Cure, sinoc sam sanjala prvo porod, pa onda da sam bebu zaboravila u garazi, znaci nocna mora. Tako sam bila jadna i uplasena kad sam se probudila. 😔😔
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
…i to samo iz razloga jer privatno vodim trudnoću kod dr Vasilja koji je prije bio na sv Duhu pa se nadam da bi upozorio kolege na mene…a da bi ga oni poslušali… 🤣Pa koliko nas je kod Vasilja 😂😂😂 predobro. Možda se i sretnemo a da ne znamo 😛
Hahaha vjerojatno se i sretnemo! Meni je idući pregled 05.10. pa ako ima koja mama tad kod dr Vasilja vidimo se! 🤣🤣🤣
👩33 🧔34
👶08/2020 🩷
💔👼10/2022 vanmaternična 7+6
25.3. ➕️
Stiže 2. curica 🩷
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20231126/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/9560/preg.png
Ponovo
https://ibb.co/3ybfKxM
A joj koja poza 🥹🥹😍
💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️
Evo curke i mene. Dana ssam u totalnoj guzvi i nisam se javljala. Sve je super. Cerviks je 38mm, zatvoreno sve, beba je 870 grama. Odgovara mjerama u dan 😃
12/2023 dječak 💙
Bravo za dobre oreglede cure koje ste ih imale 🎉
.
Kika5 jesi radila u početcima neki od NIPT testova? Rani probir?
Što je doktor rekao, koliko beba kasni? Vjerojatno dosta ako su ti odma uzimali nalaz pl.vode. postoji li mogućnost da je krivo i na brzinu mjerena?
Nažalost ja nemam iskustva sa kašnjenjem u razvoju ali imam s tim da je beba velika. Nekim curama ovdje je isto viđeni kašnjenje od cca 2 tjedna pa su bebe to nadoknadile. Nadam se da ce i kod tebe biti slično ❤️
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Hej cure,evo da se i ja javim,danas sam bila na pregledu, saznali smo da je curica ali nazalost i da beba ne odgovara mjerama tj da je dosta manja.. danas su mi napravili punkciju i uzeli uzorak plodne vode na analizu i krv od mene i muza kako bi iskljucili neke genetske bolesti.. uzasno sam tuzna i u brizi jer ne znam sta ce biti dalje.. ako ima koja neki savjet ili nesto sto bi me smirilo bar malo bila bih vam zahvalna ❤️
Hej, koliko beba kasni i kakvo je bilo stanje na zadnjem uzv? Gdje se kontroliras?
12/2023 dječak 💙
Pozdrav cure,
Čestitam svima na dobrim pregledima!
Jana auhhh momak ne staje s rastom, a? 😅 nadam se da će se do kraja nekako ujednačiti i da ipak neće bit prevelik 🤞🤞
Kika sve ovisi koliko je kašnjenje i treba više termina da se vidi jel kašnjenje uvijek isto ili raste, smanjuje se...razloga može bit sto, a lako moguće i da će samo biti manja beba i da je ovo samo lažna uzbuna! Nadamo se da je tako 💪💪
.
Ja sam isto u klubu da bi prirodni porod nakon prošlog hitnog carskog, kod nas (u Zd) se ne ide automatski na drugi carski, al iskreno jako rijetko čujem po primjerima oko sebe da je netko išao na prirodni porod, najčešće ipak bude i drugi carski. Moj ginekolog je rekao da sve mora bit savršeno (bez dripa, prirodni trudovi, lijepo otvaranje, ne prevelika beba, uredan ožiljak, ne bi se smjelo ni prenijeti) da bi pustili prirodnim putem tako da mi je u glavi da će ipak vjerojatno biti ponovno c.r.
Al ne želim se zamarati uopće time, za prvi sam bila sto posto uvjerena da će bit školski, prirodni porod i iščitala svu literaturu, naučila disat i sve sve, a na kraju hitni carski. Sad ništa ne planiram i ne očekujem pa me možda iznenadi. 😁
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Pozdrav cure,
Čestitam svima na dobrim pregledima!
Jana auhhh momak ne staje s rastom, a? 😅 nadam se da će se do kraja nekako ujednačiti i da ipak neće bit prevelik 🤞🤞
Kika sve ovisi koliko je kašnjenje i treba više termina da se vidi jel kašnjenje uvijek isto ili raste, smanjuje se…razloga može bit sto, a lako moguće i da će samo biti manja beba i da je ovo samo lažna uzbuna! Nadamo se da je tako 💪💪
.
Ja sam isto u klubu da bi prirodni porod nakon prošlog hitnog carskog, kod nas (u Zd) se ne ide automatski na drugi carski, al iskreno jako rijetko čujem po primjerima oko sebe da je netko išao na prirodni porod, najčešće ipak bude i drugi carski. Moj ginekolog je rekao da sve mora bit savršeno (bez dripa, prirodni trudovi, lijepo otvaranje, ne prevelika beba, uredan ožiljak, ne bi se smjelo ni prenijeti) da bi pustili prirodnim putem tako da mi je u glavi da će ipak vjerojatno biti ponovno c.r.
Al ne želim se zamarati uopće time, za prvi sam bila sto posto uvjerena da će bit školski, prirodni porod i iščitala svu literaturu, naučila disat i sve sve, a na kraju hitni carski. Sad ništa ne planiram i ne očekujem pa me možda iznenadi. 😁
Šuti i ništa me ne pitaj. Izašla sam iz ordinacije van sebe, sa suzama u očima. Al ajde, pribrala sam se i sad čekam ponovni pregled u 32. tjednu da vidimo koliki je i da opet napravim OGTT. K mi je na 31+nešto bio 2600. Tako nekako očekujem i nadam se i sad. Nikako više 🤣
Kak si ti? Rasteš? Kako su mali, a i veliki?😁💙💙
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Evo da podijelim i ja iskustvo s pregleda danas.. imali smo fetalnu echokardiografiju i pregled.. sve super ali s obzirom da imam još par tjedana do neke sigurnosti teško mi je opustiti se... S obzirom da sam na strogom mirovanju doktorica me pitala želim li radit ogtt ja sam ju zamolila da to preskočimo za sad, ona se složila rekla je to nam sad nije prioritet tako da očito to nije toliki big deal.. 25 tjedan smo sad tako da imamo još čekanja mirovanja i stresiranja.. najviše me muče Bh kontrakcije koje mi vas stvaraju paniku ali doktorica se ne brine oko toga previše ... Nadam se da će ovako ostati još dugo...
Dr mi je isto rekla da moze biti da je beba jednostavno sama po sebi manja ali moramo pratiti razvoj,obzirom da je i u mojoj i u muzevoj obitelji bilo bas maloh beba po 2kg po rodenju
To je super. Ako su organi svi okej, mozda je stvarno beba samo manja. I to je uredu. Pa ne moraju svi bit kapitalci od 4+kile
Javljaj se svakako da cujemo kako ste 😘
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sortiraj odgovore
Najstariji