Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Vitara
    23. Listopad 2023. 09:09

Noir

Kako ste žene? Tko ima preglede ovaj tj?
    Matea, ima novosti?

Od petka navečer na antb zbog dosta bakt u urinu, ali ne osjećam poboljšanje. Popodne idem svojoj dr pa ću vidjeti što će reći. 

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

Noir
    23. Listopad 2023. 09:10

Vitara

Noir

Matea, ima novosti?
    Od petka navečer na antb zbog dosta bakt u urinu, ali ne osjećam poboljšanje. Popodne idem svojoj dr pa ću vidjeti što će reći.

Jesi radila urinokulturu?

12/2023 dječak 💙

• Vitara
    23. Listopad 2023. 09:17

Noir

Vitara

Noir

Matea, ima novosti?
    Jesi radila urinokulturu?

Ne, na hitnoj su napravili samo pretragu urina. Kažu da sad nema smisla raditi kad sam pod terapijom. Odjednom krenulo u petak češće mokrenje i osjećaj pritiska na mjehur. 

Ostali nalazi u redu.
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• Joćolina
    23. Listopad 2023. 13:57

Noir

Matea, ima novosti?

umorno  pospano. sutra se pikam, a prekosutra idem u dnevnu bolnicu opet radi šećera i nadajmo se da ćemo dogovoriti termin carskog reza. 
    obzirom da im je ovo prva trudnoća i prvi put se susrećem sa svime, pitanje vezano za BH kontrakcije - kod njih se cijeli trbuh stvrdne i osjeti se bol jel tako?? Zadnjih tjedana dana desna strana trbuha mi se kao stvrdne, dok je lijeva strana skroz mekana te me pritom ništa ne boli. Pretpostavljam li dobro kad mislim da se to mala rasteže na tu stranu pa je to zato?ima li tko problema sa očima - točnije titranjem donjeg desnog kapka? To mi se pojavilo isto u zadnjih tjedan dana.
    Još uvijek radim, 17.11. mi je zadnji rad dan ak sve bude po planu.

• Anchiii97
    23. Listopad 2023. 19:20

Ćao svima :) Ja sam sad 23 nedelja, bila sam u petak na ultrazvuk rekli su mi da je sve super, beba ima 578g i kao naprednija je malo tako da ću se vjerovatno nedelju dana ranije poroditi… Sledeći ultrazvuk je zakazan 22 decembra. Danas sam bila kod doktora na pregled, e sad posto sam ja prehladjena par dana nemam temperaturu Al grlo, nos, glava, suze mi oči, kasljem 🤦‍♀️ pitala sam doktora šta smijem da pijem kaže ništa nema potrebe kad nemam temperaturu ali da obavezno moram dvije vakcine da primi FLU vakcinu (za sezonski grip) i neku RSV vakcinu (za respirativno sincijativni virus)… e sad meni je tako strah da primim vakcine i sad ne znam šta da radim 🤦‍♀️

• Elia
    24. Listopad 2023. 10:49

Anchiii97

Ćao svima :) Ja sam sad 23 nedelja, bila sam u petak na ultrazvuk rekli su mi da je sve super, beba ima 578g i kao naprednija je malo tako da ću se vjerovatno nedelju dana ranije poroditi… Sledeći ultrazvuk je zakazan 22 decembra. Danas sam bila kod doktora na pregled, e sad posto sam ja prehladjena par dana nemam temperaturu Al grlo, nos, glava, suze mi oči, kasljem 🤦‍♀️ pitala sam doktora šta smijem da pijem kaže ništa nema potrebe kad nemam temperaturu ali da obavezno moram dvije vakcine da primi FLU vakcinu (za sezonski grip) i neku RSV vakcinu (za respirativno sincijativni virus)… e sad meni je tako strah da primim vakcine i sad ne znam šta da radim 🤦‍♀️

Ja se nebi cijepila sa nicime u trudnoci a pogotovo ne ako te strah... Pa dosta nas je vec bilo prehladeno i neznam kaj sve ne, pa je sve okej. Cjepivo nit ne garantira da se neces zarazit nit da ce ti bit super ako se i zarazis
    Pa sve cemo se vise paziti sad po zimi, ne bit pored bolesnih, ojacat si malo imunitet i dobro

Miss88
    24. Listopad 2023. 11:02

Helo cure. Danas sam 33+3, zadnji radni dan. Od sutra otvaram porodiljni (45 dana) i kreće odbrojavanje 😬💪🤪

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

• Elia
    24. Listopad 2023. 11:23

Miss88

Helo cure. Danas sam 33+3, zadnji radni dan. Od sutra otvaram porodiljni (45 dana) i kreće odbrojavanje 😬💪🤪

Ajde super😁🤗 dobro si ti bome izdrzala, meni bas porodiljni za 6 dana pocinje😯🥰🙏 stvarno smo vec pri kraju

Boška89
    24. Listopad 2023. 11:30

Anchiii97

Slažem se s Elijom. Ja se isto osobno ne bih ni sa čim cijepila u trudnoći.

👩33 🧔34
    👶08/2020 🩷
    💔👼10/2022 vanmaternična 7+6
    25.3. ➕️
    Stiže 2. curica 🩷
    https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20231126/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/9560/preg.png

• Vitara
    25. Listopad 2023. 20:14

Anchii, ne bih se cijepila u trudnoći. 
    Cure, vrijeme leti, neke ste samo 45 dana do termina. 😱 Ja još uvijek mislim "imam vremena". 
    Zadnjih dana beba me dira puno po mjehuru i dolje općenito. To je tako čudan osjećaj. Aktivna je, nekad tako jako udari da mi se vidi na trbuhu. Ali ovo po mjehuru je 🥴. Stalno idem na wc. Čekam nalaz uk. Popila antb. Ne znam je li do infekcije ili njenog udaranja. 

Ostali nalazi u redu.
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.