Napokon da je forum živnuo. 😊 Danima dolazim, a nema nikoga.
Ja imam pregled 6.11. Došao mi sterilan nalaz uk. Popila antb. Idem i dalje češće na wc ali to je valjda normalno. 🤷
Dobila sam hrpu robice pa sam to složila po brojevima. Imam sve do 92 broja. 🫣 A još trebam dobiti. Ne znam kuda ću s tim svim.
Još čekam krečenje sobe pa ne slažem još kinderbet, ali mislim si, samo će padati prašina. Imam madrac od sina spremljen u vreći u sobi. Mislila sam oprati navlaku. Je li potrebno i madrac oprati? Ali to moram nositi negdje gdje ih peru.
Ja ne mislim imati jednokratne gaćice. Za prošli porod nisam našla ni jedne kvalitetne koje bi držale uložak. Možda ih sad ima boljih, ipak su prošle godine ali najradije bih obične pa makar ih bacala. Ima u konzumu od Devića 2 kom za 22 kn. 🤷
i ja imam pregled kod svoje dr 6.11., a potom ponovno DB za gestacijski šećer. Prošli tj su me zezali jer sam kao dobila puno kila (10 kila u 30 tjedana, od zadnje dnevne bolnice prije mj dana - dobila sam jednu kilu).
ja još ništa nisam krenula prati niti slagati. to ću kad službeno krene porodiljni i budem doma. Kao stignem još.Možda madrac oprati sa onim usisavačem za kemijsko čišćenje?? nekako mi je to sad palo na pamet.
Danas obavila pregled u TA.
Procjena 3600g, uloživost ostala 1 prst.
Rekao je vidimo se za 2 tjedna ovdje na kontroli, ako ne prije u radaoni...i to je to 🤷♀️🤣
Uopce vam necu prjcat koliko mi je tesko, koliko me kosti trtice i zdjelice bole. Jedva se krecem...
Cekanje ⏳️⏳️🙈
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Napokon da je forum živnuo. 😊 Danima dolazim, a nema nikoga.
Ja imam pregled 6.11. Došao mi sterilan nalaz uk. Popila antb. Idem i dalje češće na wc ali to je valjda normalno. 🤷
Dobila sam hrpu robice pa sam to složila po brojevima. Imam sve do 92 broja. 🫣 A još trebam dobiti. Ne znam kuda ću s tim svim.
Još čekam krečenje sobe pa ne slažem još kinderbet, ali mislim si, samo će padati prašina. Imam madrac od sina spremljen u vreći u sobi. Mislila sam oprati navlaku. Je li potrebno i madrac oprati? Ali to moram nositi negdje gdje ih peru.
Ja ne mislim imati jednokratne gaćice. Za prošli porod nisam našla ni jedne kvalitetne koje bi držale uložak. Možda ih sad ima boljih, ipak su prošle godine ali najradije bih obične pa makar ih bacala. Ima u konzumu od Devića 2 kom za 22 kn. 🤷
Ja imam madrac iz Ikee kojem se može skinuti ona navlaka pa se može oprati. Ja sam mislila tako. 🤷♀️
👩33 🧔34
👶08/2020 🩷
💔👼10/2022 vanmaternična 7+6
25.3. ➕️
Stiže 2. curica 🩷
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20231126/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/9560/preg.png
Evo da se javim 😊 jucer popodne opet nekakva stezanja i bolovi, spojena na ctg i trudovi, otvorena malo vise nego onaj petak, isla u radaonu, dobila cordipin koji nije pomogao, pa je ukljucena tokoliza koja je uspjesno zaustavila trudove tek u zadnjoj dozi.
Kazu mi da bebice trebaju ipak jos malo izdrzat unutra. Ali ukoliko bude opet takva situacija ili ce opet ukljucivat tokolizu ili ce ici porod 😊 (pretrnula sam od straha i tih trudova, nisam znala kak se osjecam, mix emocija)…
Tako da, nastavljam lezanje i cekanje 😂 ove moje curke bi van, a oni im nedaju haha 🤔
👩 26 🙋♂️ 37
➕ 21.3.2023.
06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍
Ja imam madrac iz Ikee kojem se može skinuti ona navlaka pa se može oprati. Ja sam mislila tako. 🤷♀️
I ovom se može skinuti navlaka. Nju ću svakako prati. Pitam je li to dovoljno ili da i madrac nosim na pranje? Zamotan je u vreći.
Matea, kako su dr odlučili, oni valjda znaju najbolje. Ali u lijepim si tjednima. Sretno dalje. 🤞🤞🤞
Joćolina, i ja sam do sad dobila cca 10 kg i ništa mi ne kažu. Nemam gestacijski, ali sam i prije trudnoće imala podosta viška kg. Nadam se da te neće puno gnjaviti. Sretno. 🤞🤞
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Evo da se javim 😊 jucer popodne opet nekakva stezanja i bolovi, spojena na ctg i trudovi, otvorena malo vise nego onaj petak, isla u radaonu, dobila cordipin koji nije pomogao, pa je ukljucena tokoliza koja je uspjesno zaustavila trudove tek u zadnjoj dozi.
Kazu mi da bebice trebaju ipak jos malo izdrzat unutra. Ali ukoliko bude opet takva situacija ili ce opet ukljucivat tokolizu ili ce ici porod 😊 (pretrnula sam od straha i tih trudova, nisam znala kak se osjecam, mix emocija)…
Tako da, nastavljam lezanje i cekanje 😂 ove moje curke bi van, a oni im nedaju haha 🤔
Ajme meni stres dok čitam. 🙈
Neki dan sam shvatila koliko sam daleko dogurala i baš me uhvatila panika. 🙈 Nadam se da ćete me sve ohrabriti lijepim porodima. 😊
👩33 🧔34
👶08/2020 🩷
25.3. ➕️
Stiže 2. curica 🩷
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20231126/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/9560/preg.png
Ja isto kupila neke mrezaste gacice jednokratne, nadam se da ce bit ok. Meni pregled danas super prosao. Bebac ima oko 2500 grama. Jos za 2 tjedna kod svoje i onda kod njenog kolege na Sveti Duh.
Rekla je da je sve super, sve odgovara. Spomenula je da je posteljica krenula sazrijevati, sto to znaci? Zna li tko vise o tome? Ne mogu vjerovat da smo vec na krajuu🤭🥳🥰
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
To je normalan proces. Čitala sam da posteljicu sazrijeva do 34. tjedna, čini mi se, a nakon toga počinje stariti. Mislim da kad dovoljno "ostari" počinje porod?😅
Meni je na zadnjem pregledu (33.tjedna) ginekolog rekao da sam sad ušla u sigurnu zonu. Mislio je na to da porod krene ranije da je dijete sigurno pa se nekako ne brinem više. Ti si sad 35. Opusti se i iščekuj. 😅
👩33 🧔34
👶08/2020 🩷
25.3. ➕️
Stiže 2. curica 🩷
Aniee pridruži nam se na proljetnim bebama, većina nas koje rađamo u veljači smo tamo iako smo zapravo i dalje zimske, ali nekako smo bliže po terminima i temama s njima
Vidim da ste većinom pred kraj, imam osjećaj da ću se zadnja s ovog foruma poroditi 😆 Ima li koja da je u terminu tek u veljači??
Ja sam sada 24+3, osjećam se super i sve je u redu, ali vidim u zadnje vrijeme da na poslu trokiram i jednostavno ne mogu više kao prije. Radim s ljudima, ali na etažama. Nekih dana ako zaglibim sama makar i na sat vremena, ubiju me stepenice i gore-dolje. Kolege su mi super, ali sada već jedva čekam da mi krene godišnji. Imam još 30 radnih dana pa odbrojavam 🤭
Ja sam sad 24+1, osjecam se isto odlično, samo sto me ponekad bas ledja bole ne mogu se nikako namjestiti 😅 Ali i dalje me drži neka full energija ne mogu da sjedim kući… U ponedeljak 6.11 imam zakazan pregled kod doktora.
Sortiraj odgovore
Najstariji