Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BruNa
    30. Listopad 2023. 07:37

Noir

Ja sam odlicno, ali i meni je zadnjih tjedan dana trbuh bas narastao. Nemam nikakvih poteskoca jos niti bolova. I ja imam ovaj tj pregled i zanima me bas koliko je tezak. Ja sam robicu oprala Froschem, isto pripremam stvari za torbu. Koje ste gacice jednokratne uzimale? Svi mi kazu drugacije pa ni sama ne znam sto bu

Ja sam uzela to to mrezaste gacice. Spasile meni i prvi put. Nakraju sam doma jos u gacicama mrezastim i chico uloscima bila dok sam krvarila. Najjednostavnije bacit posle u smece i gotovo

Boška89
    30. Listopad 2023. 07:41

E da, za te gaćice. Meni su prvi put negdje zagubili torbu dok sam bila na carskom 🫣 pa su mi posudili od neke žene te gaćice i obukli. Meni su bile grozne (možda jer su bile male). Nakon što su me ustali i odveli na prvo kupanje nisam to htjela nositi. Imala sam uza se par gaća visokog struka i noćne uloške. Bilo mi je puno ugodnije u tome.

👩33 🧔34
    👶08/2020 🩷
    💔👼10/2022 vanmaternična 7+6
    25.3. ➕️
    Stiže 2. curica 🩷
    https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20231126/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/9560/preg.png

• Joćolina
    30. Listopad 2023. 09:58

Noir

Forum nam se ugasio. Ima jos koga ovdje? 🙈

slabo  već sam mislila i ja prijeći na fejs  

• Joćolina
    30. Listopad 2023. 10:02

Boška89

E da, za te gaćice. Meni su prvi put negdje zagubili torbu dok sam bila na carskom 🫣 pa su mi posudili od neke žene te gaćice i obukli. Meni su bile grozne (možda jer su bile male). Nakon što su me ustali i odveli na prvo kupanje nisam to htjela nositi. Imala sam uza se par gaća visokog struka i noćne uloške. Bilo mi je puno ugodnije u tome.

ako nekom može pomoći, šaljem link od menstrualnih gaćica (jednokratnih i višekratnih) iz dm - a. meni kolegica rekla za to.
    jednokratne  -  https://www.dm.hr/always-zzz-menstrualne-gacice-velicina-36-44-p8006540519714.html
    višekratne    -   https://www.dm.hr/jessa-nature-menstrualne-perive-gacice-velicina-s-36-crna-p4066447366396.html

• Elia
    30. Listopad 2023. 10:25

Ja sam na mirovanju, nemogu vise nit prosetat duze od 10 minuta kolko me leda pocnu bolit i za kost dole 😔 bas vise nisam za nis
    Ja sam isto kupila to to mrezaste gacice, nadam se da ce posluzit a idem 9.11.na prvi pravi pregled u TA😁
    Spakirala sam bas mali kofer za bolnicu i to ga jedva zatvorila a doslovno vise od pola zauzimaju ulosci i pelene, morat cu jos neki veliki ruksak uzet sa sobom i nadat se da ce stat sve😂

• Joćolina
    30. Listopad 2023. 10:38

Elia

Ja sam na mirovanju, nemogu vise nit prosetat duze od 10 minuta kolko me leda pocnu bolit i za kost dole 😔 bas vise nisam za nis
    Ja sam isto kupila to to mrezaste gacice, nadam se da ce posluzit a idem 9.11.na prvi pravi pregled u TA😁
    Spakirala sam bas mali kofer za bolnicu i to ga jedva zatvorila a doslovno vise od pola zauzimaju ulosci i pelene, morat cu jos neki veliki ruksak uzet sa sobom i nadat se da ce stat sve😂

ja još radim tri tjedna i onda odmor.  iako mi je sve teže ustajati svaki dan rano ujutro. 
    mene su ti postpartum ulošci toliko deprimirali da to ne mogu opisati. Ne koristim uloške već godinama, ne znam kako ću se naviknuti na njih

Boška89
    30. Listopad 2023. 11:03

Elia

Ja još nisam spakirali, a od idućeg tjedna sam u TA. 🤣 Sve po ormaru, u vrećicama... Tješim se da bi ga stigla spremiti ako me sad uhvati🤣🤣, ali ću ovih dana sve kompletirati u mali kufer. Dosta je više zaje...😅

👩33 🧔34
    👶08/2020 🩷
    💔👼10/2022 vanmaternična 7+6
    25.3. ➕️
    Stiže 2. curica 🩷
    https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20231126/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/9560/preg.png

• Elia
    30. Listopad 2023. 11:17

Joćolina

Elia

ja još radim tri tjedna i onda odmor.iako mi je sve teže ustajati svaki dan rano ujutro.
    mene su ti postpartum ulošci toliko deprimirali da to ne mogu opisati. Ne koristim uloške već godinama, ne znam kako ću se naviknuti na njih

Ja sam fala bogu zadnjih godinu ih koristila pa sam se navikla, inace bi mi isto bilo grozno😂😂😂

• Elia
    30. Listopad 2023. 11:18

Boška89

Elia

Ja još nisam spakirali, a od idućeg tjedna sam u TA. 🤣 Sve po ormaru, u vrećicama… Tješim se da bi ga stigla spremiti ako me sad uhvati🤣🤣, ali ću ovih dana sve kompletirati u mali kufer. Dosta je više zaje…😅

Ja sam isto tak imala al nekak mi se cinila velika hrpa stvari pa sam isla pakirat da vidim oce mi stat, kad ono ne stane😂

• Vitara
    30. Listopad 2023. 12:58

Napokon da je forum živnuo. 😊 Danima dolazim, a nema nikoga. 
    Ja imam pregled 6.11. Došao mi sterilan nalaz uk. Popila antb. Idem i dalje češće na wc ali to je valjda normalno.  🤷 
    Dobila sam hrpu robice pa sam to složila po brojevima. Imam sve do 92 broja. 🫣 A još trebam dobiti. Ne znam kuda ću s tim svim. 
    Još čekam krečenje sobe pa ne slažem još kinderbet, ali mislim si, samo će padati prašina. Imam madrac od sina spremljen u vreći u sobi. Mislila sam oprati navlaku. Je li potrebno i madrac oprati? Ali to moram nositi negdje gdje ih peru. 
    Ja ne mislim imati jednokratne gaćice. Za prošli porod nisam našla ni jedne kvalitetne koje bi držale uložak. Možda ih sad ima boljih, ipak su prošle godine ali najradije bih obične pa makar ih bacala. Ima u konzumu od Devića 2 kom za 22 kn. 🤷

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.