Ajme Matea, ti stigla vec pred kraj😯😁 sretnoo!
Cure jel koju od vas boli zdjelicna kost? Ili nesto tako dole nisko? Da mi objasni tu bol jer ja neznam sta me boli, pokusavala sam danas objasnit doktorici ona je to pripisala kostima
Mene boli vise na lijevoj strani, pogotovo kada se dignem nakon sjedenja i krenem hodat ili kada dignem nogu tipa da obucem carape il nes tak, a prepona nije 😔 traje vec desetak dana i samo se pojacalo, nisam otvorena ni nis

Ajme Matea, ti stigla vec pred kraj😯😁 sretnoo!
Cure jel koju od vas boli zdjelicna kost? Ili nesto tako dole nisko? Da mi objasni tu bol jer ja neznam sta me boli, pokusavala sam danas objasnit doktorici ona je to pripisala kostima
Mene boli vise na lijevoj strani, pogotovo kada se dignem nakon sjedenja i krenem hodat ili kada dignem nogu tipa da obucem carape il nes tak, a prepona nije 😔 traje vec desetak dana i samo se pojacalo, nisam otvorena ni nis
Rekla bih da ti je to stidna kost, bar je meni tak, ja sam ju osjecala dosta u 6. mjesecu pa je nakratko prestalo i sad ovaj prijelaz u 8.mj. ubija, doslovce to, dizanje iz kreveta, kad dignem jednu nogu, kad se prebacujem s jedne strane na drugu u krevetu, nekad i kod hodanja samog i tak... meni intenzitet boli ovisi koliko hodam u danu ili radim nekaj pa bude jace ili slabije...

37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Pozdrav žene, ja sam danas imala pregled. Hvala Bogu sve je super, curka lijepo napreduje 😊 gin kaže da je zadovoljan svime, a ja još više! Danas smo 25+1
Sljedeći pregled je 23.11. :)
Što se tiče boli stidne kosti, mene zna boliti, pogotovo kao što je Ana Maria navela, kad se okrecem u krevetu ili hodam, ustajem, tada najviše osjetim.
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
A onda valjda je to, ajde sad mi je malo lakse😁☺️ nisam do sad imala nikalve bolove pa mi je cudno sad haha
Hvala na odgovorima🤗

Bok curke, evo i mene s pregleda.. nisam bas odusevljena, malo me splasila, prvo se prasica okrenula na guzu, a drugo, kaze da je manja no sto bi trebala.biti, tezina cca 1770 g i neke mjere glavice su manje, ali kaze da je to najvjerojatnije kako je okrenuta na guzu pa je glavica stisnutija gore i onda ne moze uzeti tocne mjere.. srce je dosta dugo slusala, sve pregledala i kaze da je sve ostalo u najboljem redu pa evo, ne znam sto da mislim.. malo sam down, ali nazalost ne mogu nista napraviti osim nadati se da je ipak sve ok
. Vec za 2 tjedna u TA upravo radi toga da prate razvoj...

37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Ana Maria, vjerujem da je sve ok, samo ju nije mogla dobro izmjeriti zbog načina kako je bila postavljena. 🤞🤞
Iskreno, ja jedva čekam krenuti u TA na detaljan uzv jer moja ne radi svaki puta uzv, a kad radi, radi brzinski samo da odredi težinu i to je to.
Od jučer je curka slabije aktivna. Inače je oko 23-24 h baš aktivna i ujutro, ali sinoć i jutros slabo. Neću odmah paničariti. Osjetim lagane pokrete. Valjda je samo mirnija.
Matea, ima novosti??
👩40, 👱♂️41, 👦 8 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. 2024. s 38+4 stigla L, sc
Bok curke, evo i mene s pregleda.. nisam bas odusevljena, malo me splasila, prvo se prasica okrenula na guzu, a drugo, kaze da je manja no sto bi trebala.biti, tezina cca 1770 g i neke mjere glavice su manje, ali kaze da je to najvjerojatnije kako je okrenuta na guzu pa je glavica stisnutija gore i onda ne moze uzeti tocne mjere.. srce je dosta dugo slusala, sve pregledala i kaze da je sve ostalo u najboljem redu pa evo, ne znam sto da mislim.. malo sam down, ali nazalost ne mogu nista napraviti osim nadati se da je ipak sve ok
. Vec za 2 tjedna u TA upravo radi toga da prate razvoj…
Draga, vjerujem da ce biti sve ok. 😍
Za tezinu nisam upucena, mozda ne moze dobro izmjeriti. Ali ti imam iskustva s glavicom. Kad je moja bila okrenuta na zadak, nisu mogli izmjerit dobro glavicu. Uvijek je glavica mjerila oko tjedna gestacije a sve ostale mjere, ukljucujuci tezinu su tjedan do dva bile vece. Sad kad se okrenula glavicom dole, sve mjere su ujednacene.

♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
. Vec za 2 tjedna u TA upravo radi toga da prate razvoj…
Ma bit ce to sve u redu, moj je bio na 30+6 1680. I to kao savrseno odgovara, u dan. Tako da je po tome tvoja tjedan dana manja. Ne stresiraj se, vidis da svi imamo razlicite bebe, a zato se i neke radjaju s 3 kile a neke s 4.5. U koju bolnicu ides?
12/2023 dječak 💙
Hvala puno cure, znam da puno puta splaše zene s tim da je bebica ili premala ili prevelika, a na kraju sve bude ok...
Na Sveti Duh idem..

37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Hvala puno cure, znam da puno puta splaše zene s tim da je bebica ili premala ili prevelika, a na kraju sve bude ok…
Na Sveti Duh idem..
Ma naravno, ja cak mislim da ima i veze je li beba u tom trenutku punog zeluca, ili je ispiskila pa joj je opseg trbuha manji. Ma svasta, u svakom slucaju poprstit ce u bolnici i sve ce biti okej 😀
12/2023 dječak 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji