Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Džuli365
    07. Studeni 2023. 17:53

Evo poslan zahtijev ponovno JulijaJakovac

• lala.land
    07. Studeni 2023. 19:38

BruNa

Evo da se i ja javim. Stigla jos jedna zimska beba i to decko u moru cura. Jucer sam pocela naoticat, lice, ruke i noge, tlak 170/100, isla u bolnicu, tlak pod terapijom 160/100, danas inducirani bio i dosao mali princ 2640 gr i 48 dug. Porod indukcija, al za pozeljet. Rodila u roku tri sata😝

Čestitam 🩵🩵🩵

💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️

Tami0910
    07. Studeni 2023. 20:03

Cure pitanjce: Sutra trebam otvorit porodiljni, doktorica mi je pripremila doznake. Sve dokumente imam osim onog r1 obrazca za isplate place jer nase racunovodstvo je na kolektivnom godisnjem, sad u ovo doba..
    Jel mogu nosit to u ponedjeljak ili se bas mora sutra? 
    Cestitke curama na rodenju njihovih bebica🥰

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

• lala.land
    07. Studeni 2023. 20:05

Miss88

lala.land

Dali ste isle na tečaj za trudnice?
    Jesam prije pet godina. I rekli su mi da važi za svaki sljedeći porod.

Trudilica123

Pozdrav cure, zadnjih par dana sam procitala zaostatke koliko sam stigla, jako je aktivno kod nas i projurilo mi je nakako vrijeme u ovoj trudnoci.. Vec smo sve dosta daleko dogurale i jos malo pa cemo uopznati svoje pinčice 🙂Matea sretnoooo 🥰Miss88 negdje sam procitala da ti je malac imao petu bolest, hvala Bogu da nisi nista pokupila.. Buduci da i ja imam dijete koje je u kolektivu, uvijek postoji mogucnost da i ona skupi.. Što ti je rekao ginekolog za tu petu bolest? Citala sam da zapravo velika vecina trudnoca kada se majka zadazi prođe bez posljedica, pogotovo kada do zaraze dođe u trecem tromjesjecju (gdje se velika vecina od nas i nalazi..)..
    Kako ste posumnjali uopce na petu bolest?Sto se tice pripreme - ja sam danas 29+0 i od robice, tetra pelena i tome slicno skoro nista nisam pripremila 😌 kolica + jaje kupljena a krevetić nam je ostao od starije curke, sve ostalo smo dali ća 🤷🏼‍♀️

Hej išla sam i ja na zaraznu ali nisu htjeli samnom ništa jer nisam imala simptome. A posumnjale su tete u vrtiću i zvale me, ne na petu nego samo osip. Pa smo išli odmah kod dr i ona je samo potvrdila.

Mislila sam na tečaj za trudnice,neovisno o pratnji moj muz npr nece biti pratnja ali bih svakako isla na tečaj da sam donekle upućena😅 i da nasla sam na roda stranici imaju online besplatne tečajeve i skroz su zanimljivi 🤗

💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️

Eva892
    07. Studeni 2023. 20:20

Tami0910

Cure pitanjce: Sutra trebam otvorit porodiljni, doktorica mi je pripremila doznake. Sve dokumente imam osim onog r1 obrazca za isplate place jer nase racunovodstvo je na kolektivnom godisnjem, sad u ovo doba..

Doznake se mogu predati do 5. u tekucem mjesecu, znaci ti imas vremena predati ih do 5.12. 👌

👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
    👨1988. 👍
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.
    04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙

Eva892
    07. Studeni 2023. 20:21

Tj mozes ih predati i drugi tjedan, jer ti isplat za ovaj mjesec ionako ide tek u 12.mj 

👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
    👨1988. 👍
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.
    04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙

Tami0910
    07. Studeni 2023. 22:20

Hvala na odgovorima. Mene veceras jako pocela bolit desna dojka, onako kao pred menstruaciju tj. kad sam ostala trudna, bas boli. Dal ima tko kakva iskustva s tim? 

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    21.11.2023 A💙🙏

• Vitara
    08. Studeni 2023. 10:39

Tami0910

Hvala na odgovorima.Mene veceras jako pocela bolit desna dojka, onako kao pred menstruaciju tj. kad sam ostala trudna, bas boli. Dal ima tko kakva iskustva s tim?

Mene su prekjučer isto zabolile kao pred mengu na kratko i prošlo je. Ali.....lijeva bradavica me kao peče, ne znam kako opisati osjećaj, ali "osjetim" ju.  I imam dojam da je veća od desne. Nije iziritirana ni ništa. 

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• Joćolina
    08. Studeni 2023. 12:29

Tami0910

Meni u računovodstvu su rekli da mi ne mogu dati R1 obrazac prije nego otvorim porodiljni i donesem potvrdu/doznake njima. 
    Što se tiče HZZO - a , već su cure i napisale, predaje se do 5. u mjesecu, tako da imaš vremena do 5.12. 
    Ja planiram otvoriti bolovanje 21.11. još sitno odbrojavam.

Tami0910
    08. Studeni 2023. 14:10

Hvala na odgovorima cure🥰Sad me jedna prija nesto pitala, ali nisam se susretala s time pa mozda Vi mozete pomoci. 
    Njoj poslodavac uopce nije uplacivao doprinose odkad je pocela radit (7,5 mjeseci) i podmirio je to na dan kad je ona otvorila porodiljni dopust. 
    Kaze da joj u racunovodstvu ne daju R1 obrazac jer je kasnio s doprinosima. Jel se tko susretao s takvim stvarima?

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    21.11.2023 A💙🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.