Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elia
    19. Listopad 2023. 19:14

A onda valjda je to, ajde sad mi je malo lakse😁☺️ nisam do sad imala nikalve bolove pa mi je cudno sad haha
    Hvala na odgovorima🤗

Ana_Maria
    20. Listopad 2023. 08:50

Bok curke, evo i mene s pregleda.. nisam bas odusevljena, malo me splasila, prvo se prasica okrenula na guzu, a drugo, kaze da je manja no sto bi trebala.biti, tezina cca 1770 g i neke mjere glavice su manje, ali kaze da je to najvjerojatnije kako je okrenuta na guzu pa je glavica stisnutija gore i onda ne moze uzeti tocne mjere.. srce je dosta dugo slusala, sve pregledala i kaze da je sve ostalo u najboljem redu pa evo, ne znam sto da mislim.. malo sam down, ali nazalost ne mogu nista napraviti osim nadati se da je ipak sve ok
    . Vec za 2 tjedna u TA upravo radi toga da prate razvoj...

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

• Vitara
    20. Listopad 2023. 09:44

Ana Maria, vjerujem da je sve ok, samo ju nije mogla dobro izmjeriti zbog načina kako je bila postavljena. 🤞🤞 
    Iskreno, ja jedva čekam krenuti u TA na detaljan uzv jer moja ne radi svaki puta uzv, a kad radi, radi brzinski samo da odredi težinu i to je to. 
    Od jučer je curka slabije aktivna. Inače je oko 23-24 h baš aktivna i ujutro, ali sinoć i jutros slabo. Neću odmah paničariti. Osjetim lagane pokrete. Valjda je samo mirnija. 
    Matea, ima novosti??

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

Mom2One
    20. Listopad 2023. 10:06

Ana_Maria

Bok curke, evo i mene s pregleda.. nisam bas odusevljena, malo me splasila, prvo se prasica okrenula na guzu, a drugo, kaze da je manja no sto bi trebala.biti, tezina cca 1770 g i neke mjere glavice su manje, ali kaze da je to najvjerojatnije kako je okrenuta na guzu pa je glavica stisnutija gore i onda ne moze uzeti tocne mjere.. srce je dosta dugo slusala, sve pregledala i kaze da je sve ostalo u najboljem redu pa evo, ne znam sto da mislim.. malo sam down, ali nazalost ne mogu nista napraviti osim nadati se da je ipak sve ok
    . Vec za 2 tjedna u TA upravo radi toga da prate razvoj…

Draga, vjerujem da ce biti sve ok. 😍
    Za tezinu nisam upucena, mozda ne moze dobro izmjeriti. Ali ti imam iskustva s glavicom. Kad je moja bila okrenuta na zadak, nisu mogli izmjerit dobro glavicu. Uvijek je glavica mjerila oko tjedna gestacije a sve ostale mjere, ukljucujuci tezinu su tjedan do dva bile vece. Sad kad se okrenula glavicom dole, sve mjere su ujednacene. 

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

Noir
    20. Listopad 2023. 10:58

Ana_Maria

Ma bit ce to sve u redu, moj je bio na 30+6 1680. I to kao savrseno odgovara, u dan. Tako da je po tome tvoja tjedan dana manja. Ne stresiraj se, vidis da svi imamo razlicite bebe, a zato se i neke radjaju s 3 kile a neke s 4.5. U koju bolnicu ides?

12/2023 dječak 💙

Ana_Maria
    20. Listopad 2023. 11:21

Hvala puno cure, znam da puno puta splaše zene s tim da je bebica ili premala ili prevelika, a na kraju sve bude ok...
    Na Sveti Duh idem..

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Noir
    20. Listopad 2023. 11:26

Ana_Maria

Hvala puno cure, znam da puno puta splaše zene s tim da je bebica ili premala ili prevelika, a na kraju sve bude ok…
    Na Sveti Duh idem..

Ma naravno, ja cak mislim da ima i veze je li beba u tom trenutku punog zeluca, ili je ispiskila pa joj je opseg trbuha manji. Ma svasta, u svakom slucaju poprstit ce u bolnici i sve ce biti okej 😀

12/2023 dječak 💙

Ana_Maria
    20. Listopad 2023. 12:00

Mom2One kako ste nam vi? ❤️

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Tami0910
    20. Listopad 2023. 12:19

Vitara

Ana Maria, vjerujem da je sve ok, samo ju nije mogla dobro izmjeriti zbog načina kako je bila postavljena. 🤞🤞
    Iskreno, ja jedva čekam krenuti u TA na detaljan uzv jer moja ne radi svaki puta uzv, a kad radi, radi brzinski samo da odredi težinu i to je to.
    Od jučer je curka slabije aktivna. Inače je oko 23-24 h baš aktivna i ujutro, ali sinoć i jutros slabo. Neću odmah paničariti. Osjetim lagane pokrete. Valjda je samo mirnija.
    Matea, ima novosti??

To je normalno, nekad je aktivnija beba nekad mirnija.
    Nebrini vjerojatno je do polozaja bebe. U kasnijim tjednima kazu da se i smiruju jer im ponestaje mjesta. 

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

Mom2One
    20. Listopad 2023. 12:53

Noir

Ana_Maria

Ma bit ce to sve u redu, moj je bio na 30+6 1680. I to kao savrseno odgovara, u dan. Tako da je po tome tvoja tjedan dana manja. Ne stresiraj se, vidis da svi imamo razlicite bebe, a zato se i neke radjaju s 3 kile a neke s 4.5. U koju bolnicu ides?

A vidis, moja je na 30+0 bila 1700gr pa je rekao velika beba, velika. Za tjedan do dva veca. Nema pravila, u pravu si, svaka je razlicita. 

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.