Evo da se i ja javim. Stigla jos jedna zimska beba i to decko u moru cura. Jucer sam pocela naoticat, lice, ruke i noge, tlak 170/100, isla u bolnicu, tlak pod terapijom 160/100, danas inducirani bio i dosao mali princ 2640 gr i 48 dug. Porod indukcija, al za pozeljet. Rodila u roku tri sata😝
Čestitam 🩵🩵🩵
💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️
Cure pitanjce: Sutra trebam otvorit porodiljni, doktorica mi je pripremila doznake. Sve dokumente imam osim onog r1 obrazca za isplate place jer nase racunovodstvo je na kolektivnom godisnjem, sad u ovo doba..
Jel mogu nosit to u ponedjeljak ili se bas mora sutra?
Cestitke curama na rodenju njihovih bebica🥰
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Dali ste isle na tečaj za trudnice?Jesam prije pet godina. I rekli su mi da važi za svaki sljedeći porod.Pozdrav cure, zadnjih par dana sam procitala zaostatke koliko sam stigla, jako je aktivno kod nas i projurilo mi je nakako vrijeme u ovoj trudnoci.. Vec smo sve dosta daleko dogurale i jos malo pa cemo uopznati svoje pinčice 🙂Matea sretnoooo 🥰Miss88 negdje sam procitala da ti je malac imao petu bolest, hvala Bogu da nisi nista pokupila.. Buduci da i ja imam dijete koje je u kolektivu, uvijek postoji mogucnost da i ona skupi.. Što ti je rekao ginekolog za tu petu bolest? Citala sam da zapravo velika vecina trudnoca kada se majka zadazi prođe bez posljedica, pogotovo kada do zaraze dođe u trecem tromjesjecju (gdje se velika vecina od nas i nalazi..)..
Kako ste posumnjali uopce na petu bolest?Sto se tice pripreme - ja sam danas 29+0 i od robice, tetra pelena i tome slicno skoro nista nisam pripremila 😌 kolica + jaje kupljena a krevetić nam je ostao od starije curke, sve ostalo smo dali ća 🤷🏼♀️
Hej išla sam i ja na zaraznu ali nisu htjeli samnom ništa jer nisam imala simptome. A posumnjale su tete u vrtiću i zvale me, ne na petu nego samo osip. Pa smo išli odmah kod dr i ona je samo potvrdila.
Mislila sam na tečaj za trudnice,neovisno o pratnji moj muz npr nece biti pratnja ali bih svakako isla na tečaj da sam donekle upućena😅 i da nasla sam na roda stranici imaju online besplatne tečajeve i skroz su zanimljivi 🤗
💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️
Cure pitanjce: Sutra trebam otvorit porodiljni, doktorica mi je pripremila doznake. Sve dokumente imam osim onog r1 obrazca za isplate place jer nase racunovodstvo je na kolektivnom godisnjem, sad u ovo doba..
Doznake se mogu predati do 5. u tekucem mjesecu, znaci ti imas vremena predati ih do 5.12. 👌
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Tj mozes ih predati i drugi tjedan, jer ti isplat za ovaj mjesec ionako ide tek u 12.mj
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Hvala na odgovorima. Mene veceras jako pocela bolit desna dojka, onako kao pred menstruaciju tj. kad sam ostala trudna, bas boli. Dal ima tko kakva iskustva s tim?
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
21.11.2023 A💙🙏
Hvala na odgovorima.Mene veceras jako pocela bolit desna dojka, onako kao pred menstruaciju tj. kad sam ostala trudna, bas boli. Dal ima tko kakva iskustva s tim?
Mene su prekjučer isto zabolile kao pred mengu na kratko i prošlo je. Ali.....lijeva bradavica me kao peče, ne znam kako opisati osjećaj, ali "osjetim" ju. I imam dojam da je veća od desne. Nije iziritirana ni ništa.
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Meni u računovodstvu su rekli da mi ne mogu dati R1 obrazac prije nego otvorim porodiljni i donesem potvrdu/doznake njima.
Što se tiče HZZO - a , već su cure i napisale, predaje se do 5. u mjesecu, tako da imaš vremena do 5.12.
Ja planiram otvoriti bolovanje 21.11. još sitno odbrojavam.
Hvala na odgovorima cure🥰Sad me jedna prija nesto pitala, ali nisam se susretala s time pa mozda Vi mozete pomoci.
Njoj poslodavac uopce nije uplacivao doprinose odkad je pocela radit (7,5 mjeseci) i podmirio je to na dan kad je ona otvorila porodiljni dopust.
Kaze da joj u racunovodstvu ne daju R1 obrazac jer je kasnio s doprinosima. Jel se tko susretao s takvim stvarima?
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
21.11.2023 A💙🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji