Imate li kakvu preporuku nečeg za imunitet? Muku mučim s prehladama, inace sam osjetljiva a sad u trudnoći imam osjećaj da sam stalno prehlađena. Taman prođe i evo zahladilo nos opet… 😫😫
💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️
Imate li kakvu preporuku nečeg za imunitet? Muku mučim s prehladama, inace sam osjetljiva a sad u trudnoći imam osjećaj da sam stalno prehlađena. Taman prođe i evo zahladilo nos opet… 😫😫
Ja sam kasljala jako dugo i sad me sinusi muce, a za imunitet mi je top kombinacija naribani đumbir, limun i par zlica meda, to pomijesati i drzati u frizideru, svaki dan pojesti par zlica... moze se dodati i kurkuma i malo papra koji pospjesuje njenu apsorpciju, ali ja to ovaj put zaboravila 🙈 uz klasiku od voća, čaja i meda pocela sam od neki dan uzimati i pastile od maticne mlijeci s vitaminom c od medo-flora...
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Cao cure evo mene sa CTG-a
Danas sam uska u 9mjesec
Jutros na ctg beba spava,otkucaji sve normalno samo uspavana beba i rekla mi da dođem kasnije kad pojedem nešto slatko
Išla u 11 i rekla mi bolji CTG da dođem sljedeću srijedu i tjt ništa drugo mi nije rekla
Imal neka iskustva?hah
Danas sam uska u 9mjesec
Jutros na ctg beba spava,otkucaji sve normalno samo uspavana beba i rekla mi da dođem kasnije kad pojedem nešto slatko
Išla u 11 i rekla mi bolji CTG da dođem sljedeću srijedu i tjt ništa drugo mi nije rekla
Imal neka iskustva?hah
Normalno je to, ja neznam samo kojom logikom oni to sve odreduju, ja cu sad 38 tjedana punih ni jednom mi nisu radili ctg, nekima rade od 35 tjedna
Danas sam uska u 9mjesec
Imal neka iskustva?hah
Normalno je to, ja neznam samo kojom logikom oni to sve odreduju, ja cu sad 38 tjedana punih ni jednom mi nisu radili ctg, nekima rade od 35 tjedna
Eto meni od 36 tjedne i rekla mi opet za 7 dana
Danas sam uska u 9mjesec
Imal neka iskustva?hah
Ovisi vjerojatno od bolnice do bolnice, ja cu s 38+5 prvi puta na ctg-u biti 🙈
...
Tami kad stignes i ako stignes, mozes nam obzirom da si na Sv Duhu rodila napisati trebamo li zaista nositi pelenice za bebe, one jednokratne podloge za presvlacenje i wc papir? Da ne trpam torbu nepotrebno ako ne treba 🙈
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Cure, koliko ćete uložaka nositi u bolnicu?
Kupila sam paket velikih chicco i 2 paketa po 10 kom običnih, vatenih. I imam još 2 paketa nekih s jukki stranice.
Prošli porod sam ležala 2 dana nakon carskog i sestre su mi mijenjale. Znam da su većinom stavljale obične vatene kojih ja nisam ni imala puno, ali su one nabavile negdje.
Još uvijek smeđe na dnevnom, ali skroz malo. Valjda će proći do sutra.
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
I da, kad spominjete ctg, meni je jučer gin dala uputnicu i broj da se naručim u bolnicu na ctg. Ali ja sam malo rizična trudnica i moraju mi reći kad da stanem s andolom.
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Vitara, vidim da smo dan razlike, ja sam prestala sa aspirinom negdje 28/29 tjedan
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Danas sam uska u 9mjesec
Imal neka iskustva?hah
Ovisi vjerojatno od bolnice do bolnice, ja cu s 38+5 prvi puta na ctg-u biti 🙈
…
Tamikad stignes i ako stignes, mozes nam obzirom da si na Sv Duhu rodila napisati trebamo li zaista nositi pelenice za bebe, one jednokratne podloge za presvlacenje i wc papir? Da ne trpam torbu nepotrebno ako ne treba 🙈
Pelenice ponesi, oni kao imaju neki stol s pelenama na hodniku, ali to nitko ne koristi. Svi imaju svoje. Naravno uzmi i maramice. Ja isto nisam bila ponjela pa su mi cimerice iz sobe posudile.
Jednokratke podloge ne, u sobi imate prematalicu, a za sebe dobijes te podloge kad ti treba.
Wc papir zaista ne treba i ja sam ga nosila i vratila. Wc-i su jako uredni, stalno se ciste i nadopunjavaju sa papirom.
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji