Ja sam uzela aventovu natural response 125ml za prvu ruku jer planiram dojiti i dvije aventove dude. Imam četiri grudnjaka za dojenje, e sad hoće trebati neće,nek se nađe. Pokupovala tetre. Kolica imam, krevet isto. Komoda kupljena. Roba me još čeka da ju skinem s tavana ni to ne kupujem. Operem složim i čekam ☺️ i jedino torbu spakovat za bolnicu. To ću krajem 10 mj da me ne iznenadi. David mi je došao 17 dana ranije.
Kakvu si komodu kupila?
12/2023 dječak 💙
Što se tiče kolica, ja baš nekako ne mogu zamisliti da malu bebu vozim bez košare, nekako mi ulijeva sigurnost i zaštitu od zime i vjetra pogotovo. A i košara daje visinu, ja i muž smo visoki pa neko dodatno saginjanje mi je koma. 😅
Od opreme mi imamo krevetić, kolica 2u1, komodu za presvlacenje, kadicu, jaje, robicu nešto imam od starijeg, tetrice isto, bocice cu kupiti nove kao i dude, uzet ću još jednu hranilicu stokke Tripp Trapp jer za nju imam nastavak za novorođenče, imam i babybjorn i 4moms njihaljku elektricnu isto. Imam i izdajalicu, iako prvi put nazalost smo morali odustati od dojenja. Ovog puta si ne radim pritisak, dat cu sve od sebe pa kako bude.
Mislim da će biti dobrih sniženja za ove vece stvari kada bude cyber week krajem 11mj, ma da je to vec dosta blizu samog termina pa ću vidjeti ako cu čekati do tada za neke zadnje stvari.
Mi smo narucili kolica i jaje, komodu isto, a robicu planiramo ubrzo. Cekat cemo black friday za njihaljku i trip trap jer isto imamo nastavak za novorodence od prijatelja. Ostaje mi jos uzeti sve sto treba za bolnicu i za bebu, tipa bocice, dude, pelene i te stvari👌
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Ja sam uzela aventovu natural response 125ml za prvu ruku jer planiram dojiti i dvije aventove dude. Imam četiri grudnjaka za dojenje, e sad hoće trebati neće,nek se nađe. Pokupovala tetre. Kolica imam, krevet isto. Komoda kupljena. Roba me još čeka da ju skinem s tavana ni to ne kupujem. Operem složim i čekam ☺️ i jedino torbu spakovat za bolnicu. To ću krajem 10 mj da me ne iznenadi. David mi je došao 17 dana ranije.Kakvu si komodu kupila?
Komoda je obična dvostrana, tri ladice lijevo tri desno ali planiram za bebu prve dvije koristiti. Plan je takav a sad haha.56 brojeve ću staviti u ladicu a 62 u kutiju i na ormar da imam pri ruci. Muči me jedino prematalica. S prvim sam imala baš komodu za bebu i gore prostor za prematanje. A ova je normalna uža komoda ali ogromna. Morala bi ga bočno presvlačiti na njoj ili sam mislila kupiti onu s tvrdom podlogom što može i na krevetić. Ili neću uopće imati, nisam pametna. Radim s prostorom najbolje što mogu, mali je stan.
Ja sam uzela aventovu natural response 125ml za prvu ruku jer planiram dojiti i dvije aventove dude. Imam četiri grudnjaka za dojenje, e sad hoće trebati neće,nek se nađe. Pokupovala tetre. Kolica imam, krevet isto. Komoda kupljena. Roba me još čeka da ju skinem s tavana ni to ne kupujem. Operem složim i čekam ☺️ i jedino torbu spakovat za bolnicu. To ću krajem 10 mj da me ne iznenadi. David mi je došao 17 dana ranije.Koliko tetrica si pripremila ja san kupila 15-stak neznam oce li bit dosta 🙈
A tetrica sam kupila otprilike 11 novih, kaže mi šogi da je uzela tri nove a kuma mi je dala dosta starijih. Ostatak ako mi bude falio ću kupovati u hodu.
....
Moram još uzeti nove škarice i četku za kosu. Kozmetiku za kupanje, deterdžent. Kadicu ću si uzeti onu što se može skupiti i što dođe s podloškom mekanim. Čini mi se praktičnom. https://smania.store/hr/proizvod/kada-za-bebe-bubbletime/ ručnike mi je kuma rekla da ima, one s kapuljačom pa će mi dati. Posteljinu za krevet imam možda još koju navlaku jedino za madrac. Njihaljku imam kinderkraft od šogi kao i gym. Mislim kupiti jedino puzzle neke bolje za pod.
...
A da ne počinjem šta sve trebam kupiti još za bolnicu što mi treba 🫣🙃 ali neću još o tome razmišljati.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Ja sam uzela aventovu natural response 125ml za prvu ruku jer planiram dojiti i dvije aventove dude. Imam četiri grudnjaka za dojenje, e sad hoće trebati neće,nek se nađe. Pokupovala tetre. Kolica imam, krevet isto. Komoda kupljena. Roba me još čeka da ju skinem s tavana ni to ne kupujem. Operem složim i čekam ☺️ i jedino torbu spakovat za bolnicu. To ću krajem 10 mj da me ne iznenadi. David mi je došao 17 dana ranije.Kakvu si komodu kupila?Komoda je obična dvostrana, tri ladice lijevo tri desno ali planiram za bebu prve dvije koristiti. Plan je takav a sad haha.56 brojeve ću staviti u ladicu a 62 u kutiju i na ormar da imam pri ruci. Muči me jedino prematalica. S prvim sam imala baš komodu za bebu i gore prostor za prematanje. A ova je normalna uža komoda ali ogromna. Morala bi ga bočno presvlačiti na njoj ili sam mislila kupiti onu s tvrdom podlogom što može i na krevetić. Ili neću uopće imati, nisam pametna. Radim s prostorom najbolje što mogu, mali je stan.Ja sam uzela aventovu natural response 125ml za prvu ruku jer planiram dojiti i dvije aventove dude. Imam četiri grudnjaka za dojenje, e sad hoće trebati neće,nek se nađe. Pokupovala tetre. Kolica imam, krevet isto. Komoda kupljena. Roba me još čeka da ju skinem s tavana ni to ne kupujem. Operem složim i čekam ☺️ i jedino torbu spakovat za bolnicu. To ću krajem 10 mj da me ne iznenadi. David mi je došao 17 dana ranije.Koliko tetrica si pripremila ja san kupila 15-stak neznam oce li bit dosta 🙈
A tetrica sam kupila otprilike 11 novih, kaže mi šogi da je uzela tri nove a kuma mi je dala dosta starijih. Ostatak ako mi bude falio ću kupovati u hodu.
….
Moram još uzeti nove škarice i četku za kosu. Kozmetiku za kupanje, deterdžent. Kadicu ću si uzeti onu što se može skupiti i što dođe s podloškom mekanim. Čini mi se praktičnom. https://smania.store/hr/proizvod/kada-za-bebe-bubbletime/ ručnike mi je kuma rekla da ima, one s kapuljačom pa će mi dati. Posteljinu za krevet imam možda još koju navlaku jedino za madrac. Njihaljku imam kinderkraft od šogi kao i gym. Mislim kupiti jedino puzzle neke bolje za pod.
…
A da ne počinjem šta sve trebam kupiti još za bolnicu što mi treba 🫣🙃 ali neću još o tome razmišljati.
Ja imam jedno bedasto pitanje 😅 prva trudnoca 😬
Koliko bodija za početak planirate uzeti tipa vel 56? I što sve treba za bebu doma imati?
Ja sam kupila 10 bodia 56 sad oce bit puno,malo 🤷♀️
💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️
Mi smo narucili kolica Cybex balios S Lux, košaru cemo posuditi od frendice, jaje od kume i to je to sto smo zasad sredili. Ja od 04.09. vise ne radim pa se tad planiram laganini posvetiti svemu ostalome 🙈
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Sutra kisaaa 😅 ja se tako veselim kisi i jeseni, stalno provjeravam prognozu da vidim hoce li vec ujutro krenuti hahah..
Danas sam se unatoc vrucini bas dobro oajecala, redovna probava me bas oraspolozila i osjecala sam se poletno i nenapuhnuto. Tko bi rekao da cu se toliko veseliti kakanju 😂😂😂 i vaga mi je odmah bolja prijateljica nego proslih dana.
12/2023 dječak 💙
Noir, redovna probava je sve! 😂😂😂
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Mi smo narucili kolica Cybex balios S Lux, košaru cemo posuditi od frendice, jaje od kume i to je to sto smo zasad sredili. Ja od 04.09. vise ne radim pa se tad planiram laganini posvetiti svemu ostalome 🙈
Gdje ste uzeli na kraju? Ja bih ta al lovim popuste.
Jel netko narucivao s bebe store mozda?
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji