Mom2one evo tebe napokon kod nas. Par dana smo razlike. Sad sam 7+6. Iako mi pišee na ultrazvuku dva dana mlađi. ❤️
Haha, da, napokon sam se odlucila. Oprezna i dalje oko svega 🤣
Ma bitno da je sve ok, dan, dva gore dole, nije bitno.
Ali ja sam sad na sto muka. Mala mi je u skoli pokupila gliste i naravno prenijela na mene.
Muz i ona su dobili terapiju, dok je doktorica za mene rekla da ne moze dati (sto sam uostalom i procitala na netu). Medutim moj gin govori da normalno i ja koristim, da je bas nedavno imao jednu trudnicu s istim problemom i njoj je dao istu terapiju. Nemam pojma koga sad poslusat.
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
Ja sam danas skicnula kolica 🙈 iako ne mislim kupovati prije jeseni ako bude sve okej nisam si mogla pomoci. I bas sam se iznenadila kakve su im cijene. 😅 nadam se da necu biti impulzivna i kupovati sve sto vidim jer mi se smijesi bankrot. 🤦♀️
12/2023 dječak 💙
Ja sam danas skicnula kolica 🙈 iako ne mislim kupovati prije jeseni ako bude sve okej nisam si mogla pomoci. I bas sam se iznenadila kakve su im cijene. 😅 nadam se da necu biti impulzivna i kupovati sve sto vidim jer mi se smijesi bankrot. 🤦♀️
Točno te sve razumijem. 😂 U prvoj trudnoći bila luda za svim, sve dosta prije kupit "da ne bi nedaj Bože nešto falilo", kad se sjetim ajmeeee.
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
Ništa ovaj puta ne kupujem. Sva srećaa pa mi šogorica ima malog od godinu dana a kuma od 8 mj. 🤣🤣
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Ja ne mislim kupovati nista do jeseni 🙈 najradije bih sve odmah i sad ali do jeseni ce biti novih ponuda, kolekcija, popusta pa ne zelim hoardati prerano😂😂 e to je plan,koliko cu ga se drzati, vidjet cemo😂
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Ja nista kupovat imam sve od prvog dijeteta jedino mozda krevetic Jer njega nemam vise al to pred sam porod.
U prvoj trudnoci nakupovala i gluposti tako da sad ama bas nista a roba se dobije kad rodi se ,dobivam i dan danas za malu da nista nemoram kupovat ni njoj.
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Moja sestra rodila prije 2 mjeseca ,rekla sam joj ostavi sve haha moji su svi 7 godina( sin uskoro 7,kćer 14) razlike tako sam podijelila sve okolo nećacima i nećakinjama.kolica,krevet i ostalo ćemo kupiti pred porod
Kakav sirup smijemo za kašalj?
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Di ste curke? Na produženim vikendima? Nadam se da ste sve dobro i da uživate 🥰 Slabo se tipka 😁
Džuli365 nisi se javljala poslje onih poruka za bolove... šta su rekli doktori, jel sve okej?
Tami jesi se ti čula s nekim u vezi bakterije?
Noir sta su tebi rekli za ono napisano mirovanje?
Ja muku muči s mučninama i dalje 🤢 slabije nego u 6 i 7 tjednu alj svejedno me zna uhvatit i ne pušta. Probava kriminal, sporija od puža 🐌
tješim se, još malo 😁
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Kakav sirup smijemo za kašalj?
https://www.adiva.hr/zdravlje/trudnoca-i-porod/trudnoca-i-lijekovi-sto-trudnice-mogu-uzimati-a-sto-trebaju-izbjegavati/
Škicni ovdje. Znam da možeš Isla pastile sve. One su na bazi islandskog lišaja. A sad sirup.... probaj pit vode, čajeva, inhalirat se fiziološkom..
Inače nisam neki tabletoman i sve pokušavam na taj prirodniji način, posebno sad u trudnoći. Držim 🤞 da što prije prođe
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sortiraj odgovore
Najstariji