Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miss88
    30. Kolovoz 2023. 10:26

Noir

Miss88

Noir

Kisaa, kisaa. Kako uzivam slusajuci kisu. Nisam znala da joj se covjek moze ovoliko veseliti.😂😂
    Kako ste vi curke? Nemamo bas nesto pregleda ovih dana, cini mi se da su neke cure odustale od foruma. Imam osjecaj da nas se 10ak javlja samo 😅

Uf ja se vagala jučer. Vaga pokazuje 61,9kg. Prije tri tjedna sam imala 59,5 🤣🫣. Kreću kile lagano.

Neke cure su se prebacile u WhatsApp grupu pa ih nema.

Pa kad si mrsava, i trebaju ici 😜
    Ja sam sad na +3, bilo je i vise, ali kako se unormalila probava sad sam laksa ujutro i to mi je drago jer se ne osjecam napuhnuto.
    Btw ja se ne vazem uopce kod doktora nego se taj dan doma ujutro vagnem i tamo im kazem. Kako su mi pregledi popodne sigurno bi imala kilu dvije vise da se tamo vazem 🙈

Ma ja se važem i popodne kad dođem kod njih. Ne može biti baš tolika razlika bar ne u mom slučaju.

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Noir
    30. Kolovoz 2023. 10:39

Miss88

Noir

Miss88

Noir

Kisaa, kisaa. Kako uzivam slusajuci kisu. Nisam znala da joj se covjek moze ovoliko veseliti.😂😂
    Kako ste vi curke? Nemamo bas nesto pregleda ovih dana, cini mi se da su neke cure odustale od foruma. Imam osjecaj da nas se 10ak javlja samo 😅

Uf ja se vagala jučer. Vaga pokazuje 61,9kg. Prije tri tjedna sam imala 59,5 🤣🫣. Kreću kile lagano.

Ja sam sad na +3, bilo je i vise, ali kako se unormalila probava sad sam laksa ujutro i to mi je drago jer se ne osjecam napuhnuto.
    Btw ja se ne vazem uopce kod doktora nego se taj dan doma ujutro vagnem i tamo im kazem. Kako su mi pregledi popodne sigurno bi imala kilu dvije vise da se tamo vazem 🙈

Ma ja se važem i popodne kad dođem kod njih. Ne može biti baš tolika razlika bar ne u mom slučaju.

Kod mene i po 2 kile razlike ujutro i navecer.
    Manje bitno dok god bebice dobro napreduju. 
    Radit cu ogtt ovaj tjedan, samo ne znam hocu li ici sutra ili u petak.  🙈 psihicki se pripremam. Jel se daje i urin za to ili samo krv?

12/2023 dječak 💙

Neyy
    30. Kolovoz 2023. 11:07

slavonka92

Pozdrav, ja se isto ne javljam jer nema ništa novo. Curke udaraju ko lude na sve strane. Imam sve spremno od starije djece samo oprati i ispeglati. Kolica riješena, kinderbeti. Čekam pregled 04.09.2023.

Koja si kolica uzela?
    Ja sam istraživala i ovdje po BiH nije neka sreća sa izborom kolica za blizance, pa sam se na kraju odlučila za Bebetto 42 3u1, i nadat ću se da će curicama to odgovarati. 

24.04. ➕
    OTP 28.12.2023.
    Veritas test ✔️
    Z & E 💗💗

• Elineli
    30. Kolovoz 2023. 11:09

Noir

Miss88

Noir

Miss88

Noir

Radit cu ogtt ovaj tjedan, samo ne znam hocu li ici sutra ili u petak. 🙈 psihicki se pripremam. Jel se daje i urin za to ili samo krv?

Pa da ja se neki dan vagala doma i +6 kila sam, a ovi tam mi mjerili zadnji put popodne i nakon kaj 4 dana nisam bila na wcu😂
    Meni su uzeli i urin

slavonka92
    30. Kolovoz 2023. 11:26

Neyy

slavonka92

Pozdrav, ja se isto ne javljam jer nema ništa novo. Curke udaraju ko lude na sve strane. Imam sve spremno od starije djece samo oprati i ispeglati. Kolica riješena, kinderbeti. Čekam pregled 04.09.2023.

Koja si kolica uzela?
    Ja sam istraživala i ovdje po BiH nije neka sreća sa izborom kolica za blizance, pa sam se na kraju odlučila za Bebetto 42 3u1, i nadat ću se da će curicama to odgovarati.

Hej učlanila sam se u grupu Burza blizanačke opreme (facebook) i tamo sam našla Jedo kolica za blizance sive boje 6u1 kupljene 2022, koštale su me 400 €. 

Leon 10.10.2018
    Franjo 09.09.2020

• Joćolina
    30. Kolovoz 2023. 11:55

pozdrav svima. Nisam u whatsapp grupi, ovdje sam i pratim cijelo vrijeme i upijam i shvaćam kako sam totalno nespremna guglala sam što mi treba za bebu za prvu ruku imam nekakav popis sa neta, ono okvirno da znam jer ja sam osoba koja voli pretjerati sa svime (pogotovo jer mi je to prva beba, tako mi pomogao Bog kad krenem kupovati). 

Boška89
    30. Kolovoz 2023. 12:25

Noir

Miss88

Noir

Miss88

Noir

Radit cu ogtt ovaj tjedan, samo ne znam hocu li ici sutra ili u petak. 🙈 psihicki se pripremam. Jel se daje i urin za to ili samo krv?

Meni su samo krv. 🤷‍♀️ Zagreb je u pitanju.

👩33 🧔34
    👶08/2020 🩷
    💔👼10/2022 vanmaternična 7+6
    25.3. ➕️
    Stiže 2. curica 🩷
    https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20231126/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/9560/preg.png

Miss88
    30. Kolovoz 2023. 12:26

Joćolina

pozdrav svima. Nisam u whatsapp grupi, ovdje sam i pratim cijelo vrijeme i upijam i shvaćam kako sam totalno nespremnaguglala sam što mi treba za bebu za prvu rukuimam nekakav popis sa neta, ono okvirno da znam jer ja sam osoba koja voli pretjerati sa svime (pogotovo jer mi je to prva beba, tako mi pomogao Bog kad krenem kupovati).

Možeš ti to 🤣🥰

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Tami0910
    30. Kolovoz 2023. 12:28

Ja isto kad Vas citam skuzim da sam skroz nespremna i da uopce ne znam sta mi sve treba.
    Ok kolica smo uzeli, trebamo kinderbet, njihalicu, posteljinu cijelu, jastuk za nosenje, robica, tetra pelene, dude, bocice.
    E sad pocinje slatka glavobolja haha koje dude, koje bocice, koji aparat za bocice itd.. sto pitanja i svega. 

Ako koja zna i ima preporuke rado bih cula. 🙏❤️

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

Ella..
    30. Kolovoz 2023. 12:46

Tami0910

Ja isto kad Vas citam skuzim da sam skroz nespremna i da uopce ne znam sta mi sve treba.
    Ok kolica smo uzeli, trebamo kinderbet, njihalicu, posteljinu cijelu, jastuk za nosenje, robica, tetra pelene, dude, bocice.
    E sad pocinje slatka glavobolja haha koje dude, koje bocice, koji aparat za bocice itd.. sto pitanja i svega.

Ako koja zna i ima preporuke rado bih cula. 🙏❤️

I meni je kaos u glavi, još ništa nisam počela kupovati, ali bar sam sve odabrala i spremila u košaricu.  Zato kada krenem naručivati, poštar će me ukokati😆
    Ugl što se flasica tiče ja sam čula i čitala da su Dr.Brown's među najboljima , da se zrak ne vraća tako da beba nema grceve,  a iza njih Avent. A dudice sam gledala Bibs😊 

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI