Pozdrav, cure!!!! 👋👋
Ja čekam da vrućine minu pa ću pregledati sinovu robu i sve njegovo što je imao i izabrati što će odgovarati za seku. Onda ću dokupiti što će trebati. Taman ću imati mir jer ću od 1.9. na komplikacije i sin u školu.
Inače, malena je jakoooooooo aktivna i često ju osjetim. Za sad je to lagano, ali što će biti kad će biti veća. 🫣🫣 Sin se nije toliko micao, morala sam ja "piknuti" trbuh da bi se on javio. Zato je vani bio aktivan, pa se nadam da će s njom biti slično, da će vani biti mirna. 😅 Inače kažu ako je jedno dijete živo, drugo je mirno. Samo neka su zdravi. 🙏
Naručit ćemo se privatno na 4d da ju vidimo i da ju braco upozna. 🥰
Inače sam ok. Osim što me probode u trbuhu, i to kad ustajem. Kao neki grč ili tako nešto. Valjda od širenja i rasta ligamenata. Pa moram oprezno ustajati i ne raditi nagle pokrete.
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Mi smo narucili kolica Cybex balios S Lux, košaru cemo posuditi od frendice, jaje od kume i to je to sto smo zasad sredili. Ja od 04.09. vise ne radim pa se tad planiram laganini posvetiti svemu ostalome 🙈Gdje ste uzeli na kraju? Ja bih ta al lovim popuste.
Jel netko narucivao s bebe store mozda?
Svijet beba, trenutno su siva i plava na 15% popusta, mi smo siva uzeli.. ali nama trebaju samo kolica bez dodataka, nez je li ti to ok
https://www.svijet-beba.hr/djecja-kolica-kompleti/kolica/cybex-balios-s-lux/40/69/3794
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Sutra kisaaa 😅 ja se tako veselim kisi i jeseni, stalno provjeravam prognozu da vidim hoce li vec ujutro krenuti hahah..
Danas sam se unatoc vrucini bas dobro oajecala, redovna probava me bas oraspolozila i osjecala sam se poletno i nenapuhnuto. Tko bi rekao da cu se toliko veseliti kakanju 😂😂😂 i vaga mi je odmah bolja prijateljica nego proslih dana.
Slazem se! Ja imam bolju probavu sad nego prije trudnoce, ali zato cim malo zakasni, odmah je grozno, tak da, probava je bas sve! 🤣
I ja jedva cekam kisu, sva sam neka nakrivljena, imam bolove na desnoj strani ledja, vruce konstantno, zadnji tjedan posla i naravno da imam hrpu toga za odraditi prije nego odem tako da jeeedva cekam da to sve prodje!
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Mi smo narucili kolica Cybex balios S Lux, košaru cemo posuditi od frendice, jaje od kume i to je to sto smo zasad sredili. Ja od 04.09. vise ne radim pa se tad planiram laganini posvetiti svemu ostalome 🙈Gdje ste uzeli na kraju? Ja bih ta al lovim popuste.
Jel netko narucivao s bebe store mozda?Svijet beba, trenutno su siva i plava na 15% popusta, mi smo siva uzeli.. ali nama trebaju samo kolica bez dodataka, nez je li ti to ok
https://www.svijet-beba.hr/djecja-kolica-kompleti/kolica/cybex-balios-s-lux/40/69/3794
E da da, samo taj sportski dio mi treba 🥰🥰 rekla je teta u ducanu prije 5 dana kad sam kupovala krevrtic da se ionako kupuju zasebno...hvala ti puno 😁
Jaje i kosaru cu dobiti od frendice, isto cybex, pa si pase idealno, ona si je zadrzala sportski dio pa meni zapravo treba samo ovaj 😁
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Jel netko narucivao s bebe store mozda?Svijet beba, trenutno su siva i plava na 15% popusta, mi smo siva uzeli.. ali nama trebaju samo kolica bez dodataka, nez je li ti to ok
https://www.svijet-beba.hr/djecja-kolica-kompleti/kolica/cybex-balios-s-lux/40/69/3794E da da, samo taj sportski dio mi treba 🥰🥰 rekla je teta u ducanu prije 5 dana kad sam kupovala krevrtic da se ionako kupuju zasebno…hvala ti puno 😁
Jaje i kosaru cu dobiti od frendice, isto cybex, pa si pase idealno, ona si je zadrzala sportski dio pa meni zapravo treba samo ovaj 😁
Ma nema frke, drago mi je ako sam pomogla! 🤗
Super, to bas olaksa, ja nisam ni znala koja bih kolica, cim mi je ona ponudila kosaru, nisam uopce vise razmisljala previse pogotovo jer mi se ova cine super!
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Pozdrav, da se i mi malo javimo...
Ja još uvijek radim i trebala bih, ako sve bude ok, do 20.10. pa nemam baš vremena pisati. Nisam baš u toku ni s kupovinama jer imamo skoro sve od 1. djeteta, a danas sam na anomaliju saznala da stiže još jedna curka , tako da ne trebam ni novu robu
Imamo 480 grama, sve je ok, ali moramo na nadopunu scana za 10 dana jer je gospođa imala parti pa nije uspio dobro vidjeti sve što treba na srcu i lice. Tako da kontrole imamo 7.9 i 8.9 (i dom zdravlja i bolnica).
Vidim da se dosta raspravlja o košari koja dolazi s 3u1.. meni je ona super bila skoro 6. mj, sjećam se da sam baš bila tužna kad smo stavili onaj sportski dio i spremili je na tavan
Pozdravljam vas sve, nadam se da kiša kreće uskoro i da ćemo odahnut konačno
Bruna 6.1.2020. <3
curka br 2: 3.1.2024. <3
Cure ako ste možda u potrazi za spavaćicama, Svijet trudnica ih trenutno ima na akciji. 👘
...
https://svijet-trudnica.hr/
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
Zapravo njihova Facebook stranica:
👘
https://www.facebook.com/svijettrudnica
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
Zapravo njihova Facebook stranica:
👘
https://www.facebook.com/svijettrudnica
Ja jesam ali sam citala puno losih koemntara u smislu loseg materijala. I trazim one koje imaju gore drukere a ne gumbice ili samo onako za radtcoriti kao u c&a. Zapravo, cekam da se pojave u c&a, tamo cu ih uzrti. Koliko ih trebamo uopce?
12/2023 dječak 💙
Pitanje za cure koje su otvorile komplikacije, ako ih otvaram sa 01.09. da li trebam odma 01.09.nositi sve papire na hzzo? Jer cu 01.tek dobiti onu potvrdu o bolovanju a tek na kraju mjeseca doznake prave dobivamo i nosimo svaki mjesec, to znam. A na internetu pise da nosimo odmah doznake pa mi nije jasno?
Sortiraj odgovore
Najstariji