Cure mi izasli u petak doma.🙏🥰Super nam ide, odlicno sam se snasla.
Oporavak ide dobro. Ne boli me skoro nista. Krvarim jos, ali ne previse.Antonio je divna beba, uopce ne place osim kad je gladan, samo se smijeska, spava, mazi..Toliko predivan osjecaj imati svoje dijete u narucju.Zelim Vam sto prije da i Vi svoju djecicu uzmete u narucje i uzivate u tome.Pratim Vas i dalje! ☺️
Ajme predivno je to cuti😁🥰☺️ neka tako bude i dalje, sretno! 🤞😁
Slobodno nam podijeli savjete neke, sta ti je super doslo da imas a sta je nepotrebno, i tak nes kad se sjetis 🙈
Oporavak ide dobro. Ne boli me skoro nista. Krvarim jos, ali ne previse.Antonio je divna beba, uopce ne place osim kad je gladan, samo se smijeska, spava, mazi..Toliko predivan osjecaj imati svoje dijete u narucju.Zelim Vam sto prije da i Vi svoju djecicu uzmete u narucje i uzivate u tome.Pratim Vas i dalje! ☺️Ajme predivno je to cuti😁🥰☺️ neka tako bude i dalje, sretno! 🤞😁
Slobodno nam podijeli savjete neke, sta ti je super doslo da imas a sta je nepotrebno, i tak nes kad se sjetis 🙈
Zelim Vas upozorit da ako ste kupili aventove bocice sa onik air free za gutanje zraka da kupite i nukovu ili bibs normalnu jer nama se desilo da smo dosli doma i da beba nije mogla povuci bocicu, ja sam probala i bas trazi snagu, a tako mala bebica to nema. Sreca da je bio black friday i arena radila do 22h pa je mm isao u baby centar po nuk. Inace bi ostali gladni🫣 Treba Vam puno tetra pelena, krpica malih za brisanje. Robe da ne pricam. Mi se po 5x dnevno presvucemo. Nadohrana koju sam uzela je Novalac, zasada zadovoljna.
Sebe izdajam nemam bas previse mlijeka, a beba nece dojit pa na bocicu dajem svoje mlijeko.Kad se nesto bitno sjetim, rado Vam napisem🥰
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Oporavak ide dobro. Ne boli me skoro nista. Krvarim jos, ali ne previse.Antonio je divna beba, uopce ne place osim kad je gladan, samo se smijeska, spava, mazi..Toliko predivan osjecaj imati svoje dijete u narucju.Zelim Vam sto prije da i Vi svoju djecicu uzmete u narucje i uzivate u tome.Pratim Vas i dalje! ☺️Ajme predivno je to cuti😁🥰☺️ neka tako bude i dalje, sretno! 🤞😁
Zelim Vas upozorit da ako ste kupili aventove bocice sa onik air free za gutanje zraka da kupite i nukovu ili bibs normalnu jer nama se desilo da smo dosli doma i da beba nije mogla povuci bocicu, ja sam probala i bas trazi snagu, a tako mala bebica to nema. Sreca da je bio black friday i arena radila do 22h pa je mm isao u baby centar po nuk. Inace bi ostali gladni🫣Treba Vam puno tetra pelena, krpica malih za brisanje. Robe da ne pricam. Mi se po 5x dnevno presvucemo.Nadohrana koju sam uzela je Novalac, zasada zadovoljna.
Sebe izdajam nemam bas previse mlijeka, a beba nece dojit pa na bocicu dajem svoje mlijeko.Kad se nesto bitno sjetim, rado Vam napisem🥰
Jesu bebacu i u bolnici dali tu nadohranu pa si prema tome uzela istu ili? Cula sam ako u tamo daju jednu da nije bas dobro mijenjati vec nastaviti po toj istoj 🤷♀️
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Oporavak ide dobro. Ne boli me skoro nista. Krvarim jos, ali ne previse.Antonio je divna beba, uopce ne place osim kad je gladan, samo se smijeska, spava, mazi..Toliko predivan osjecaj imati svoje dijete u narucju.Zelim Vam sto prije da i Vi svoju djecicu uzmete u narucje i uzivate u tome.Pratim Vas i dalje! ☺️Bravo. Nek ste živi i zdravi. Uživajte!
…
Ja opet danas u trudničkoj. Ultrazvuk, beba 3100g, željezo se popravilo. Ja imam 67kg. Opet za tjedan dana. Ctg je okej, malo beba bila pospana ali okej.
Super, bitno da je sve ok, bebice su nam tu negdje, moja je u petak imala 2.900 🙈 mislis da ces docekati ponedjeljak pregled ili? Ja zadnjih tjedan dana kao da nisam trudna, hopsam na sve strane dok se ne umorim, nista me ne boli vise, valjda zadnji nalet neke energije prije poroda 🙈
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Zelim Vas upozorit da ako ste kupili aventove bocice sa onik air free za gutanje zraka da kupite i nukovu ili bibs normalnu jer nama se desilo da smo dosli doma i da beba nije mogla povuci bocicu, ja sam probala i bas trazi snagu, a tako mala bebica to nema. Sreca da je bio black friday i arena radila do 22h pa je mm isao u baby centar po nuk. Inace bi ostali gladni🫣Treba Vam puno tetra pelena, krpica malih za brisanje. Robe da ne pricam. Mi se po 5x dnevno presvucemo.Nadohrana koju sam uzela je Novalac, zasada zadovoljna.
A da cula sam to vec za aventove bocice🤦♀️
Ja bas nemam puno bodija, al to sve planiram decka slat kako ce trebat jer ko zna koji broj da kupim😅
Hvala na info, samo pisi kad se sjetis😁
Bila na pregledu. Nije radila uzv, samo vaginalno. 🙄 I boljelo je prvi puta, ali imam i smeđi iscjedak. Zvala odmah dr, sestra rekla da je od pregleda. Koliko dugo je normalno da ide smeđe? Prvi puta mi se dogodilo. Bojim se da neću noćas morati na hitnu. Beba se miče, malo me bole leđa, pritisak na mjehur i prije tog pregleda.
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Bila na pregledu. Nije radila uzv, samo vaginalno. 🙄 I boljelo je prvi puta, ali imam i smeđi iscjedak. Zvala odmah dr, sestra rekla da je od pregleda. Koliko dugo je normalno da ide smeđe? Prvi puta mi se dogodilo. Bojim se da neću noćas morati na hitnu. Beba se miče, malo me bole leđa, pritisak na mjehur i prije tog pregleda.
Ma mislim da se sad svasta nesto moze ocekivati, ja bih otisla samo ako vidim krv i to u znatnijoj kolicini. Bitno je samo da bebu osjecas redovno u ovoj fazi. Meni se doktor ispricava kad me pregledava i kaze svaki put da su pregledi pod kraj teudnoce neugodni/ bolni
12/2023 dječak 💙
Oporavak ide dobro. Ne boli me skoro nista. Krvarim jos, ali ne previse.Antonio je divna beba, uopce ne place osim kad je gladan, samo se smijeska, spava, mazi..Toliko predivan osjecaj imati svoje dijete u narucju.Zelim Vam sto prije da i Vi svoju djecicu uzmete u narucje i uzivate u tome.Pratim Vas i dalje! ☺️Bravo. Nek ste živi i zdravi. Uživajte!
…
Ja opet danas u trudničkoj. Ultrazvuk, beba 3100g, željezo se popravilo. Ja imam 67kg. Opet za tjedan dana. Ctg je okej, malo beba bila pospana ali okej.Super, bitno da je sve ok, bebice su nam tu negdje, moja je u petak imala 2.900 🙈 mislis da ces docekati ponedjeljak pregled ili? Ja zadnjih tjedan dana kao da nisam trudna, hopsam na sve strane dok se ne umorim, nista me ne boli vise, valjda zadnji nalet neke energije prije poroda 🙈
Sto su ti rekli za tezinu bebe. Ja sad idem s 37+6 i bas me zanima koliki je. Ako je nastavio tempom kao zadnjih mjesec dana bit ce oko 3600. 🤦♀️i to je kaobza tjedan dana veca beba 🤷🏼♀️
12/2023 dječak 💙
Meni je isto bilo, sve me bolilo tak dan i smedi iscjedak, sljedeci dan mi je proslo sve.
Nemoj se bojat, sve je to normalno🤗
Hvala cure. ❤️ Pratim stanje.
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Sortiraj odgovore
Najstariji