Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tami0910
    07. Studeni 2023. 20:03

Cure pitanjce: Sutra trebam otvorit porodiljni, doktorica mi je pripremila doznake. Sve dokumente imam osim onog r1 obrazca za isplate place jer nase racunovodstvo je na kolektivnom godisnjem, sad u ovo doba..
    Jel mogu nosit to u ponedjeljak ili se bas mora sutra? 

Cestitke curama na rodenju njihovih bebica🥰

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

• lala.land
    07. Studeni 2023. 20:05

Miss88

lala.land

Dali ste isle na tečaj za trudnice?

Jesam prije pet godina. I rekli su mi da važi za svaki sljedeći porod.

Trudilica123

Pozdrav cure, zadnjih par dana sam procitala zaostatke koliko sam stigla, jako je aktivno kod nas i projurilo mi je nakako vrijeme u ovoj trudnoci.. Vec smo sve dosta daleko dogurale i jos malo pa cemo uopznati svoje pinčice 🙂

Matea sretnoooo 🥰

Miss88 negdje sam procitala da ti je malac imao petu bolest, hvala Bogu da nisi nista pokupila.. Buduci da i ja imam dijete koje je u kolektivu, uvijek postoji mogucnost da i ona skupi.. Što ti je rekao ginekolog za tu petu bolest? Citala sam da zapravo velika vecina trudnoca kada se majka zadazi prođe bez posljedica, pogotovo kada do zaraze dođe u trecem tromjesjecju (gdje se velika vecina od nas i nalazi..)..
    Kako ste posumnjali uopce na petu bolest?

Sto se tice pripreme - ja sam danas 29+0 i od robice, tetra pelena i tome slicno skoro nista nisam pripremila 😌 kolica + jaje kupljena a krevetić nam je ostao od starije curke, sve ostalo smo dali ća 🤷🏼‍♀️

Hej išla sam i ja na zaraznu ali nisu htjeli samnom ništa jer nisam imala simptome. A posumnjale su tete u vrtiću i zvale me, ne na petu nego samo osip. Pa smo išli odmah kod dr i ona je samo potvrdila.

Mislila sam na tečaj za trudnice,neovisno o pratnji moj muz npr nece biti pratnja ali bih svakako isla na tečaj da sam donekle upućena😅 i da nasla sam na roda stranici imaju online besplatne tečajeve i skroz su zanimljivi 🤗

💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️

Eva892
    07. Studeni 2023. 20:20

Tami0910

Cure pitanjce: Sutra trebam otvorit porodiljni, doktorica mi je pripremila doznake. Sve dokumente imam osim onog r1 obrazca za isplate place jer nase racunovodstvo je na kolektivnom godisnjem, sad u ovo doba..

Doznake se mogu predati do 5. u tekucem mjesecu, znaci ti imas vremena predati ih do 5.12. 👌

👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
    👨1988. 👍
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.
    04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙

Eva892
    07. Studeni 2023. 20:21

Tj mozes ih predati i drugi tjedan, jer ti isplat za ovaj mjesec ionako ide tek u 12.mj 

👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
    👨1988. 👍
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.
    04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙

Tami0910
    07. Studeni 2023. 22:20

Hvala na odgovorima. 

Mene veceras jako pocela bolit desna dojka, onako kao pred menstruaciju tj. kad sam ostala trudna, bas boli. Dal ima tko kakva iskustva s tim? 

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    21.11.2023 A💙🙏

• Vitara
    08. Studeni 2023. 10:39

Tami0910

Hvala na odgovorima.

Mene veceras jako pocela bolit desna dojka, onako kao pred menstruaciju tj. kad sam ostala trudna, bas boli. Dal ima tko kakva iskustva s tim?

Mene su prekjučer isto zabolile kao pred mengu na kratko i prošlo je. Ali.....lijeva bradavica me kao peče, ne znam kako opisati osjećaj, ali "osjetim" ju.  I imam dojam da je veća od desne. Nije iziritirana ni ništa. 

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• Joćolina
    08. Studeni 2023. 12:29

Tami0910

Meni u računovodstvu su rekli da mi ne mogu dati R1 obrazac prije nego otvorim porodiljni i donesem potvrdu/doznake njima. 
    Što se tiče HZZO - a , već su cure i napisale, predaje se do 5. u mjesecu, tako da imaš vremena do 5.12. 
    Ja planiram otvoriti bolovanje 21.11. još sitno odbrojavam.

Tami0910
    08. Studeni 2023. 14:10

Hvala na odgovorima cure🥰

Sad me jedna prija nesto pitala, ali nisam se susretala s time pa mozda Vi mozete pomoci. 
    Njoj poslodavac uopce nije uplacivao doprinose odkad je pocela radit (7,5 mjeseci) i podmirio je to na dan kad je ona otvorila porodiljni dopust. 
    Kaze da joj u racunovodstvu ne daju R1 obrazac jer je kasnio s doprinosima. Jel se tko susretao s takvim stvarima?

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    21.11.2023 A💙🙏

• lana202021
    08. Studeni 2023. 14:24

Bruna koliko dugo se ostaje u bolnici ako je sve okej? Kakve su sestre na odjelu?

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

• Elia
    08. Studeni 2023. 15:57

Tami0910

Hvala na odgovorima cure🥰

Sad me jedna prija nesto pitala, ali nisam se susretala s time pa mozda Vi mozete pomoci.
    Njoj poslodavac uopce nije uplacivao doprinose odkad je pocela radit (7,5 mjeseci) i podmirio je to na dan kad je ona otvorila porodiljni dopust.
    Kaze da joj u racunovodstvu ne daju R1 obrazac jer je kasnio s doprinosima. Jel se tko susretao s takvim stvarima?

Moraju joj dati r1 i on nema nikakve veze s tim da li su doprinosi placeni ili ne. Eventualno da ona preda sve papire hzzo pa oni ustanove da doprinose nije uplacivao joj nebi isplatili dok se to ne uplati. Ovako s obzirom da je sve placeno nije vazno sto je kasnio uopce. Obrazac su joj duzni dati...pa kakva im je logika uopce rec da joj nemogu dat? Kako bi joj inace isplatili porodiljni bez toga haha, jesu ljudi smjesni ponekad
    Nek se obrati nekom glavnom, ocito taj koji joj je rekao to nezna o cemu prica😅
    Radim u knjigovodstvu tako da znam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.