pozdrav svima. Nisam u whatsapp grupi, ovdje sam i pratim cijelo vrijeme i upijam i shvaćam kako sam totalno nespremna guglala sam što mi treba za bebu za prvu ruku
imam nekakav popis sa neta, ono okvirno da znam jer ja sam osoba koja voli pretjerati sa svime (pogotovo jer mi je to prva beba, tako mi pomogao Bog kad krenem kupovati).
Kisaa, kisaa. Kako uzivam slusajuci kisu. Nisam znala da joj se covjek moze ovoliko veseliti.😂😂
Kako ste vi curke? Nemamo bas nesto pregleda ovih dana, cini mi se da su neke cure odustale od foruma. Imam osjecaj da nas se 10ak javlja samo 😅
Uf ja se vagala jučer. Vaga pokazuje 61,9kg. Prije tri tjedna sam imala 59,5 🤣🫣. Kreću kile lagano.
…
Neke cure su se prebacile u WhatsApp grupu pa ih nema.
Pa kad si mrsava, i trebaju ici 😜
Ja sam sad na +3, bilo je i vise, ali kako se unormalila probava sad sam laksa ujutro i to mi je drago jer se ne osjecam napuhnuto.
Btw ja se ne vazem uopce kod doktora nego se taj dan doma ujutro vagnem i tamo im kazem. Kako su mi pregledi popodne sigurno bi imala kilu dvije vise da se tamo vazem 🙈
Ma ja se važem i popodne kad dođem kod njih. Ne može biti baš tolika razlika bar ne u mom slučaju.
Kod mene i po 2 kile razlike ujutro i navecer.
Manje bitno dok god bebice dobro napreduju.
Radit cu ogtt ovaj tjedan, samo ne znam hocu li ici sutra ili u petak. 🙈 psihicki se pripremam. Jel se daje i urin za to ili samo krv?
Meni su samo krv. 🤷♀️ Zagreb je u pitanju.
👩33 🧔34
👶08/2020 🩷
💔👼10/2022 vanmaternična 7+6
25.3. ➕️
Stiže 2. curica 🩷
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20231126/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/9560/preg.png
pozdrav svima. Nisam u whatsapp grupi, ovdje sam i pratim cijelo vrijeme i upijam i shvaćam kako sam totalno nespremnaguglala sam što mi treba za bebu za prvu ruku
imam nekakav popis sa neta, ono okvirno da znam jer ja sam osoba koja voli pretjerati sa svime (pogotovo jer mi je to prva beba, tako mi pomogao Bog kad krenem kupovati).
Možeš ti to 🤣🥰
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Ja isto kad Vas citam skuzim da sam skroz nespremna i da uopce ne znam sta mi sve treba.
Ok kolica smo uzeli, trebamo kinderbet, njihalicu, posteljinu cijelu, jastuk za nosenje, robica, tetra pelene, dude, bocice.
E sad pocinje slatka glavobolja haha koje dude, koje bocice, koji aparat za bocice itd.. sto pitanja i svega.
Ako koja zna i ima preporuke rado bih cula. 🙏❤️
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Ja isto kad Vas citam skuzim da sam skroz nespremna i da uopce ne znam sta mi sve treba.
Ok kolica smo uzeli, trebamo kinderbet, njihalicu, posteljinu cijelu, jastuk za nosenje, robica, tetra pelene, dude, bocice.
E sad pocinje slatka glavobolja haha koje dude, koje bocice, koji aparat za bocice itd.. sto pitanja i svega.
Ako koja zna i ima preporuke rado bih cula. 🙏❤️
I meni je kaos u glavi, još ništa nisam počela kupovati, ali bar sam sve odabrala i spremila u košaricu. Zato kada krenem naručivati, poštar će me ukokati😆
Ugl što se flasica tiče ja sam čula i čitala da su Dr.Brown's među najboljima , da se zrak ne vraća tako da beba nema grceve, a iza njih Avent. A dudice sam gledala Bibs😊
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Koju god marku bočice uzeli pazite da bude ta što ne nagnuta bebu zrakom.
Meni je malecka imala Curaproxovu dudu. Super je bila.
👩33 🧔34
👶08/2020 🩷
💔👼10/2022 vanmaternična 7+6
25.3. ➕️
Stiže 2. curica 🩷
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20231126/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/9560/preg.png
Ako planirate pokušati dojiti, nemojte se odmah zatrpavati bočicama, grijačima i sl. Uvijek lako dokupite ako je potrebno. Dovoljno je za početak imati 1 bočicu, nek se nađe. Ja sam malome davala AD na žličicu prvih 2 tjedna jer su to jako male količine, tako daju i u rodilištu.
Za bočice uzmite neke sa sporim protokom, mi imamo dr. Browns i super su zbilja jedino računajte da ih se može samo online naručiti skoro ih nigdje nema više (nekad su bile u Bipi i sl.). Ima ih na njemačkom Amazonu, ali se ipak čeka na isporuku. Dobre su i Aventove anticolic, Mam s duplim dnom.
Ja isto nemam sto pisati jer se nista ne desava bas🤣🤣 pregled mi je tek 19.09. Tad radim i OGTT odmah..
Beba se javlja sad vec svakog dana i to jako cesto 🥰 ima mirnijih dana pa se lagano javi samo ujutro, ali ima i dana kad divlja cijelo vrijeme, da ju osjetim i u voznji, setnji 😁🤭 moj mjehur je inace najbolja igracka 🥲
…
Krevetic smo kupili, kolica smo nasli, samo treba naruciti taj sportski dio.. odjecu sam sortirala sto od frendica sto kupljeno i shvatila da nemam nicega, a izgledalo je ko da imam svasta🤣🤣
Napravila sam popis u biljeznicu i samo krizam kako kupim nesto😁
Za prenatalicu nemam neki savjet jer nemamo mjesta za nikakvu pa ce bit teska improvizacija na kreveticu i slicno🙈
Hjoj nemam nija mjesta za prematalicu. Imam na komodu možda ali bi bila bočno. Ili ću uzet onu tvrdu pa na krevetić. Ne znam stvarno. 🫣
Ja nemam ni komodu 🙈😂imamo ooogroman ugradbeni ormar koji ima i viska mjesta pa ce njene stvari biti u ladicama u ormaru 😁😁 tako da ostaje jedino ta tvrda podloga za krevetic.. vidjela sam u Ikei onu prematalicu,dosta je malena, uska, s otvorenim policama.. ali mi izgleda tako nekako jadnjikavo😕😕 da sam odustala na kraju.. snaci cemo se i bez toga🤷🏼♀️ova na kreveticu je skroz oke.
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Tami, ja bi ti preporučila dr brows dude ☺️
Budeš sve stigla ☺️☺️
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Pozdrav, cure!!!!
Čitam, ali isto nemam što svaki dan pisati.
Već sam pisala da imam većinu toga od sina pa ću to iskoristiti. Veselim se jedino kupovanju robice za nju. Ali to neću još. Još mi je kao rano. 🙄
Njihaljku imamo isto, ali ne sjećam se više kako se zove. S bočicama neću pretjerivati jer sam sina dojila bez problema pa se nadam opet. 🤞
Mala se javlja svaki dan i sad je puno lakše iščekivanje pregleda.
Imamo i ime, tj.moji dečki su zagrizli za to. Muž predložio, sinu se svidjelo i sad ne žele čuti za neko drugo. 🫣
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Sortiraj odgovore
Najstariji