Zapravo njihova Facebook stranica:
👘
https://www.facebook.com/svijettrudnica

14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
👘
Ja jesam ali sam citala puno losih koemntara u smislu loseg materijala. I trazim one koje imaju gore drukere a ne gumbice ili samo onako za radtcoriti kao u c&a. Zapravo, cekam da se pojave u c&a, tamo cu ih uzrti. Koliko ih trebamo uopce?
12/2023 dječak 💙
Pitanje za cure koje su otvorile komplikacije, ako ih otvaram sa 01.09. da li trebam odma 01.09.nositi sve papire na hzzo? Jer cu 01.tek dobiti onu potvrdu o bolovanju a tek na kraju mjeseca doznake prave dobivamo i nosimo svaki mjesec, to znam. A na internetu pise da nosimo odmah doznake pa mi nije jasno?

Pitanje za cure koje su otvorile komplikacije, ako ih otvaram sa 01.09. da li trebam odma 01.09.nositi sve papire na hzzo? Jer cu 01.tek dobiti onu potvrdu o bolovanju a tek na kraju mjeseca doznake prave dobivamo i nosimo svaki mjesec, to znam. A na internetu pise da nosimo odmah doznake pa mi nije jasno?
Nez staviti screenshot, ali ovdje sve piše rekla bih i po tome bih zakljucila da sigurno ne trebas sve isti dan
https://www.maminsvijet.hr/briga-o-djeci/komplikacije-u-trudnoci-i-bolovanje-za-dijete-dokumentacija-naknada-i-isplata-2019/

37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Hej, doznake za 9mj dobiti ces od svog ginekologa tek ru kraju mjeseca, i tada odlazis na hzzo sa doznakama, potvrdom od poslodavca sa 6 zadnjih placa, kopija osobne i kartice tekuceg racuna te ispunjavas papir koji ti daju na hzzo. Nakon toga svaki sljedeci mjesec nosis dozbake i taj zahtjev, ili sve preko maila👌

👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
👘
Ja jesam ali sam citala puno losih koemntara u smislu loseg materijala. I trazim one koje imaju gore drukere a ne gumbice ili samo onako za radtcoriti kao u c&a. Zapravo, cekam da se pojave u c&a, tamo cu ih uzrti. Koliko ih trebamo uopce?
Ja sam s prvim u bolnici bila u dvije. U jednoj sam rodila a drugu sam koristila ujutro za preglede. Koristila sam običnu donju piđamu i potkošulje. U bolnici je ionako prevruće.

🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
I mene muče komplikacije. Ne znam šta da radim. Osjetim da mi je sve teže raditi i koncentrirati se. Radim s rimskom djecom, nešto kao produženi boravak. Dosta su teški i zahtjevaju dosta pažnje. Htjela bi s 5.10. ili par dana poslije otići na kompl. ali meni bi trebao početi porodiljni 26.10. onih 45 dana. Ne znam kako to funkcionira s doznakama. Vidim da je netko pitao. 🫣 evo danas me žena u salonu pita kad trebam roditi Reko 9.12. Ajoooj kaže mislila je ranije da ću jer mi je veliki trbuh 🤦🏼♀️🤣

🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Romskom djecom*

🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Evo me s pregleda, beba je super i lijepo napreduje, trenutno 356 g, posteljica se digla 2 cm s ušća, al i dalje je nešto nisko. Cerviks 3.5 a bio je 3.8 pred dva tjedna, rečeno mi je da vise mirujem i ne hodam toliko… tako da zapravo ne znam jel bi se trebala zabrinuti? Da javim.
Monko, super za super pregled i čestitam ba curici 🥰🔥
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Evo me s pregleda, beba je super i lijepo napreduje, trenutno 356 g, posteljica se digla 2 cm s ušća, al i dalje je nešto nisko. Cerviks 3.5 a bio je 3.8 pred dva tjedna, rečeno mi je da vise mirujem i ne hodam toliko… tako da zapravo ne znam jel bi se trebala zabrinuti? Da javim.
Monko, super za super pregled i čestitam ba curici 🥰🔥
Meni je cerviks dosao s 5 cm na 3.6 cm na zadnjem pregledu. Nije mi nitko nista komentirao. Bas me zanima iduci tjedan kako je, nadam se jednako.. meni se posteljica digla na neka 4 cm od usca, bila je na 1 i nesto kad je prvi put mjerio. Bravo za bebicu!
12/2023 dječak 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji