Gdje ste žene? Jeste spakirale torbe već? Ja još nemam stvari za bolnicu, spremam se danas ili sutra u dm i ljekarnu. U čemu cete nositi stvari- kofer ili?
Ja sam kupila sve što mi treba ali nisam slagala još. Imam kofer jedan srednji pa ću u njega sve. Uzela sam jednokratne gaće iz dma, Chicco uloške, sebi dvije spavaćice, jednu za porod, drugu za jutro kad dolaze u kontrolu kasnije ću nositi hlače piđamu i potkošulje, par pamučnih gaća i jedan grudnjak za dojenje, kremu za bradavice i leptiriće, jedan mali ručnik jedan veliki, papuče i japanke za tuširanje, sve za higijenu, i mantil nosim. Za bebu pelene i vlažne ću ponijeti iako se dobije u bolnici. Robicu za kući i dudu jednu. Ja mislim da sam sve navela. 🫣 ne znam ni ja više. 🤣
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Gdje ste žene? Jeste spakirale torbe već? Ja još nemam stvari za bolnicu, spremam se danas ili sutra u dm i ljekarnu. U čemu cete nositi stvari- kofer ili?Bokic! Nisam, planiram to tamo kod 35. tjedna vjerojatno, prvo moramo sloziti njenu komodu i police i dofurati kinderbet, torba ce ici na kraju 😊
Vitara tako ti i mene moja zna izudarati, svasta oni rade unutra, smatram to sve normalnim 🙈
….
Imam pitanje za cure koje inace piju cajeve, ja sam vjerni kavopija, ali sad mi se odjednom javila zelja za cajem, pogotovo kad je vani zahladilo 🙈 ali ne znam nista o njima, ne pije mi se najobicnija kamilica pa ako ima tko iskusan preporuciti konkretno neki fini biljni caj koji sad smijemo piti, hvala puno! 😊
Ja sam razmišljala o čaju za dojilje. Onaj hippov. Preporučuju zadnji mjesec pred porod. Tako da ću s tim krenuti još malo. ☺️
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Miss, hvala, imam danas u 14 h.
Noir, nemam još ništa, osim jedne spavaćice. Zna li neka sa fejsa stranicu Marina-oprema za trudnice, valjaju li tamo spavaćice??
Jutros je beba imala tako neke čudne pokrete. Znači bilo je brzo i ritmično, kao otkucaji srca.
Frendica mi od tamo naručivala, kaže da su odlične spavaćice.
Hej cure, evo mene s pregleda.
Doktorica kaže da je sve super i da dobro napreduje. Bebica ima oko cca 2 kg.
Cx T oblika 34mm, smanjio se. Iskreno malo sam u panici zbog toga, može li to značiti prijevremen porod?
Beba se okrenula. Vidjeli smo kako zijeva Toliko je živahna da nismo uspjeli nijednu sličicu dobit.Ostala je začuđena jer još nemam spakiranu torbu Danas idem u kupovinu toga svega i slažem je pa neka čeka.
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Gdje ste žene? Jeste spakirale torbe već? Ja još nemam stvari za bolnicu, spremam se danas ili sutra u dm i ljekarnu. U čemu cete nositi stvari- kofer ili?Bokic! Nisam, planiram to tamo kod 35. tjedna vjerojatno, prvo moramo sloziti njenu komodu i police i dofurati kinderbet, torba ce ici na kraju 😊
Vitara tako ti i mene moja zna izudarati, svasta oni rade unutra, smatram to sve normalnim 🙈
….
Imam pitanje za cure koje inace piju cajeve, ja sam vjerni kavopija, ali sad mi se odjednom javila zelja za cajem, pogotovo kad je vani zahladilo 🙈 ali ne znam nista o njima, ne pije mi se najobicnija kamilica pa ako ima tko iskusan preporuciti konkretno neki fini biljni caj koji sad smijemo piti, hvala puno! 😊
Ja pijem dm-om bio caj od anisa, komoraca i kima i inace pa cu i sada, vidim da su u tom hippovom caju za dojilje isti sastojci a ovaj je bio i caj je prefin pa eto😁 sve preporuke
Cx T oblika 34mm, smanjio se. Iskreno malo sam u panici zbog toga, može li to značiti prijevremen porod?
Beba se okrenula. Vidjeli smo kako zijeva Toliko je živahna da nismo uspjeli nijednu sličicu dobit.Ostala je začuđena jer još nemam spakiranu torbu Danas idem u kupovinu toga svega i slažem je pa neka čeka.
Super vijesti. Samo se ti spakiraj nikad ne znaš. Ja sljedeći tjedan kad službeno budem na porodiljnom, planiram krenuti s pranjem i slaganjem robice. I budem spremila si torbu. 💪
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Odlicno za pregled! Jao, meni je to sve nekako rano, jos mi nije u glavi da smo tako blizu. 🙈🙈🙈
12/2023 dječak 💙
Super, bitno da je sve ok 😊 neka me demantira netko iskusniji, ali ja koliko znam najnormalnije je da se u ovim tjednima vec skracuju CX polako, ipak se pripremamo za porod koliko god barem se meni jos cinio on dalek 🙈 tako da bih ti rekla da nema mjesta panici i samo polako 😊
Ja cu za rodiliste vjerojatno ruksak, a za sobu nez jos, vidjet cu stane li mi u malu torbu jednu sve ili cu ipak manji kofer morati... 🤷♀️
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
….
Imam pitanje za cure koje inace piju cajeve, ja sam vjerni kavopija, ali sad mi se odjednom javila zelja za cajem, pogotovo kad je vani zahladilo 🙈 ali ne znam nista o njima, ne pije mi se najobicnija kamilica pa ako ima tko iskusan preporuciti konkretno neki fini biljni caj koji sad smijemo piti, hvala puno! 😊Ja pijem dm-om bio caj od anisa, komoraca i kima i inace pa cu i sada, vidim da su u tom hippovom caju za dojilje isti sastojci a ovaj je bio i caj je prefin pa eto😁 sve preporuke
Hvala cure, tako i tako cu uzeti taj caj za dojilje pa cu njega onda piti kad ce mi se javiti ovakva zelja 🙈
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Dobila sam izdajalicu, no guma je pozutjela. Zna li netko moze li se to skinuti ili nema pomoci 🙈
12/2023 dječak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji