Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lala.land
    27. Studeni 2023. 21:49

Imate li kakvu preporuku nečeg za imunitet? Muku mučim s prehladama, inace sam osjetljiva a sad u trudnoći imam osjećaj da sam stalno prehlađena. Taman prođe i evo zahladilo nos opet… 😫😫

💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️

Ana_Maria
    27. Studeni 2023. 23:36

lala.land

Imate li kakvu preporuku nečeg za imunitet? Muku mučim s prehladama, inace sam osjetljiva a sad u trudnoći imam osjećaj da sam stalno prehlađena. Taman prođe i evo zahladilo nos opet… 😫😫

Ja sam kasljala jako dugo i sad me sinusi muce, a za imunitet mi je top kombinacija naribani đumbir, limun i par zlica meda, to pomijesati i drzati u frizideru, svaki dan pojesti par zlica... moze se dodati i kurkuma i malo papra koji pospjesuje njenu apsorpciju, ali ja to ovaj put zaboravila 🙈 uz klasiku od voća, čaja i meda pocela sam od neki dan uzimati i pastile od maticne mlijeci s vitaminom c od medo-flora...

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

• Iman_20
    28. Studeni 2023. 13:35

Cao cure evo mene sa CTG-a
    Danas sam uska u 9mjesec 
    Jutros na ctg beba spava,otkucaji sve normalno samo uspavana beba i rekla mi da dođem kasnije kad pojedem nešto slatko
    Išla u 11 i rekla mi bolji CTG da dođem sljedeću srijedu i tjt ništa drugo mi nije rekla 
    Imal neka iskustva?hah

• Elia
    28. Studeni 2023. 17:01

Iman_20

Danas sam uska u 9mjesec
    Jutros na ctg beba spava,otkucaji sve normalno samo uspavana beba i rekla mi da dođem kasnije kad pojedem nešto slatko
    Išla u 11 i rekla mi bolji CTG da dođem sljedeću srijedu i tjt ništa drugo mi nije rekla
    Imal neka iskustva?hah

Normalno je to, ja neznam samo kojom logikom oni to sve odreduju, ja cu sad 38 tjedana punih ni jednom mi nisu radili ctg, nekima rade od 35 tjedna

• Iman_20
    28. Studeni 2023. 17:24

Elia

Iman_20

Danas sam uska u 9mjesec
    Imal neka iskustva?hah

Normalno je to, ja neznam samo kojom logikom oni to sve odreduju, ja cu sad 38 tjedana punih ni jednom mi nisu radili ctg, nekima rade od 35 tjedna

Eto meni od 36 tjedne i rekla mi opet za 7 dana 

Ana_Maria
    28. Studeni 2023. 17:56

Elia

Iman_20

Danas sam uska u 9mjesec
    Imal neka iskustva?hah

Ovisi vjerojatno od bolnice do bolnice, ja cu s 38+5 prvi puta na ctg-u biti 🙈
    ...
    Tami kad stignes i ako stignes, mozes nam obzirom da si na Sv Duhu rodila napisati trebamo li zaista nositi pelenice za bebe, one jednokratne podloge za presvlacenje i wc papir? Da ne trpam torbu nepotrebno ako ne treba 🙈

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

• Vitara
    28. Studeni 2023. 20:01

Cure, koliko ćete uložaka nositi u bolnicu?
    Kupila sam paket velikih chicco i 2 paketa po 10 kom običnih, vatenih. I imam još 2 paketa nekih s jukki stranice. 
    Prošli porod sam ležala 2 dana nakon carskog i sestre su mi mijenjale. Znam da su većinom stavljale obične vatene kojih ja nisam ni imala puno, ali su one nabavile negdje. 
    Još uvijek smeđe na dnevnom, ali skroz malo. Valjda će proći do sutra. 

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• Vitara
    28. Studeni 2023. 20:07

I da, kad spominjete ctg, meni je jučer gin dala uputnicu i broj da se naručim u bolnicu na ctg. Ali ja sam malo rizična trudnica i moraju mi reći kad da stanem s andolom. 

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

PiaBuu
    29. Studeni 2023. 08:05

Vitara, vidim da smo dan razlike, ja sam prestala sa aspirinom negdje 28/29 tjedan

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Tami0910
    29. Studeni 2023. 10:12

Ana_Maria

Elia

Iman_20

Danas sam uska u 9mjesec
    Imal neka iskustva?hah

Ovisi vjerojatno od bolnice do bolnice, ja cu s 38+5 prvi puta na ctg-u biti 🙈

Tamikad stignes i ako stignes, mozes nam obzirom da si na Sv Duhu rodila napisati trebamo li zaista nositi pelenice za bebe, one jednokratne podloge za presvlacenje i wc papir? Da ne trpam torbu nepotrebno ako ne treba 🙈

Pelenice ponesi, oni kao imaju neki stol s pelenama na hodniku, ali to nitko ne koristi. Svi imaju svoje. Naravno uzmi i maramice. Ja isto nisam bila ponjela pa su mi cimerice iz sobe posudile. 
    Jednokratke podloge ne, u sobi imate prematalicu, a za sebe dobijes te podloge kad ti treba. 
    Wc papir zaista ne treba i ja sam ga nosila i vratila. Wc-i su jako uredni, stalno se ciste i nadopunjavaju sa papirom. 

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.