Jucer sam probala apsolutno sve opcije i nista, nije me uopce dozivljavala😅
Ajde danas je malo raspolozenija, lupka po malo, odmah sam i ja😁🙏
Na Zapadu se već ide na smanjenje broja UZV. Nije dokazano da učestaliji ultrazvuk ima neku štetu, bar za sad. 🤷♀️
Nema se smisla opteretiti sa negativnim stvarima, u smisli da se vrte crni scenariji. Moj ginekolog meni uvijek kaže kako je malo toga u našoj moći. Sve ono što možemo napraviti, odradimo. Tako da se ja iskreno ne mislim puno. Privatno idem jer je moja preko hzzo-a naprosto toliko nestručna i neljubazna da je to strašno, ali čak i kad sam prošlu trudnoću kod nje vodila (bez anomalya-jer me nije slala) i sa ofrlje odrađenim pregledima, nisam se brinula i na kraju je sve bilo dobro. Rodila se curica živa i zdrava.
Nismo svi isti i netko sebi ne može pomoći, ali mislim da nema ništa od negativnih misli. Pozitivna misao i opuštena mama puno znači za to nerođeno dijete. :)
👩33 🧔34
👶08/2020 🩷
💔👼10/2022 vanmaternična 7+6
25.3. ➕️
Stiže 2. curica 🩷
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20231126/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/9560/preg.png
Kisaa, kisaa. Kako uzivam slusajuci kisu. Nisam znala da joj se covjek moze ovoliko veseliti.😂😂
Kako ste vi curke? Nemamo bas nesto pregleda ovih dana, cini mi se da su neke cure odustale od foruma. Imam osjecaj da nas se 10ak javlja samo 😅
12/2023 dječak 💙
Kisaa, kisaa. Kako uzivam slusajuci kisu. Nisam znala da joj se covjek moze ovoliko veseliti.😂😂
Kako ste vi curke? Nemamo bas nesto pregleda ovih dana, cini mi se da su neke cure odustale od foruma. Imam osjecaj da nas se 10ak javlja samo 😅
Ja slabo pišem jer se ništa ne događa. Čekam pregled koji je idući četvrtak pa bih trebala napokon spol saznati, tako da sam sada sva u tome.. taman suprug ide na teren i dolazi tu večer pa ću ga iznenaditi 🥰
Inače sve okej, mucnine su prošle, napokon jedem normalno. Navečer me zna žgaravica zezati ali dobro je, nešto mora 😁
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Mi smo odradile OGTT jučer, sve je super. 😊 Pregled 12.9. Curka lupa na veliko. Vidim da se pisao o nastavku za komodu, imala sam istu brigu i na kraju u jednoj grupi na fejsu žena upravo to poklanjala i spasila me! Inače bih otišla stolaru jer to stvarno ne vrijedi nekih para. Od kolica smo isto uzeli Cybex Balios S Lux 3u1 Lava Grey još u 7. mjesecu preko Mali Zakladi. Imaju 15%, free dostava na kućna vrata. Sad sam u fazi googlanja ovih svih njihalica i ležaljki pa se s tim mučim 😅. Lijepo spavajte sve napokon! 😁😁😁
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Mi smo odradile OGTT jučer, sve je super. 😊 Pregled 12.9. Curka lupa na veliko. Vidim da se pisao o nastavku za komodu, imala sam istu brigu i na kraju u jednoj grupi na fejsu žena upravo to poklanjala i spasila me! Inače bih otišla stolaru jer to stvarno ne vrijedi nekih para. Od kolica smo isto uzeli Cybex Balios S Lux 3u1 Lava Grey još u 7. mjesecu preko Mali Zakladi. Imaju 15%, free dostava na kućna vrata. Sad sam u fazi googlanja ovih svih njihalica i ležaljki pa se s tim mučim 😅. Lijepo spavajte sve napokon! 😁😁😁
Moja preporuka za ovu : https://ibb.co/d5XHHb0
Ja ću nju kupiti :)
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Ja sutra imam pregled nakon duuuugo vremena (prvo bila gin na GO, pa ja na moru), zadnje (i jedino) sam bila kod nje sa 7+5, a sad sam 16+3, tako da pretpostavljam da ce mi raditi i UZV. U medjuvremenu sam odradila Nifty i sa njim mini anomaly odmah, pa sam nekako mirna, a i spol sam saznala. S obzirom da je treca trudnoca nadam se da ce se kroz tjedan dana curka poceti javljati, zasad samo vidim da malo trbuh raste :D
2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
Ja sam narucila kinderkraft Mimi ležaljku, neki đir babybjorna ali jeftinija verzija
💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️
Ja isto nemam sto pisati jer se nista ne desava bas🤣🤣 pregled mi je tek 19.09. Tad radim i OGTT odmah..
Beba se javlja sad vec svakog dana i to jako cesto 🥰 ima mirnijih dana pa se lagano javi samo ujutro, ali ima i dana kad divlja cijelo vrijeme, da ju osjetim i u voznji, setnji 😁🤭 moj mjehur je inace najbolja igracka 🥲
...
Krevetic smo kupili, kolica smo nasli, samo treba naruciti taj sportski dio.. odjecu sam sortirala sto od frendica sto kupljeno i shvatila da nemam nicega, a izgledalo je ko da imam svasta🤣🤣
Napravila sam popis u biljeznicu i samo krizam kako kupim nesto😁
Za prenatalicu nemam neki savjet jer nemamo mjesta za nikakvu pa ce bit teska improvizacija na kreveticu i slicno🙈
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Ja isto nemam sto pisati jer se nista ne desava bas🤣🤣 pregled mi je tek 19.09. Tad radim i OGTT odmah..
Beba se javlja sad vec svakog dana i to jako cesto 🥰 ima mirnijih dana pa se lagano javi samo ujutro, ali ima i dana kad divlja cijelo vrijeme, da ju osjetim i u voznji, setnji 😁🤭 moj mjehur je inace najbolja igracka 🥲
…
Krevetic smo kupili, kolica smo nasli, samo treba naruciti taj sportski dio.. odjecu sam sortirala sto od frendica sto kupljeno i shvatila da nemam nicega, a izgledalo je ko da imam svasta🤣🤣
Napravila sam popis u biljeznicu i samo krizam kako kupim nesto😁
Za prenatalicu nemam neki savjet jer nemamo mjesta za nikakvu pa ce bit teska improvizacija na kreveticu i slicno🙈
Hehe, nemoj me plasit s odjecom. Ja nemam nista jos, dobit cu dosta toga pa cekam da vidim sto cu dobiti. Mozda je vrijrme da krenem skupljati da vidim na cemu sam. Meni svi govore da ne trebam nista previse za bebu. Ja mjerkam po netu bodice kad ce biti negdje snizenje dobro
12/2023 dječak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji