Što se tiče robice, mi smo bili totalno nepripremljeni za prvo dijete. Nismo znali da su tako mali pa smo imali 2 bodija 56. Kad sam došla iz bolnice bilo je trčanja po dućanima i traženja u zadnji tren. Imamo neke slike gdje je u robici 3 broja većoj. Imali jedan set plahta za spavanje pa dok nismo druge kupili znala je biti pokrivena i ručnikom jer bi ovo popišala. 🤣🤣🤣 Srečom bilo je ljeto i brzo je narasla do brojeva koje smo imali. Uglavnom, kaos. 🤣🤣🤣
👩33 🧔34
👶08/2020 🩷
💔👼10/2022 vanmaternična 7+6
25.3. ➕️
Stiže 2. curica 🩷
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20231126/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/9560/preg.png
*sreĆom
Isprike😏😄
👩33 🧔34
👶08/2020 🩷
💔👼10/2022 vanmaternična 7+6
25.3. ➕️
Stiže 2. curica 🩷
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20231126/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/9560/preg.png
Pozdrav, ja se isto ne javljam jer nema ništa novo. Curke udaraju ko lude na sve strane. Imam sve spremno od starije djece samo oprati i ispeglati. Kolica riješena, kinderbeti. Čekam pregled 04.09.2023.
Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Kisaa, kisaa. Kako uzivam slusajuci kisu. Nisam znala da joj se covjek moze ovoliko veseliti.😂😂
Kako ste vi curke? Nemamo bas nesto pregleda ovih dana, cini mi se da su neke cure odustale od foruma. Imam osjecaj da nas se 10ak javlja samo 😅
Uf ja se vagala jučer. Vaga pokazuje 61,9kg. Prije tri tjedna sam imala 59,5 🤣🫣. Kreću kile lagano.
...
Neke cure su se prebacile u WhatsApp grupu pa ih nema.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Mi smo odradile OGTT jučer, sve je super. 😊 Pregled 12.9. Curka lupa na veliko. Vidim da se pisao o nastavku za komodu, imala sam istu brigu i na kraju u jednoj grupi na fejsu žena upravo to poklanjala i spasila me! Inače bih otišla stolaru jer to stvarno ne vrijedi nekih para. Od kolica smo isto uzeli Cybex Balios S Lux 3u1 Lava Grey još u 7. mjesecu preko Mali Zakladi. Imaju 15%, free dostava na kućna vrata. Sad sam u fazi googlanja ovih svih njihalica i ležaljki pa se s tim mučim 😅. Lijepo spavajte sve napokon! 😁😁😁Moja preporuka za ovu :https://ibb.co/d5XHHb0
Ja ću nju kupiti :)
Ja imam ovu 🙃https://babyland.hr/proizvod/kinderkraft-njihaljka-lumi/?gclid=Cj0KCQjw0bunBhD9ARIsAAZl0E3YYvgVdHYJjgmdFtZ59LyNOgbOsYC2NWw9t6mKMQ8x1qIQFglPgCcaAi-zEALw_wcB
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Ja isto nemam sto pisati jer se nista ne desava bas🤣🤣 pregled mi je tek 19.09. Tad radim i OGTT odmah..
Beba se javlja sad vec svakog dana i to jako cesto 🥰 ima mirnijih dana pa se lagano javi samo ujutro, ali ima i dana kad divlja cijelo vrijeme, da ju osjetim i u voznji, setnji 😁🤭 moj mjehur je inace najbolja igracka 🥲
…
Krevetic smo kupili, kolica smo nasli, samo treba naruciti taj sportski dio.. odjecu sam sortirala sto od frendica sto kupljeno i shvatila da nemam nicega, a izgledalo je ko da imam svasta🤣🤣
Napravila sam popis u biljeznicu i samo krizam kako kupim nesto😁
Za prenatalicu nemam neki savjet jer nemamo mjesta za nikakvu pa ce bit teska improvizacija na kreveticu i slicno🙈
Hjoj nemam nija mjesta za prematalicu. Imam na komodu možda ali bi bila bočno. Ili ću uzet onu tvrdu pa na krevetić. Ne znam stvarno. 🫣
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Kisaa, kisaa. Kako uzivam slusajuci kisu. Nisam znala da joj se covjek moze ovoliko veseliti.😂😂
Kako ste vi curke? Nemamo bas nesto pregleda ovih dana, cini mi se da su neke cure odustale od foruma. Imam osjecaj da nas se 10ak javlja samo 😅Uf ja se vagala jučer. Vaga pokazuje 61,9kg. Prije tri tjedna sam imala 59,5 🤣🫣. Kreću kile lagano.
…
Neke cure su se prebacile u WhatsApp grupu pa ih nema.
Pa kad si mrsava, i trebaju ici 😜
Ja sam sad na +3, bilo je i vise, ali kako se unormalila probava sad sam laksa ujutro i to mi je drago jer se ne osjecam napuhnuto.
Btw ja se ne vazem uopce kod doktora nego se taj dan doma ujutro vagnem i tamo im kazem. Kako su mi pregledi popodne sigurno bi imala kilu dvije vise da se tamo vazem 🙈
12/2023 dječak 💙
Kako ste vi curke? Nemamo bas nesto pregleda ovih dana, cini mi se da su neke cure odustale od foruma. Imam osjecaj da nas se 10ak javlja samo 😅Uf ja se vagala jučer. Vaga pokazuje 61,9kg. Prije tri tjedna sam imala 59,5 🤣🫣. Kreću kile lagano.
…
Neke cure su se prebacile u WhatsApp grupu pa ih nema.Pa kad si mrsava, i trebaju ici 😜
Ja sam sad na +3, bilo je i vise, ali kako se unormalila probava sad sam laksa ujutro i to mi je drago jer se ne osjecam napuhnuto.
Btw ja se ne vazem uopce kod doktora nego se taj dan doma ujutro vagnem i tamo im kazem. Kako su mi pregledi popodne sigurno bi imala kilu dvije vise da se tamo vazem 🙈
Ma ja se važem i popodne kad dođem kod njih. Ne može biti baš tolika razlika bar ne u mom slučaju.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
…
Neke cure su se prebacile u WhatsApp grupu pa ih nema.Pa kad si mrsava, i trebaju ici 😜
Btw ja se ne vazem uopce kod doktora nego se taj dan doma ujutro vagnem i tamo im kazem. Kako su mi pregledi popodne sigurno bi imala kilu dvije vise da se tamo vazem 🙈Ma ja se važem i popodne kad dođem kod njih. Ne može biti baš tolika razlika bar ne u mom slučaju.
Kod mene i po 2 kile razlike ujutro i navecer.
Manje bitno dok god bebice dobro napreduju.
Radit cu ogtt ovaj tjedan, samo ne znam hocu li ici sutra ili u petak. 🙈 psihicki se pripremam. Jel se daje i urin za to ili samo krv?
12/2023 dječak 💙
Pozdrav, ja se isto ne javljam jer nema ništa novo. Curke udaraju ko lude na sve strane. Imam sve spremno od starije djece samo oprati i ispeglati. Kolica riješena, kinderbeti. Čekam pregled 04.09.2023.
Koja si kolica uzela?
Ja sam istraživala i ovdje po BiH nije neka sreća sa izborom kolica za blizance, pa sam se na kraju odlučila za Bebetto 42 3u1, i nadat ću se da će curicama to odgovarati.
24.04. ➕
OTP 28.12.2023.
Veritas test ✔️
Z & E 💗💗
Sortiraj odgovore
Najstariji