Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boška89
    18. Listopad 2023. 16:31

mateak44

Bravo za sve dobre preglede 🥰
    Ana_Maria ja ti stvarno ne znam, ali pitaj u ljetnim ili jesenkim bebama, one su frisko sad pa mozda znaju nesto vise 😊
    .
    Ja sam evo taman s pregleda dosla doma, cerviks skroz skracen, prstima moze do glave desne blizanke 😱🥹 jedna je oko 1950, druga oko 2140.
    Uzet je i bris perineuma.
    Sutra u pol 8 hospitalizacija na patologiji trudnoce 😅 sad idem jos natrpat slatkisa u kofer i spremna sam skroz.
    Muz je malo u soku, dat cu mu jos koji sat da dode sebi 😂

Kako uzbudljivo! Još malooo. 😊 😃😃

👩33 🧔34
    👶08/2020 🩷
    💔👼10/2022 vanmaternična 7+6
    25.3. ➕️
    Stiže 2. curica 🩷
    https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20231126/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/9560/preg.png

Tami0910
    18. Listopad 2023. 17:42

Mateak44 sretnoo🥰

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

Ana_Maria
    18. Listopad 2023. 21:20

mateak44

Ana_Maria ja ti stvarno ne znam, ali pitaj u ljetnim ili jesenkim bebama, one su frisko sad pa mozda znaju nesto vise 😊
    .
    Ja sam evo taman s pregleda dosla doma, cerviks skroz skracen, prstima moze do glave desne blizanke 😱🥹 jedna je oko 1950, druga oko 2140.
    Sutra u pol 8 hospitalizacija na patologiji trudnoce 😅 sad idem jos natrpat slatkisa u kofer i spremna sam skroz.

Ajmeeee, krenulo je vec! 🙈 Sretno cure, cuvaj nam se i javljaj se! 🥰

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

• Joćolina
    19. Listopad 2023. 07:54

mateak44

.

Matea sretno. 

Noir
    19. Listopad 2023. 12:06

Matea, čekamo novosti i držimo fige🤞

12/2023 dječak 💙

• BruNa
    19. Listopad 2023. 12:21

Sretno, Matea! ;)

Eva892
    19. Listopad 2023. 13:57

Matea jos maloo, drzim fige da sve prode dobro 👌🤗

👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
    👨1988. 👍
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.
    04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙

• Elia
    19. Listopad 2023. 15:07

Ajme Matea, ti stigla vec pred kraj😯😁 sretnoo!
    Cure jel koju od vas boli zdjelicna kost? Ili nesto tako dole nisko? Da mi objasni tu bol jer ja neznam sta me boli, pokusavala sam danas objasnit doktorici ona je to pripisala kostima
    Mene boli vise na lijevoj strani, pogotovo kada se dignem nakon sjedenja i krenem hodat ili kada dignem nogu tipa da obucem carape il nes tak, a prepona nije 😔 traje vec desetak dana i samo se pojacalo, nisam otvorena ni nis

Ana_Maria
    19. Listopad 2023. 17:39

Elia

Ajme Matea, ti stigla vec pred kraj😯😁 sretnoo!
    Cure jel koju od vas boli zdjelicna kost? Ili nesto tako dole nisko? Da mi objasni tu bol jer ja neznam sta me boli, pokusavala sam danas objasnit doktorici ona je to pripisala kostima
    Mene boli vise na lijevoj strani, pogotovo kada se dignem nakon sjedenja i krenem hodat ili kada dignem nogu tipa da obucem carape il nes tak, a prepona nije 😔 traje vec desetak dana i samo se pojacalo, nisam otvorena ni nis

Rekla bih da ti je to stidna kost, bar je meni tak, ja sam ju osjecala dosta u 6. mjesecu pa je nakratko prestalo i sad ovaj prijelaz u 8.mj. ubija, doslovce to, dizanje iz kreveta, kad dignem jednu nogu, kad se prebacujem s jedne strane na drugu u krevetu, nekad i kod hodanja samog i tak... meni intenzitet boli ovisi koliko hodam u danu ili radim nekaj pa bude jace ili slabije...

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Ella..
    19. Listopad 2023. 19:07

Pozdrav žene, ja sam danas imala pregled. Hvala Bogu sve je super, curka lijepo napreduje 😊 gin kaže da je zadovoljan svime, a ja još više! Danas smo 25+1 
    Sljedeći pregled je 23.11. :)Što se tiče boli stidne kosti, mene zna boliti,  pogotovo kao što je Ana Maria navela, kad se okrecem u krevetu ili hodam, ustajem, tada najviše osjetim. 

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.