Evo i mene s pregleda beba je čak za 3 dana veća i doktorica se čudi tko mi je uopće ikad i izmjerio zastoj opsega trbuha.
Ima 1200 grama i 100% potvrđeno da je curica🥹🥰❤️
Bravooo!! Bas mi je drago, to je vec komad bebe. Samo su te nasekirali 🙈
12/2023 dječak 💙
Evo i mene s pregleda beba je čak za 3 dana veća i doktorica se čudi tko mi je uopće ikad i izmjerio zastoj opsega trbuha.
Ima 1200 grama i 100% potvrđeno da je curica🥹🥰❤️
Suuuuper, bravo za curicu! Zao mi je samo sto si bezveze dodatan stres prolazila 😔
Kika, drzim fige da i tebi tako bude, neka te Lanin slucaj ohrabri, drzi se!🥰
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Evo i moj ogtt rijesen: 4,4 - 9,7 - 6,4 taman sve u granicama 😁
Jedino sto su mi napravili i nalaz iz urina koji nije bio prvi jutarnji i ima leukocita i plocastih epitela dosta tak da sutra ujutro idem raditi prvi jutarnji da vidim je li neka upala u pitanju. Na prvu sam se zabrinula, ali sad pokusavam misliti da je to sve vise manje nazalost normalno, a sto je najbolje ili najgore, nikakvih simptoma nemam 🙄
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Jedino sto su mi napravili i nalaz iz urina koji nije bio prvi jutarnji i ima leukocita i plocastih epitela dosta tak da sutra ujutro idem raditi prvi jutarnji da vidim je li neka upala u pitanju. Na prvu sam se zabrinula, ali sad pokusavam misliti da je to sve vise manje nazalost normalno, a sto je najbolje ili najgore, nikakvih simptoma nemam 🙄
To imam i ja u urinu, nitko nije reagirao na to.
12/2023 dječak 💙
Pozdrav svim aktivnim clanicama. Ja pratim temu od svoje 14te sedmice ali nisam se prijavljivala.
Sad sam 27+6 termin mi je 01.12. Cekamo djecaka.
Zgaravica me bas zeza nekoliko dana, nocu je bas izrazena. Imate li vi neke konkretne savjete da malo ublazi? A druga situacija je ta da sam se sinoc u snu zagrcnula jer sam se okrenula na ledja i pocela sam
Jako da kasljem i zaboli me na desnoj strani po dnu bas osjecaj boli u misicima i boljelo je jako ali je onda opao intenzitet ali osjetim danas i na lijevoj strani. Kao kada grc uhvati list noge pa boli poslije toga dan dva. Da li moze biti da je stvarno doslo do zgrcenja stomacnih misica . Bebac se vrti osjetim sve vrijeme.
Hvala unaprijed na odgovorima. Pozdrav iz BiH
Pozdrav svim aktivnim clanicama. Ja pratim temu od svoje 14te sedmice ali nisam se prijavljivala.
Zgaravica me bas zeza nekoliko dana, nocu je bas izrazena. Imate li vi neke konkretne savjete da malo ublazi? A druga situacija je ta da sam se sinoc u snu zagrcnula jer sam se okrenula na ledja i pocela sam
Jako da kasljem i zaboli me na desnoj strani po dnu bas osjecaj boli u misicima i boljelo je jako ali je onda opao intenzitet ali osjetim danas i na lijevoj strani. Kao kada grc uhvati list noge pa boli poslije toga dan dva. Da li moze biti da je stvarno doslo do zgrcenja stomacnih misica . Bebac se vrti osjetim sve vrijeme.
Hvala unaprijed na odgovorima. Pozdrav iz BiH
Mene ubija žgaravica, ali to najviše jer trenutno pijem željezo. Spavam na povišenom, sa dva jastuka i kad me primi žgaravica na lijevom boku (tad je položaj želuca takav da se ne vraća kiselina). Kad je baš jako izraženo uzmem Rennie.
Za mišiće pijem Biolectra magnezij. On je dosta jak pa nekad znam i dobiti proljev od njega...🙈 ali pomaže za grčeve. 😄
👩33 🧔34
👶08/2020 🩷
💔👼10/2022 vanmaternična 7+6
25.3. ➕️
Stiže 2. curica 🩷
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20231126/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/9560/preg.png
Hvala unaprijed na odgovorima. Pozdrav iz BiHMene ubija žgaravica, ali to najviše jer trenutno pijem željezo. Spavam na povišenom, sa dva jastuka i kad me primi žgaravica na lijevom boku (tad je položaj želuca takav da se ne vraća kiselina). Kad je baš jako izraženo uzmem Rennie.
Za mišiće pijem Biolectra magnezij. On je dosta jak pa nekad znam i dobiti proljev od njega…🙈 ali pomaže za grčeve. 😄
I ja si naredam jastuka i stalno sam na lijevoj strani ali eto sinoc sam se nekad okrenula na ledja.
Ja pijem Roidakal po preporuci doktora tu ima 450gr mg a i u femibionu ima nesto sitno. Imam kontrolu u ponedjeljak pa cu se posavjetovati da li mi treba jos dodatna doza mg.
Jedino sto su mi napravili i nalaz iz urina koji nije bio prvi jutarnji i ima leukocita i plocastih epitela dosta tak da sutra ujutro idem raditi prvi jutarnji da vidim je li neka upala u pitanju. Na prvu sam se zabrinula, ali sad pokusavam misliti da je to sve vise manje nazalost normalno, a sto je najbolje ili najgore, nikakvih simptoma nemam 🙄To imam i ja u urinu, nitko nije reagirao na to.
A koje su ti vrijednosti bile?
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Jedino sto su mi napravili i nalaz iz urina koji nije bio prvi jutarnji i ima leukocita i plocastih epitela dosta tak da sutra ujutro idem raditi prvi jutarnji da vidim je li neka upala u pitanju. Na prvu sam se zabrinula, ali sad pokusavam misliti da je to sve vise manje nazalost normalno, a sto je najbolje ili najgore, nikakvih simptoma nemam 🙄To imam i ja u urinu, nitko nije reagirao na to.A koje su ti vrijednosti bile?
Leukocita je bilo 2-4 koliko se sjecam, a za ovaj plocasti epitel je pisalo dosta. Ne brini, mozda te posalje na UK. Sro nalaz kaze za bakterije?
12/2023 dječak 💙
Ma mislim da se ne trebas zabrinjavati, neki imaju vece, neki manje bebe, a i tesko je ro precizno izmjeriti. K tome, ako ste vi veliki za ocekivati je i da ce beba biti. Iako ne mora. 🙈 bitno da se razvija kkao treba, a na ostalo je tesko utjecati.
Hvala pu o na utjehi 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji