Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martinaaa_
    08. Siječanj 2024. 21:31

Vitara

Martinaaa_

Curke cestitam svima na bebicama, a onima koje tek trebaju roditi zelim da sve prode dobro 🍀
    Pratim vas sa proljetnih beba da malo popratim to sve oko poroda i poslije poroda
    Vitara- koliko sam uspjela popratiti ti si iz Siska?
    Meni je termin 7.3.isto cu roditi u Sisku pa me zanima tvoje iskustvo osoblje i to tak. I nasla sam na stranici od bolnice popis za rodiliste, pise za bebicu da ne treba nista, da li je to stvarno tako?
    Ne, za bebu ti ne treba ništa. Oni ju kupaju i oblače, ti u sobi imaš ormar sa svime za presvlačenje.
    Ne mogu reći da je osoblje loše, ali kad staneš na noge sve je na tebi. Ne znam kako je običnim rodiljama, nas prva 24 h i presvlače i sve dok ne smijemo ustati. Ne mogu reći. Ali najgore je ustati poslije 24 h i kad ustaneš ne znači da si odmah sposobna za sve. Svako malo zbog nečeg moraš ustati iz kreveta a to je najteže jer ti trebaju trbušni mišići koji bole. Puno pomogne da ti se samo doda dijete u krevet i sl., a to izostaje.

Hvala na podjeljenom iskustvu, zelim ti brz oporavak i da uzivas sa svojom bebicom 😊😊

💓

Maj4
    10. Siječanj 2024. 11:11

Jutro! Kako ste? 
    Imam pitanje u vezi pelena. Moj gospodin samo sto ga presvucem i stavim da doji se uredno pokaka, nekad manje nekad vise. Patronazna je rekla da ga ostavim tako da sljedeceg presvlacenja, ajde kad malo samo bude ali mi nema smisla kad se fino pokaka to ostavljati. Jel imala koja takvu situaciju? Kako vi radite? 😅  osjecam se glupo sto upoce pitam, ali vise ni sama ne znam sta trebam a sta ne raditi 🤯🤯

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• Vitara
    10. Siječanj 2024. 11:40

Maj4

Jutro! Kako ste?
    Imam pitanje u vezi pelena. Moj gospodin samo sto ga presvucem i stavim da doji se uredno pokaka, nekad manje nekad vise. Patronazna je rekla da ga ostavim tako da sljedeceg presvlacenja, ajde kad malo samo bude ali mi nema smisla kad se fino pokaka to ostavljati. Jel imala koja takvu situaciju? Kako vi radite? 😅 osjecam se glupo sto upoce pitam, ali vise ni sama ne znam sta trebam a sta ne raditi 🤯🤯

Moja već 3.noć vrišti i ima problema s probavom. Mislim da su grčevi iako je rođena prije 6 dana. 😓 I tada promijenim 7-8 pelena jer svako malo nešto izbaci. Ni ja ne bih ostavljala uprljanu pelenu pogotovo kod djevojčica. 🤷 

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• m.ich
    10. Siječanj 2024. 15:36

Bokic curke, imam pitanjce.
    Sto ste sve od kozmetike i ostalih slicnih potrepstia kupile za bebe? 

• Elia
    10. Siječanj 2024. 18:46

Vitara

Maj4

Jutro! Kako ste?
    Imam pitanje u vezi pelena. Moj gospodin samo sto ga presvucem i stavim da doji se uredno pokaka, nekad manje nekad vise. Patronazna je rekla da ga ostavim tako da sljedeceg presvlacenja, ajde kad malo samo bude ali mi nema smisla kad se fino pokaka to ostavljati. Jel imala koja takvu situaciju? Kako vi radite? 😅 osjecam se glupo sto upoce pitam, ali vise ni sama ne znam sta trebam a sta ne raditi 🤯🤯
    Moja već 3.noć vrišti i ima problema s probavom. Mislim da su grčevi iako je rođena prije 6 dana. 😓 I tada promijenim 7-8 pelena jer svako malo nešto izbaci. Ni ja ne bih ostavljala uprljanu pelenu pogotovo kod djevojčica. 🤷

Tak i moja isto, stalno nes kaka po malo il puno i to bas nekak vodenasto, kaze pedijatrica da je normalno to sve😪
    Ja ju isto ne ostavljam pokakanu nikad, eventualno nes kratko ak treba pricekat, nema mi smisla to

• Elia
    10. Siječanj 2024. 18:48

m.ich

Bademovo ulje, mustela za tusiranje i kosicu i weleda kremu neven za lice i tijelo
    Imam neki tester hipp ulje za kosu isto je presavrseno, mekana i mirisljava koza ostane
    Sve preporucujem, odlicne su sve😁 bademovo ulje za kupanje stavim i kasnije ju netrebam ni mazat s nicim

• Elia
    10. Siječanj 2024. 18:48

Elia

m.ich

Bademovo ulje, mustela za tusiranje i kosicu i weleda kremu neven za lice i tijelo
    Imam neki tester hipp ulje za kosu isto je presavrseno, mekana i mirisljava koza ostane
    Sve preporucujem, odlicne su sve😁 bademovo ulje za kupanje stavim i kasnije ju netrebam ni mazat s nicim

Hipp ulje za kozu, pardon😂

• Elia
    10. Siječanj 2024. 20:30

Cure, jel koja koristi vrecu za spavanje? Ja sam kupila a ona se taman pocela vise budit i plakat po noci i sad mi je nekako nezgodno, imam osjexaj da ju stisce to po vratu sve i da ju moram navlacit dole cjelo vrijeme i ne cini mi se zgodno uopce🥺 mozda se samo moram naviknut

Ana_Maria
    11. Siječanj 2024. 09:51

Elia

Cure, jel koja koristi vrecu za spavanje? Ja sam kupila a ona se taman pocela vise budit i plakat po noci i sad mi je nekako nezgodno, imam osjexaj da ju stisce to po vratu sve i da ju moram navlacit dole cjelo vrijeme i ne cini mi se zgodno uopce🥺 mozda se samo moram naviknut

Moja od pocetka spava po noci u vreci jer spava u kinderbeticu i iako mi je blizu, strah me dekice jer je nemirna dosta.. moje su iz Lidla i zadovoljna sam bas, broj 70 jer im je taj najmanji.. 

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Maj4
    11. Siječanj 2024. 10:51

Hvala cure. Bas sam i s prijateljicom pricala pa ga sad nahranim i pustim da mu se malo slegne pa onda presvlacenje 😊

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.