri od 18,19h pa do 23.30-00.00h
Samo na dojci bi bila, ako zaspi čim je spustim, oči kao sova i opet na dojku. Danas evo od 14h se borimo, ista priča. Samo dojka.
S tim da čujem kako joj crijeva rade i kada leži se proteze, stenje , ne znam jel je pate već grcevi ili što, osjecam se bespomoćno.
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji