Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivonicaa
    30. Travanj 2023. 07:17

Bok cure! Da, malo se slabije tipkamo, ali bude to opet krenulo nakon vikenda! 😁
    Jana25 tako je, još malo. 🤞🏻 
    Ja sam završila kod dr. jer sam imala krvarenje iz nosa i nije prestajalo 20-ak minuta, te sam imala povišenu temperaturu, užas. 

👩: 30 🧔: 31
    7/24 💙 B
    ~ Children give importance to your life ~

Jana25
    30. Travanj 2023. 07:45

tratincica12345

Bok cure! Da, malo se slabije tipkamo, ali bude to opet krenulo nakon vikenda! 😁
    Jana25tako je, još malo. 🤞🏻
    Ja sam završila kod dr. jer sam imala krvarenje iz nosa i nije prestajalo 20-ak minuta, te sam imala povišenu temperaturu, užas.

Ajme! Šta su ti rekli? Zašto temp i tako dugo krvarenje? 😳

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

ivonicaa
    30. Travanj 2023. 10:28

Jana25

tratincica12345

Jana25tako je, još malo. 🤞🏻

Ajme! Šta su ti rekli? Zašto temp i tako dugo krvarenje? 😳

Rekli su da se u prvom tromjesečju krvarenja najčešće događaju zbog povećane količine krvi koja cirkulira tijelom. Zaustavili smo krvarenje iz nosa kad sam došla. Moram povećati broj porcija voća i povrća koje sadrži vitamin C i više mlijeka i mliječnih proizvoda jer mi fali kalcij. Kupila sam kalcij šumeće tablete s dodanim vitaminom D. I ujutro moram ispirati nosnice fiziološkom otopinom.

👩: 30 🧔: 31
    7/24 💙 B
    ~ Children give importance to your life ~

Neyy
    30. Travanj 2023. 21:40

Pozdrav svim budućim mamama 😊
    Tek sam se registrovala na forum, nadam se da nisam promašila temu, ali obzirom da će i moja beba doći u decembru/januaru, mislim da sam na pravom mjestu.
    Treba mi pomoć nekoga ko je prošao već kroz ovo, meni je prva trudnoća, zadnji ciklus 23.03, 24.04 nakon pet dana kašnjenja menstruacije test pozitivan, blijeda linija. Ponovila test u petak, digitalni, plusic je tu, i piše da je 2-3 sedmica trudnoće.
    Pls da mi neko kaze sta dalje da radim nakon pozitivnog testa, stid me je sto ništa ne znam jer imam 32 godine ali evo po prvi put se susrećem sa svime, a emocije su toliko jake da ne znam gdje bih prije. 

24.04. ➕
    OTP 28.12.2023.
    Veritas test ✔️
    Z & E 💗💗

Noir
    30. Travanj 2023. 21:46

Ako nemaš nikakvih krvarenja ili jakih bolova, naruči se ginekologu na pregled kad ćeš biti najmanje 6 tj trudna. Počni uzimati prenatalne vitamine i to je to. Opusti se i uživaj ☺️

12/2023 dječak 💙

Neyy
    30. Travanj 2023. 21:53

Noir

Ako nemaš nikakvih krvarenja ili jakih bolova, naruči se ginekologu na pregled kad ćeš biti najmanje 6 tj trudna. Počni uzimati prenatalne vitamine i to je to. Opusti se i uživaj ☺️

Početkom prošle sedmice sam imala blaže bolove slicne menstrualnim, nakon prvog testa, a sada već par dana ništa, prestali su. Nadam se da ce sve biti ok, dugo je očekivana trudnoća 😊

24.04. ➕
    OTP 28.12.2023.
    Veritas test ✔️
    Z & E 💗💗

Haru
    01. Svibanj 2023. 10:38

Cure mislim da ću se uskoro oprostiti od vas i čekati neku drugu temu. U nedjelju ću znati 100% , ali evo da je sve bilo ok bili bi blizanci. 🙂

'21. 💙
    '24. 💛

Miss88
    01. Svibanj 2023. 10:56

Ajme Haru pa šta bilo,spontani? 😔

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Jana25
    01. Svibanj 2023. 11:01

Haru

Cure mislim da ću se uskoro oprostiti od vas i čekati neku drugu temu. U nedjelju ću znati 100% , ali evo da je sve bilo ok bili bi blizanci. 🙂

Haru?! Šta je bilo 😳🥺😭 
    Izdrži, šaljem zagrljaje ❤️❤️❤️❤️❤️

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Haru
    01. Svibanj 2023. 11:02

Jedan plod nema otkucaje , kod drugog se povremeno vidi. Ali što se tiče veličine gotovo nikakav napredak u ovih tjedan dana. 

'21. 💙
    '24. 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.