Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tami0910
    06. Veljača 2024. 21:10

Ella..

Jel neka od vas ima/la sličnu ili istu situaciju, beba stara 16dana unazad 3,4 večeri od 18,19h pa do 23.30-00.00h
    Samo na dojci bi bila, ako zaspi čim je spustim, oči kao sova i opet na dojku. Danas evo od 14h se borimo, ista priča. Samo dojka.
    S tim da čujem kako joj crijeva rade i kada leži se proteze, stenje , ne znam jel je pate već grcevi ili što, osjecam se bespomoćno.

Mozda ti je razvojni skok. Tada beba puno vise jede. Ako je to proci ce, nebrini. 

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

Tami0910
    06. Veljača 2024. 21:12

Ana_Maria

Tami0910

Moram Vam se izjadati.
    Maloprije mi je srce skoro stalo. Beba se podrignula dok je lezala i pocrveila, ostala bez zraka. Mlijeko joj se vratilo kroz usta i nos. Mislila sam da cu se onesvijestit.Dva put je ostao bez zraka od placa, od toga jedanput kad ga je ubola da se cijepi. ( na sta me sestra cudno gledala jer kao to je normalno, udahnut ce)
    Ovo danas mi je bio takav sok. Nadam se da se nece ponavljat.Dal je tko ikad cuo za tako nesto? Trebam li zvat pedijatricu?
    Razumijem te skroz, mojoj malenoj se to isto dogadja zbog bljucanja u snu, vec par puta joj se dogodilo da se zakaslje i ostane bez zraka, jednom sam se i ja dosta splasila jer joj je trebalo duze nego inace da dodje do zraka, noc nakon toga skoro pa nisam ni spavala jer sam osluskivala njene zvukove… 🤦‍♀️
    Mislim da je to sve normalno, nazalost nije im jos do kraja razvijen sfinkter jednjaka ako sam to dobro rekla i dokle god bude pojacanog bljucanja ima sanse za ovakve apneje, negdje sam procitala ako traju do 10 sekundi, ako dijete ne promijeni boju lica u plavu da je to sve normalno…

I ja sam sinoc osluskivala. 🤦‍♀️ Cak je pola noci bio s nama na krevetu.
    Nadam se da se nece ponavljat. 

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    21.11.2023 A💙🙏

Ana_Maria
    06. Veljača 2024. 22:24

Ella..

Jel neka od vas ima/la sličnu ili istu situaciju, beba stara 16dana unazad 3,4 večeri od 18,19h pa do 23.30-00.00h
    Samo na dojci bi bila, ako zaspi čim je spustim, oči kao sova i opet na dojku. Danas evo od 14h se borimo, ista priča. Samo dojka.
    S tim da čujem kako joj crijeva rade i kada leži se proteze, stenje , ne znam jel je pate već grcevi ili što, osjecam se bespomoćno.

Lako moguce da ne razvojni skok, nije kod svih bebica u isto vrijeme, a tih dana su razdrazljivije no inace i cesto bi cicale, sto radi hrane, sto radi utjehe. Drzi se, bude gadno, ali brzo prodje! 

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Ella..
    07. Veljača 2024. 08:45

Ana_Maria

Ella..

Lako moguce da ne razvojni skok, nije kod svih bebica u isto vrijeme, a tih dana su razdrazljivije no inace i cesto bi cicale, sto radi hrane, sto radi utjehe. Drzi se, bude gadno, ali brzo prodje!

I ja mislim da je možda to jer visi na siki po par sati .
    Jučer evo do ponoći nije spavala. Zaspi na kratko i onda opet sika..
    Nadam se da je skok 

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Tami0910
    09. Veljača 2024. 09:42

Bok cure, kako ste? Kako bebice? 
    Ima li kakvih novosti?

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    21.11.2023 A💙🙏

Ana_Maria
    09. Veljača 2024. 11:57

Tami0910

Ima li kakvih novosti?

Hej, mi vise manje po starom.. mislim da smo odradile skok prije par dana jer 3 dana po danu bila bas nervozna i nije bas spavala.. po noci i dalje spava po 7 sati u komadu ugl, ali i dalje nikako zaspati prije 22h, tu se bas namucimo 🤷‍♀️ mislim da polako pocinje kuziti da ima rukice jer sam ju jutros prvi put nasla kak ju cucla od gladi🙈 inace bi samo okretala glavicu i plazila jezik i trazila cicu 😂 ja sam ok, jedino sto mi vrijeme leti, prebrzo! Ovaj mjesec mi je rodjendan pa sam si rekla da cu otici na nokte i frizeru i na obrve i srediti se konacno malo jer eto do sad nisam nista od toga 🙈
    Kako ste vi?

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

• Vitara
    09. Veljača 2024. 13:08

Tami0910

Ima li kakvih novosti?

Prošao prvi mjesec.....već 😱😱
    Više nije novorođenče.  😓
    Dobila je 1200 gr, ali narasla samo 1 cm. To mi je čudno jer je robica sva mala, pa čak i broj 62. 🤷 
    Trenutno smo na rojazol gelu jer ima soor. Razdražljiva je zbog toga zadnjih dana. 
    Čisti se pa je sva u prištićima, ali sve će to proći.  😊
    Jede svakih 2 h, po noći spava max 3 h. 🥴 Kad vidim ovo spavanje po 7 h, zavidim. 🫣
    Ana Marie, i moja cucla prste/ ruku kad je gladna. 😅😅

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

Maj4
    09. Veljača 2024. 13:12

Mi smo dobro, upravo sam se sokirala da je petak kao da mi je jucer bio ponedjeljak 🤷🏼‍♀️
    Meni je maleni jucer prespavao cijeli dan. Bio je aktivno budan od 16 do 17h i malo oko 18h i onda od 19:30 do 22:30 (otprilike) i noc je spavao. Budi se samo jesti i to bi uglavnom spavao i jeo. Jutros evo opet isto, doduse i ja sam prespavala cijelo prijepodne s njim. Ustala sam se presvuci ga i jos sam ga prvo presvlacenje skorz skinula jer nam je pelen procurila taj dio je bio budan i kad je krenuo jesti brzo je zaspao. Prije posla sata sam ga ustala opet presvukla bio je budan krenuo jest i zapao i nema sanse ga probuditi. 
    Malo mi je to cudno, je li netko imao slicnu fazu, jel to normalno? S obrzirom da je od jucer tek tako i da uredno ima pokakanih i mokrih pelena, da fino jede i normalne je boje u licu i nema temperaturu ne bi dizala paniku 🤷🏼‍♀️ 😶

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• Elia
    09. Veljača 2024. 17:43

Mi isto po starom, ona spava cjelu noc jedi o kaj je i dalje nemirna po noci bas i glasna pa me to budi🙈
    Po danu nema grceve samo prdi puno i jakooo je puno budna, spava samo na cici il na meni i jedva dva puta dnevno je sama po 10 minuta u gymu 😅
    Tolko mice glavu po noci da joj se kosica zapetlja toliko da ju moram odrezat😭

Ana_Maria
    09. Veljača 2024. 18:36

Elia

Mi isto po starom, ona spava cjelu noc jedi o kaj je i dalje nemirna po noci bas i glasna pa me to budi🙈
    Po danu nema grceve samo prdi puno i jakooo je puno budna, spava samo na cici il na meni i jedva dva puta dnevno je sama po 10 minuta u gymu 😅
    Tolko mice glavu po noci da joj se kosica zapetlja toliko da ju moram odrezat😭

Ajme Elia pa vi onda imate koseee 🙈 mi smo celavci skroz, ima paperje, a ne kosu jos uvijek 😂😂
    I moja prdi dosta i stisce, i dalje se zna rasplakati prije nego se pokaka, ali u globalu kao da je ipak malo lakse.. nisam joj na kraju uvela nikakve kapi..
    Maj4 cim si navela da je ovo sve ok, upravo to, nema mjesta panici po meni.. moja je znala nakon skoka spavati dan, dva bas bas puno, pa mozda i on nadoknaduje..
    Vitara ne brini, tih 7 njenih sati ne znaci da sam i ja odspavala u komadu 😂 ili nemrem zaspati ili me cice probude pa se moram malo.izdojati ili se ona glasa pa me zbudi itd. 😂 
    Ella kak je tvoja malena, jel jos uvijek puno cica?

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.