Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BruNa
    07. Studeni 2023. 06:01

Noir

Oo Bruna, cestitke na princu! 🥳🥰
    Jesi u Zaboku rodila? Koliko si bila trudna? Sve se bojim slicnog scenarija, meni nasli proteine u urinu 🤦‍♀️

Jesam,
    Rodila sam u Zaboku,tako da stojim na raspolaganju za sva pitanja.
    Gle, ni sad nisam imala proteina u urinu, al ne znam kaj se dogodilo kaj je tlak tolko skocio, tlak je pod terapijom se smanjio. Al sam ja naoticala sve jace, glava mi je bila skoro pa dupla i to ih je brinulo. Al evo polako vec plasne sve nakon poroda!

• Vitara
    07. Studeni 2023. 07:54

PiaBuu

Bruna, čestitam od srca na malom frajeru 🩵 mami brz oporavak želim 🩷
    Vitara, kad si prije toga bila na pregledu i koliko je težila ? :D ja sam prestala sa aspirinom neki dan :)

Bila sam prije 2 tj u bolnici na hitnoj i imala je tad 1300 g. U 2 tj je dobila baš puno. 
    Ne usudim se prestati s andolom na svoju ruku, a moja gin očito ne zna što napraviti.

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• lana202021
    07. Studeni 2023. 08:35

BruNa

Noir

Jesi u Zaboku rodila? Koliko si bila trudna? Sve se bojim slicnog scenarija, meni nasli proteine u urinu 🤦‍♀️
    Jesam,
    Gle, ni sad nisam imala proteina u urinu, al ne znam kaj se dogodilo kaj je tlak tolko skocio, tlak je pod terapijom se smanjio. Al sam ja naoticala sve jace, glava mi je bila skoro pa dupla i to ih je brinulo. Al evo polako vec plasne sve nakon poroda!

Tko te porodio? 

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

Noir
    07. Studeni 2023. 08:41

BruNa

Noir

Jesam,

Uh, bitno da je sad sve u redu.
    Sve me zanima, kako se radi indukcija, kakve su babice, dodje li doktor uopce na porod ili su babice samo?

12/2023 dječak 💙

• BruNa
    07. Studeni 2023. 09:15

lana202021

BruNa

Noir

Jesam,
    Tko te porodio?

Dežurne su bile dr. Šanjug i dr. Malinac

• BruNa
    07. Studeni 2023. 09:16

Noir

BruNa

Noir

Jesam,
    Uh, bitno da je sad sve u redu.
    Sve me zanima, kako se radi indukcija, kakve su babice, dodje li doktor uopce na porod ili su babice samo?

Ja sam bila 3 cm otvorena, tako da sam dobila drip i cekala trudove. Babice su bile odlicne i doktorice takoder. Doktori stalno dolaze pogledati kak ide, kakva je situaciha. Na porodu je isto doktor uz babice. Moje pohvale svima! 

Eva892
    07. Studeni 2023. 09:27

Bruna čestitke i želim brz oppravak🥰🥳

👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
    👨1988. 👍
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.
    04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙

Miss88
    07. Studeni 2023. 10:51

lala.land

Dali ste isle na tečaj za trudnice?

Jesam prije pet godina. I rekli su mi da važi za svaki sljedeći porod.

Trudilica123

Pozdrav cure, zadnjih par dana sam procitala zaostatke koliko sam stigla, jako je aktivno kod nas i projurilo mi je nakako vrijeme u ovoj trudnoci.. Vec smo sve dosta daleko dogurale i jos malo pa cemo uopznati svoje pinčice 🙂Matea sretnoooo 🥰Miss88 negdje sam procitala da ti je malac imao petu bolest, hvala Bogu da nisi nista pokupila.. Buduci da i ja imam dijete koje je u kolektivu, uvijek postoji mogucnost da i ona skupi.. Što ti je rekao ginekolog za tu petu bolest? Citala sam da zapravo velika vecina trudnoca kada se majka zadazi prođe bez posljedica, pogotovo kada do zaraze dođe u trecem tromjesjecju (gdje se velika vecina od nas i nalazi..)..
    Kako ste posumnjali uopce na petu bolest?Sto se tice pripreme - ja sam danas 29+0 i od robice, tetra pelena i tome slicno skoro nista nisam pripremila 😌 kolica + jaje kupljena a krevetić nam je ostao od starije curke, sve ostalo smo dali ća 🤷🏼‍♀️

Hej išla sam i ja na zaraznu ali nisu htjeli samnom ništa jer nisam imala simptome. A posumnjale su tete u vrtiću i zvale me, ne na petu nego samo osip. Pa smo išli odmah kod dr i ona je samo potvrdila.

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Miss88
    07. Studeni 2023. 10:55

Vitara

Noir

Ana_Maria

Matea i Mom2Onekako ste nam vi?
    Ako sam dobro povezala imena na fejsu i ovdje, obje su danas rodile i stigle su tri zimske curice 🥰
    Baš sam htjela pitati tko je rodio jer ne znam bez nicka o kome se radi.
    Čestitam!!!!!! 🥳🥳🥳🥳 Sve najbolje bebicama, mamama brz oporavak. 😊😊😊
    Bila na pregledu. Sve je ok, beba 1945 g, veća za 2 tj. Kaže dr da će biti velika beba. 🫣

Bravo svima na pregledima 🥳🥳🥳🥰

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️

Miss88
    07. Studeni 2023. 10:56

Džuli365

Čestitam svim mamicama koje se donijele na svijet majeno predivno biće te brzi oporavak želim

Zatvorila sam bila grupu. Budem sad otvorila pa se ubacite tko želi u grupu na fejsu. Samo javite ovdje.

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.