Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana_Maria
    27. Studeni 2023. 19:48

Noir

Ana_Maria

Miss88

Tami0910

Cure mi izasli u petak doma.🙏🥰Super nam ide, odlicno sam se snasla.
    Oporavak ide dobro. Ne boli me skoro nista. Krvarim jos, ali ne previse.Antonio je divna beba, uopce ne place osim kad je gladan, samo se smijeska, spava, mazi..Toliko predivan osjecaj imati svoje dijete u narucju.Zelim Vam sto prije da i Vi svoju djecicu uzmete u narucje i uzivate u tome.Pratim Vas i dalje! ☺️
    Bravo. Nek ste živi i zdravi. Uživajte!

Ja opet danas u trudničkoj. Ultrazvuk, beba 3100g, željezo se popravilo. Ja imam 67kg. Opet za tjedan dana. Ctg je okej, malo beba bila pospana ali okej.
    Super, bitno da je sve ok, bebice su nam tu negdje, moja je u petak imala 2.900 🙈 mislis da ces docekati ponedjeljak pregled ili? Ja zadnjih tjedan dana kao da nisam trudna, hopsam na sve strane dok se ne umorim, nista me ne boli vise, valjda zadnji nalet neke energije prije poroda 🙈
    Sto su ti rekli za tezinu bebe. Ja sad idem s 37+6 i bas me zanima koliki je. Ako je nastavio tempom kao zadnjih mjesec dana bit ce oko 3600. 🤦‍♀️i to je kaobza tjedan dana veca beba 🤷🏼‍♀️

Meni su u dva navrata rekli da je manja beba, a bas sad zadnji put na 37+6 kad je imala 2.900 doktorica je rekla da je to sve super i da je ona jako zadovoljna, da jednostavno nisu sve bebe iste, ali rekla bih da moju svrstavaju u manju ocito... 
    Tvoj je pravi decko 💪🏻🥰

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Noir
    27. Studeni 2023. 20:33

Ana_Maria

Noir

Ana_Maria

Miss88

Tami0910

Cure mi izasli u petak doma.🙏🥰Super nam ide, odlicno sam se snasla.
    Oporavak ide dobro. Ne boli me skoro nista. Krvarim jos, ali ne previse.Antonio je divna beba, uopce ne place osim kad je gladan, samo se smijeska, spava, mazi..Toliko predivan osjecaj imati svoje dijete u narucju.Zelim Vam sto prije da i Vi svoju djecicu uzmete u narucje i uzivate u tome.Pratim Vas i dalje! ☺️
    Bravo. Nek ste živi i zdravi. Uživajte!

Ja opet danas u trudničkoj. Ultrazvuk, beba 3100g, željezo se popravilo. Ja imam 67kg. Opet za tjedan dana. Ctg je okej, malo beba bila pospana ali okej.
    Super, bitno da je sve ok, bebice su nam tu negdje, moja je u petak imala 2.900 🙈 mislis da ces docekati ponedjeljak pregled ili? Ja zadnjih tjedan dana kao da nisam trudna, hopsam na sve strane dok se ne umorim, nista me ne boli vise, valjda zadnji nalet neke energije prije poroda 🙈
    Sto su ti rekli za tezinu bebe. Ja sad idem s 37+6 i bas me zanima koliki je. Ako je nastavio tempom kao zadnjih mjesec dana bit ce oko 3600. 🤦‍♀️i to je kaobza tjedan dana veca beba 🤷🏼‍♀️
    Meni su u dva navrata rekli da je manja beba, a bas sad zadnji put na 37+6 kad je imala 2.900 doktorica je rekla da je to sve super i da je ona jako zadovoljna, da jednostavno nisu sve bebe iste, ali rekla bih da moju svrstavaju u manju ocito…
    Tvoj je pravi decko 💪🏻🥰

Ma ja se nasam da su malo pogrijsili u procjeni. Do termina bi mogao biti preko 4 a to mi je malo puno 🤣

12/2023 dječak 💙

• lala.land
    27. Studeni 2023. 21:49

Imate li kakvu preporuku nečeg za imunitet? Muku mučim s prehladama, inace sam osjetljiva a sad u trudnoći imam osjećaj da sam stalno prehlađena. Taman prođe i evo zahladilo nos opet… 😫😫

💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️

Ana_Maria
    27. Studeni 2023. 23:36

lala.land

Imate li kakvu preporuku nečeg za imunitet? Muku mučim s prehladama, inace sam osjetljiva a sad u trudnoći imam osjećaj da sam stalno prehlađena. Taman prođe i evo zahladilo nos opet… 😫😫

Ja sam kasljala jako dugo i sad me sinusi muce, a za imunitet mi je top kombinacija naribani đumbir, limun i par zlica meda, to pomijesati i drzati u frizideru, svaki dan pojesti par zlica... moze se dodati i kurkuma i malo papra koji pospjesuje njenu apsorpciju, ali ja to ovaj put zaboravila 🙈 uz klasiku od voća, čaja i meda pocela sam od neki dan uzimati i pastile od maticne mlijeci s vitaminom c od medo-flora...

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

• Iman_20
    28. Studeni 2023. 13:35

Cao cure evo mene sa CTG-a
    Danas sam uska u 9mjesec 
    Jutros na ctg beba spava,otkucaji sve normalno samo uspavana beba i rekla mi da dođem kasnije kad pojedem nešto slatko
    Išla u 11 i rekla mi bolji CTG da dođem sljedeću srijedu i tjt ništa drugo mi nije rekla 
    Imal neka iskustva?hah

• Elia
    28. Studeni 2023. 17:01

Iman_20

Danas sam uska u 9mjesec
    Jutros na ctg beba spava,otkucaji sve normalno samo uspavana beba i rekla mi da dođem kasnije kad pojedem nešto slatko
    Išla u 11 i rekla mi bolji CTG da dođem sljedeću srijedu i tjt ništa drugo mi nije rekla
    Imal neka iskustva?hah

Normalno je to, ja neznam samo kojom logikom oni to sve odreduju, ja cu sad 38 tjedana punih ni jednom mi nisu radili ctg, nekima rade od 35 tjedna

• Iman_20
    28. Studeni 2023. 17:24

Elia

Iman_20

Danas sam uska u 9mjesec
    Imal neka iskustva?hah
    Normalno je to, ja neznam samo kojom logikom oni to sve odreduju, ja cu sad 38 tjedana punih ni jednom mi nisu radili ctg, nekima rade od 35 tjedna

Eto meni od 36 tjedne i rekla mi opet za 7 dana 

Ana_Maria
    28. Studeni 2023. 17:56

Elia

Iman_20

Danas sam uska u 9mjesec
    Imal neka iskustva?hah

Ovisi vjerojatno od bolnice do bolnice, ja cu s 38+5 prvi puta na ctg-u biti 🙈
    ...
    Tami kad stignes i ako stignes, mozes nam obzirom da si na Sv Duhu rodila napisati trebamo li zaista nositi pelenice za bebe, one jednokratne podloge za presvlacenje i wc papir? Da ne trpam torbu nepotrebno ako ne treba 🙈

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

• Vitara
    28. Studeni 2023. 20:01

Cure, koliko ćete uložaka nositi u bolnicu?
    Kupila sam paket velikih chicco i 2 paketa po 10 kom običnih, vatenih. I imam još 2 paketa nekih s jukki stranice. 
    Prošli porod sam ležala 2 dana nakon carskog i sestre su mi mijenjale. Znam da su većinom stavljale obične vatene kojih ja nisam ni imala puno, ali su one nabavile negdje. 
    Još uvijek smeđe na dnevnom, ali skroz malo. Valjda će proći do sutra. 

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• Vitara
    28. Studeni 2023. 20:07

I da, kad spominjete ctg, meni je jučer gin dala uputnicu i broj da se naručim u bolnicu na ctg. Ali ja sam malo rizična trudnica i moraju mi reći kad da stanem s andolom. 

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.