Oo Bruna, cestitke na princu! 🥳🥰
Jesi u Zaboku rodila? Koliko si bila trudna? Sve se bojim slicnog scenarija, meni nasli proteine u urinu 🤦♀️
Jesam,
Rodila sam u Zaboku,tako da stojim na raspolaganju za sva pitanja.
Gle, ni sad nisam imala proteina u urinu, al ne znam kaj se dogodilo kaj je tlak tolko skocio, tlak je pod terapijom se smanjio. Al sam ja naoticala sve jace, glava mi je bila skoro pa dupla i to ih je brinulo. Al evo polako vec plasne sve nakon poroda!
Bruna, čestitam od srca na malom frajeru 🩵 mami brz oporavak želim 🩷
Vitara, kad si prije toga bila na pregledu i koliko je težila ? :D ja sam prestala sa aspirinom neki dan :)
Bila sam prije 2 tj u bolnici na hitnoj i imala je tad 1300 g. U 2 tj je dobila baš puno.
Ne usudim se prestati s andolom na svoju ruku, a moja gin očito ne zna što napraviti.
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Jesi u Zaboku rodila? Koliko si bila trudna? Sve se bojim slicnog scenarija, meni nasli proteine u urinu 🤦♀️Jesam,
Gle, ni sad nisam imala proteina u urinu, al ne znam kaj se dogodilo kaj je tlak tolko skocio, tlak je pod terapijom se smanjio. Al sam ja naoticala sve jace, glava mi je bila skoro pa dupla i to ih je brinulo. Al evo polako vec plasne sve nakon poroda!
Tko te porodio?
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Jesi u Zaboku rodila? Koliko si bila trudna? Sve se bojim slicnog scenarija, meni nasli proteine u urinu 🤦♀️Jesam,
Uh, bitno da je sad sve u redu.
Sve me zanima, kako se radi indukcija, kakve su babice, dodje li doktor uopce na porod ili su babice samo?
12/2023 dječak 💙
Gle, ni sad nisam imala proteina u urinu, al ne znam kaj se dogodilo kaj je tlak tolko skocio, tlak je pod terapijom se smanjio. Al sam ja naoticala sve jace, glava mi je bila skoro pa dupla i to ih je brinulo. Al evo polako vec plasne sve nakon poroda!Tko te porodio?
Dežurne su bile dr. Šanjug i dr. Malinac
Gle, ni sad nisam imala proteina u urinu, al ne znam kaj se dogodilo kaj je tlak tolko skocio, tlak je pod terapijom se smanjio. Al sam ja naoticala sve jace, glava mi je bila skoro pa dupla i to ih je brinulo. Al evo polako vec plasne sve nakon poroda!Uh, bitno da je sad sve u redu.
Sve me zanima, kako se radi indukcija, kakve su babice, dodje li doktor uopce na porod ili su babice samo?
Ja sam bila 3 cm otvorena, tako da sam dobila drip i cekala trudove. Babice su bile odlicne i doktorice takoder. Doktori stalno dolaze pogledati kak ide, kakva je situaciha. Na porodu je isto doktor uz babice. Moje pohvale svima!
Bruna čestitke i želim brz oppravak🥰🥳
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Dali ste isle na tečaj za trudnice?
Jesam prije pet godina. I rekli su mi da važi za svaki sljedeći porod.
Pozdrav cure, zadnjih par dana sam procitala zaostatke koliko sam stigla, jako je aktivno kod nas i projurilo mi je nakako vrijeme u ovoj trudnoci.. Vec smo sve dosta daleko dogurale i jos malo pa cemo uopznati svoje pinčice 🙂Matea sretnoooo 🥰Miss88 negdje sam procitala da ti je malac imao petu bolest, hvala Bogu da nisi nista pokupila.. Buduci da i ja imam dijete koje je u kolektivu, uvijek postoji mogucnost da i ona skupi.. Što ti je rekao ginekolog za tu petu bolest? Citala sam da zapravo velika vecina trudnoca kada se majka zadazi prođe bez posljedica, pogotovo kada do zaraze dođe u trecem tromjesjecju (gdje se velika vecina od nas i nalazi..)..
Kako ste posumnjali uopce na petu bolest?Sto se tice pripreme - ja sam danas 29+0 i od robice, tetra pelena i tome slicno skoro nista nisam pripremila 😌 kolica + jaje kupljena a krevetić nam je ostao od starije curke, sve ostalo smo dali ća 🤷🏼♀️
Hej išla sam i ja na zaraznu ali nisu htjeli samnom ništa jer nisam imala simptome. A posumnjale su tete u vrtiću i zvale me, ne na petu nego samo osip. Pa smo išli odmah kod dr i ona je samo potvrdila.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Matea i Mom2Onekako ste nam vi?Ako sam dobro povezala imena na fejsu i ovdje, obje su danas rodile i stigle su tri zimske curice 🥰Baš sam htjela pitati tko je rodio jer ne znam bez nicka o kome se radi.
Čestitam!!!!!! 🥳🥳🥳🥳 Sve najbolje bebicama, mamama brz oporavak. 😊😊😊
Bila na pregledu. Sve je ok, beba 1945 g, veća za 2 tj. Kaže dr da će biti velika beba. 🫣
Bravo svima na pregledima 🥳🥳🥳🥰
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Čestitam svim mamicama koje se donijele na svijet majeno predivno biće te brzi oporavak želim
Zatvorila sam bila grupu. Budem sad otvorila pa se ubacite tko želi u grupu na fejsu. Samo javite ovdje.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji