Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana_Maria
    17. Listopad 2023. 14:39

Bravo za super lijepe preglede! 🥰
    KobraV, bas velika curka 🙈 ja sam u petak na pregledu, bas me zanima kolika je sad 🙈

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

• Vitara
    17. Listopad 2023. 16:05

Noir, nemam pojma za gumu. Da potražiš možda ima za kupiti samo guma? Ja moram svoju potražiti. Tko zna u kakvom je stanju nakon 7 godina. 
    Tami, htjela sam i tebi nešto komentirati, ali zaboravila što. 🫣😅🤦

👩39, 👱‍♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

• Vitara
    17. Listopad 2023. 16:12

Tami0910

Joj drage moje, bas ste divne🥰
    Mozda budemo neke i skupa u bolnici..Kakvog ste misljenja da partner bude na porodu?
    Hoce li Vas bit?
    Zna li tko dal kbc Sveti Duh zahtjeva da pratnja ima polozen trudnicki tecaj?

Evo vratila se da vidim što je bilo. 
    Sa mnom je bio muž na prvom porodu. Bila je subota, prazno rodilište, bili smo sami skoro cijelo vrijeme!!! Babica me obišla 2-3 puta, dr jednom tek. Da sam morala biti sve one sate sama mislim da bih poludila. Poslali su ga van kad su htjeli napraviti izgon. Kako nije išlo, prošla sam kraj njega u hodniku kad su me vozili na carski. On je bio pred salom jer je sala bila preko puta rađaone. Kaže da je pričao sa mnom kad su me izvezli iz sale, čega se ja ne sjećam jer sam išla pod opću. I bio je u sobi kad sam došla k sebi i pokazao mi sliku bebe. I sad će ići sa mnom, a ako ću morati na carski htjela bi da bude opet pred salom. Što sumnjam da će dopustiti. 

Ostali nalazi u redu.
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

Miss88
    17. Listopad 2023. 19:44

Evo i nas s pregleda. Bebač ima 2470g 🫣 i veći je za dva tjedna. Sad sam u 33tt. Prije 3 tj je imao 1600 😬. Ja sam dobila svega dvije kile pa imam sada 64.  Okrenuo se glavom prema dole. Sve je okej. Idem opet za 3tj. I to je onda zadnji pregled kod nje pa me prebacuje u TA. Pokupila sam doznake i radim do 24.,znači s 25. više ne radim. 🥰

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Ana_Maria
    18. Listopad 2023. 10:52

Miss88

Evo i nas s pregleda. Bebač ima 2470g 🫣 i veći je za dva tjedna. Sad sam u 33tt. Prije 3 tj je imao 1600 😬. Ja sam dobila svega dvije kile pa imam sada 64. Okrenuo se glavom prema dole. Sve je okej. Idem opet za 3tj. I to je onda zadnji pregled kod nje pa me prebacuje u TA. Pokupila sam doznake i radim do 24.,znači s 25. više ne radim. 🥰

Bravo 🥰 veliki decko, super! Jos malo i konacno ne radis, bas mi je drago, ja se tak dobro osjecam otkad ne radim, nimalo mi ne fali 🙈 
    .....
    Btw, nitko ne zna treba li za pratnju na Sv Duhu potvrda ili ne?

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

mateak44
    18. Listopad 2023. 14:41

Bravo za sve dobre preglede 🥰
    Ana_Maria ja ti stvarno ne znam, ali pitaj u ljetnim ili jesenkim bebama, one su frisko sad pa mozda znaju nesto vise 😊
    .
    Ja sam evo taman s pregleda dosla doma, cerviks skroz skracen, prstima moze do glave desne blizanke 😱🥹 jedna je oko 1950, druga oko 2140. 
    Uzet je i bris perineuma.
    Sutra u pol 8 hospitalizacija na patologiji trudnoce 😅 sad idem jos natrpat slatkisa u kofer i spremna sam skroz.
    Muz je malo u soku, dat cu mu jos koji sat da dode sebi 😂

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

Noir
    18. Listopad 2023. 14:57

mateak44

Bravo za sve dobre preglede 🥰
    Ana_Maria ja ti stvarno ne znam, ali pitaj u ljetnim ili jesenkim bebama, one su frisko sad pa mozda znaju nesto vise 😊
    .
    Ja sam evo taman s pregleda dosla doma, cerviks skroz skracen, prstima moze do glave desne blizanke 😱🥹 jedna je oko 1950, druga oko 2140.
    Uzet je i bris perineuma.
    Sutra u pol 8 hospitalizacija na patologiji trudnoce 😅 sad idem jos natrpat slatkisa u kofer i spremna sam skroz.
    Muz je malo u soku, dat cu mu jos koji sat da dode sebi 😂

Wow wow. Vec je vrijeme ☺️ velike su to vec cure, bas me zanima daljnji razvoj situacije. Hoce li odmah zakazati carski ili ce cekati. Kako god. Zelim vam svu srecu 🤞
    I da, to je odjednom cervis se tako skratio ili?

12/2023 dječak 💙

• Vitara
    18. Listopad 2023. 15:23

Matea, sretno!!!!! 🍀🤞🍀🤞🍀🤞🤞

Ostali nalazi u redu.
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. s 38+4 stigla L, sc

mateak44
    18. Listopad 2023. 15:46

Noir nadam se da cu sutra sve cuti 😅 da da, na proslom pregledu je bilo okej, nije na nalaz pisao nista, ali rekao je da smo dobre jos… od zadnjeg pregleda do danas je proslo tocno dva tjedna. I hvala 🤗
    Vitara hvala tiii ☺️

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

Ella..
    18. Listopad 2023. 16:07

mateak44

Noir nadam se da cu sutra sve cuti 😅 da da, na proslom pregledu je bilo okej, nije na nalaz pisao nista, ali rekao je da smo dobre jos… od zadnjeg pregleda do danas je proslo tocno dva tjedna. I hvala 🤗
    Vitara hvala tiii ☺️

Sretno! 😊😊

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.