Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elineli
    29. Kolovoz 2023. 09:57

monko

Vjerujem i ja da nitko od nas ne odradi tolik broj uzv-a koji bi naštetio bebi, i naravno da bi sve najradije svaki dan neku sliku iz unutrašnjosti ali nažalost ne ide to tako. Ne valja s ičim pertjerivati…
    Ja sam u prvoj trudnoći odradila 4D, sad neću, moja djeca ionako bježe od kamera, na mamu su i ne vole se slikati. Jučer nisam dobila sliku jer je gospođa držala ruku ispred lica cijelo vrijeme.

A dobro da, ti vec imas iskustva. 😁 Nama kojima je ovo prvi put je sve novo i ne zelimo nista propustit🥰
    Znaci moja bebica se od jucer jedva pomice i jedva sam ju jucer uopce osjetila😔 nekak sam to povezala sa prestankom vrucina da se smirila, jel nekom jos slicna situacija? Bas sam se jucer zabrinula😅

mateak44
    29. Kolovoz 2023. 11:37

Elia

monko

Vjerujem i ja da nitko od nas ne odradi tolik broj uzv-a koji bi naštetio bebi, i naravno da bi sve najradije svaki dan neku sliku iz unutrašnjosti ali nažalost ne ide to tako. Ne valja s ičim pertjerivati…
    Ja sam u prvoj trudnoći odradila 4D, sad neću, moja djeca ionako bježe od kamera, na mamu su i ne vole se slikati. Jučer nisam dobila sliku jer je gospođa držala ruku ispred lica cijelo vrijeme.

A dobro da, ti vec imas iskustva. 😁 Nama kojima je ovo prvi put je sve novo i ne zelimo nista propustit🥰
    Znaci moja bebica se od jucer jedva pomice i jedva sam ju jucer uopce osjetila😔 nekak sam to povezala sa prestankom vrucina da se smirila, jel nekom jos slicna situacija? Bas sam se jucer zabrinula😅

pojedi nesto slatko, idi prosetaj ili lezi na bok koji ti inace ne odgovara (kod mene to sve pali, odmah se jave) :)

👩 26 🙋‍♂️ 37
    ➕ 21.3.2023.
    06.11.2023. Dora i Ema 🌸🫶🏽🩰👧👧
    22.06.2024. 👼🏼 U raj poveli te anđeli, D 🤍

Tami0910
    29. Kolovoz 2023. 13:18

Elia

monko

Ima danas kad je moja beba aktivnija i kad je mirnija. Znam kako ti je. Ja odmah imam neke lose misli. Nekad cak ni s cokoladom nije pomoglo. Ali onda nakon mirovanja se normalno krene javljat. 
    Mislim da nema straha i da su sad vec ovo nadam se sigurni tjedni🙏🙏

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

• Elineli
    29. Kolovoz 2023. 13:41

Jucer sam probala apsolutno sve opcije i nista, nije me uopce dozivljavala😅
    Ajde danas je malo raspolozenija, lupka po malo, odmah sam i ja😁🙏

Boška89
    29. Kolovoz 2023. 13:57

Na Zapadu se već ide na smanjenje broja UZV. Nije dokazano da učestaliji ultrazvuk ima neku štetu, bar za sad. 🤷‍♀️
    Nema se smisla opteretiti sa negativnim stvarima, u smisli da se vrte crni scenariji. Moj ginekolog meni uvijek kaže kako je malo toga u našoj moći. Sve ono što možemo napraviti, odradimo. Tako da se ja iskreno ne mislim puno. Privatno idem jer je moja preko hzzo-a naprosto toliko nestručna i neljubazna da je to strašno, ali čak i kad sam prošlu trudnoću kod nje vodila (bez anomalya-jer me nije slala) i sa ofrlje odrađenim pregledima, nisam se brinula i na kraju je sve bilo dobro. Rodila se curica živa i zdrava.
    Nismo svi isti i netko sebi ne može pomoći, ali mislim da nema ništa od negativnih misli. Pozitivna misao i opuštena mama puno znači za to nerođeno dijete. :)

👩33 🧔34
    👶08/2020 🩷
    💔👼10/2022 vanmaternična 7+6
    25.3. ➕️
    Stiže 2. curica 🩷
    https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;121/st/20231126/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/9560/preg.png

Noir
    29. Kolovoz 2023. 19:33

Kisaa, kisaa. Kako uzivam slusajuci kisu. Nisam znala da joj se covjek moze ovoliko veseliti.😂😂
    Kako ste vi curke? Nemamo bas nesto pregleda ovih dana, cini mi se da su neke cure odustale od foruma. Imam osjecaj da nas se 10ak javlja samo 😅

12/2023 dječak 💙

Ella..
    29. Kolovoz 2023. 19:45

Noir

Kisaa, kisaa. Kako uzivam slusajuci kisu. Nisam znala da joj se covjek moze ovoliko veseliti.😂😂
    Kako ste vi curke? Nemamo bas nesto pregleda ovih dana, cini mi se da su neke cure odustale od foruma. Imam osjecaj da nas se 10ak javlja samo 😅

Ja slabo pišem jer se ništa ne događa. Čekam pregled koji je idući četvrtak pa bih trebala napokon spol saznati,  tako da sam sada sva u tome.. taman suprug ide na teren i dolazi tu večer pa ću ga iznenaditi 🥰 
    Inače sve okej, mucnine su prošle, napokon jedem normalno. Navečer me zna žgaravica zezati ali dobro je, nešto mora 😁

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Artig
    29. Kolovoz 2023. 20:24

Mi smo odradile OGTT jučer, sve je super. 😊 Pregled 12.9. Curka lupa na veliko. Vidim da se pisao o nastavku za komodu, imala sam istu brigu i na kraju u jednoj grupi na fejsu žena upravo to poklanjala i spasila me! Inače bih otišla stolaru jer to stvarno ne vrijedi nekih para. Od kolica smo isto uzeli Cybex Balios S Lux 3u1 Lava Grey još u 7. mjesecu preko Mali Zakladi. Imaju 15%, free dostava na kućna vrata. Sad sam u fazi googlanja ovih svih njihalica i ležaljki pa se s tim mučim 😅. Lijepo spavajte sve napokon! 😁😁😁

👩30, 👨35
    PCOS, povišen prolaktin
    3/23 AIH = 💓
    Baby H 🩷

Ella..
    29. Kolovoz 2023. 20:30

Artig

Mi smo odradile OGTT jučer, sve je super. 😊 Pregled 12.9. Curka lupa na veliko. Vidim da se pisao o nastavku za komodu, imala sam istu brigu i na kraju u jednoj grupi na fejsu žena upravo to poklanjala i spasila me! Inače bih otišla stolaru jer to stvarno ne vrijedi nekih para. Od kolica smo isto uzeli Cybex Balios S Lux 3u1 Lava Grey još u 7. mjesecu preko Mali Zakladi. Imaju 15%, free dostava na kućna vrata. Sad sam u fazi googlanja ovih svih njihalica i ležaljki pa se s tim mučim 😅. Lijepo spavajte sve napokon! 😁😁😁

Moja preporuka za ovu : https://ibb.co/d5XHHb0
    Ja ću nju kupiti :) 

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• Eden
    29. Kolovoz 2023. 21:13

Ja sutra imam pregled nakon duuuugo vremena (prvo bila gin na GO, pa ja na moru), zadnje (i jedino) sam bila kod nje sa 7+5, a sad sam 16+3, tako da pretpostavljam da ce mi raditi i UZV. U medjuvremenu sam odradila Nifty i sa njim mini anomaly odmah, pa sam nekako mirna, a i spol sam saznala. S obzirom da je treca trudnoca nadam se da ce se kroz tjedan dana curka poceti javljati, zasad samo vidim da malo trbuh raste :D

2019 💙
    2022 💙
    2024 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI