Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mom2One
    20. Listopad 2023. 12:54

Ana_Maria

Mom2Onekako ste nam vi? ❤️

A evo, drzimo se nekako, iz dana u dan. Vidjet cemo dokad 🙈

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

Ana_Maria
    20. Listopad 2023. 17:50

Mom2One

Ana_Maria

Znam da si jednom rekla da cim ne pises nista da je onda ok pa se nadam da je zaista tako. Samo se drzite i dalje 😊

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Mom2One
    20. Listopad 2023. 21:37

Ana_Maria

Mom2One

Ana_Maria

Znam da si jednom rekla da cim ne pises nista da je onda ok pa se nadam da je zaista tako. Samo se drzite i dalje 😊

A više sam na fejsu u grupi pa tu samo popratim ovako. Ne znam ako sam uopce ovdje pisala novosti. 
    2 cm sam otvorena, rodni dio skraćen, šav je malo popustio ali zasad još drži. To je bilo sa 30+0.
    Sad u utorak imam pregled pa ćemo vidjeti situaciju. Rekao mi je gin ako se još otvorim da će me morati hospitalizirati. Tako da se nadam najboljem jer u suprotnom ne znam kako bi to sa djetetom i svim iskombinirala.
    Hvala ❤️

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

Ana_Maria
    21. Listopad 2023. 09:13

Mom2One

Ana_Maria

Mom2One

Ana_Maria

A više sam na fejsu u grupi pa tu samo popratim ovako. Ne znam ako sam uopce ovdje pisala novosti.
    2 cm sam otvorena, rodni dio skraćen, šav je malo popustio ali zasad još drži. To je bilo sa 30+0.
    Sad u utorak imam pregled pa ćemo vidjeti situaciju. Rekao mi je gin ako se još otvorim da će me morati hospitalizirati. Tako da se nadam najboljem jer u suprotnom ne znam kako bi to sa djetetom i svim iskombinirala.
    Hvala ❤️

Nisi nam to tu pisala.. mislim na tebe i drzim fige da bude sve ok i da ostajes doma, javi se nakon utorka ako se sjetis ❤️

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

mateak44
    21. Listopad 2023. 10:47

Ana_Maria nadam se da je zapravo sve okej i da je stvar samo do uzv 💪🏼😊
    Svima ostalima super na dobrim pregledima! 🥳
    Mom2one stvarno se dobro drzite, svaka cast 🥰

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

• Vitara
    21. Listopad 2023. 11:02

Ja sinoć otišla na hitnu. Jučer cijeli dan non stop sam išla na wc i nekih 2-3 h mi trbuh bio stalno tvrd. Stavili me 10 min na crtg, trudova nema. Mada dok sam ležala ni trbuh nije bio tvrd ali čim ih ustala i hodala opet bi bio. 
    U urinu dosta bakterija pa mi dr dala antibiotik. Ostalo sve ok. Mirovati zbog tog stvrdnjavanja trbuha. Dr je stvarno super bila i rekla da slobodno dođem ako mislim da se pogoršava. Cerviks je 5 mm i kaže da nema govora o otvaranju. Za sad je ok. Mala se miče kao i prije. Baš je aktivna jutros naspram jučer. 
    Matea, što su ti rekli?
    Mom, sretno dalje. 🤞🤞

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

mateak44
    21. Listopad 2023. 12:01

Vitara

Ja sinoć otišla na hitnu. Jučer cijeli dan non stop sam išla na wc i nekih 2-3 h mi trbuh bio stalno tvrd. Stavili me 10 min na crtg, trudova nema. Mada dok sam ležala ni trbuh nije bio tvrd ali čim ih ustala i hodala opet bi bio.
    U urinu dosta bakterija pa mi dr dala antibiotik. Ostalo sve ok. Mirovati zbog tog stvrdnjavanja trbuha. Dr je stvarno super bila i rekla da slobodno dođem ako mislim da se pogoršava. Cerviks je 5 mm i kaže da nema govora o otvaranju. Za sad je ok. Mala se miče kao i prije. Baš je aktivna jutros naspram jučer.
    Matea, što su ti rekli?
    Mom, sretno dalje. 🤞🤞

uh, sta kazu jel misle da su to onda lazne kontrakcije ili? drzi se :) i jesi krivo napisala ili je stvarno 5 mm cerviks? nekako mi to zvuci bas malo.
    juicer potpisala papirologiju i obavila anesteziologa, popodne su bili zabiljezeni trudovi na ctgu, medutim nisu potaknuli dodatno otvaranje, na kraju se to sve i smirilo... prate me, svako malo ide ctg. psiha mi je mirnija jer sam tu, ali opet nije lako bit odvojen od svoje kuce i od svoje rutine  

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

Noir
    21. Listopad 2023. 12:14

mateak44

Vitara

Matea, što su ti rekli?
    Mom, sretno dalje. 🤞🤞
    uh, sta kazu jel misle da su to onda lazne kontrakcije ili? drzi se :) i jesi krivo napisala ili je stvarno 5 mm cerviks? nekako mi to zvuci bas malo.
    juicer potpisala papirologiju i obavila anesteziologa, popodne su bili zabiljezeni trudovi na ctgu, medutim nisu potaknuli dodatno otvaranje, na kraju se to sve i smirilo… prate me, svako malo ide ctg. psiha mi je mirnija jer sam tu, ali opet nije lako bit odvojen od svoje kuce i od svoje rutine

Prije bih rekla da je 5 cm ako nema go ora o otvaranju 😅
    Ma bolje da si tamo na sigurnom i da te prate. Curke su vec velike bebe i bit ce to sve dobro da se i danas rode. Neka ipak izdrze jos malo 🙂 kako je to brzo prošlo!

12/2023 dječak 💙

• Vitara
    21. Listopad 2023. 12:40

Matea, 5 cm je. 🤦🤦😅😅 Trudnički mozak. Nije ništa rekla jesu li lažne, samo da odmaram. Jer ctg nije ništa pokazao. Bolje je kad samo ležim, ali doma je to teško. 
    Bolje je da si tu pod nadzorom. Još 2 tj i u terminu si. I baš je brzo prošlo. 😱😱  Sretno. 🤞🤞

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

Noir
    23. Listopad 2023. 08:35

Kako ste žene? Tko ima preglede ovaj tj?
    Matea, ima novosti?

12/2023 dječak 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.